Depresyona ramak kala

Vivereperisola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
30
4
1
36
Merhaba hanımlar ismim esra 7 yıllık evliyim bu yedi yıl içinde çok çok sıkıntılar çektim 1 çocuğum var 5 yaşında eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum kaynanam ve kayinpederim diğer torunlarıyla inanılmaz ilgiliyken benim çocuğumu hep dışlayıp sarılmak istediğinde itip kaktılar şuan oğlum onlara hiç yaklaşmak istemiyor hatta görmek bile istemiyor en temel sebep benim başımın açık olması örtülü olmamam bu yüzden beni hiç istemediler beni istemedikleri içinde hiç kimseyle konuşmuyorum görüşmüyorum aynı apartmanda yabancılarla otursam daha fazla samimi olurdum o derede eşimle ayrılık aşamasına geldik çünkü sürekli ailesinin tarafını tutuyor ben bi sorundan bahsedince sen abartıyorsun ben aileme karşı gelemem diyor ama benim aileme demediği kalmıyor bende ailemi ezdirmiyorum sürekli kavga ediyoruz bu yüzden 1.5 yıl kadar ayrı kaldık ben evi terkettim bu yıl geri döndüm eve sözde sorunlar olmayacaktı uzun süre birlikte aile terapisine falan gittik ama geldiğimiz nokta yine aynı ve benim cidden başka bi akla ihtiyacım var ben mutsuzum çocuğum mutsuz en acisida bu zaten çocuğumun üzülmesi bide söyle bi ayrıntı var ben evi terkettim eşim 1.5 ay cocugumuzu ne aradı ne sordu hiç bi şekilde bizimle yani çocuğuyla bi iletişim asla kurmadı şuan ben eve dönerek yanlış mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve tekrar ayrılmayı düşünüyorum ama doğrumu yapıyorum yanlış mi bilemiyorum lütfen fikirlerinizi paylaşır misiniz şimdiden tesekkurler

Öff allahım ya evlenirken bilmiyor muydu kv senin başının açık olduğunu. Sinir oluyorum şöyle insanlara. Ya bi insan kapanıcaksa bile kendisi içinden gelerek Allah için kapansın Onun bunun demesiyle kapanmak olmasın. Nacizane düşüncem bu benim . Size eşinizle uzun bir ayrılık lazım ki aklı başına gelsin eşinin

Kendiniz ve çocuğunuz için yaşayın.
Mutsuzsunuz,ötesi var mı?
Olmuyorsa oldurmaya çalışmayın. Yorulursunuz.Nasıl insanlar ki torunlarını itip kakabiliyorlar.Değmeyen insanlara vermeyin ömrünüzü lütfen ya.
Maddi gücünüz,aile desteğiniz varsa,oğlunuza iyi bir yaşam sunabilecekseniz kendi ayaklarınızın üzerinde durun.

Ben kapaliyim ama bir insan açık diye asla yargılamam bu çok saçma herkes özgür seni yargılayanlarin allah bilir neleri vardır en başta da küçük bir çocuğa ayrım yapmak ne kadar kötü nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın .

Kendiniz ve çocuğunuz için yaşayın.
Mutsuzsunuz,ötesi var mı?
Olmuyorsa oldurmaya çalışmayın. Yorulursunuz.Nasıl insanlar ki torunlarını itip kakabiliyorlar.Değmeyen insanlara vermeyin ömrünüzü lütfen ya.
Maddi gücünüz,aile desteğiniz varsa,oğlunuza iyi bir yaşam sunabilecekseniz kendi ayaklarınızın üzerinde durun.
Benim çocuğu epilepsi hastası nöbet geçirdiği sırada eşim hariç herkes evdeydi kucağımda bayıldı benim oğlum ve gördüler ama kapılarını kapatıp içeri girmeyi tercih ettiler kestirip atmayayım dedikce hep hayırlısı dedikce bunları yaşadım yani ama bu kez iyi düşünüp karar vermeliyim

Öff allahım ya evlenirken bilmiyor muydu kv senin başının açık olduğunu. Sinir oluyorum şöyle insanlara. Ya bi insan kapanıcaksa bile kendisi içinden gelerek Allah için kapansın Onun bunun demesiyle kapanmak olmasın. Nacizane düşüncem bu benim . Size eşinizle uzun bir ayrılık lazım ki aklı başına gelsin eşinin
1.5 yıl ayrı kaldık zaten

böyle tutucu insanlar taktım mı takıyorlar.:KK12: bizim de bir akrabamız var, üç oğullarının üçünü de tıp okutmuşlar zamanında, gelinleri kendileri seçmişler falan ama aralarından bir tanesi sevdiği kızla evlenmiş, o da açık, kapalı değil diye hep tavırlı olmuşlar, hala da öyleler. ki bu oğullar artık 40-50 li yaşlardalar yani. o açık gelin de doktor, yardımsever , akrabalar arasında falan hep el üstünde tutulur, sevilir ama bunca yıl erkeğin ailesi sırf açık diye tavırlı. onlar da ailenin yanında yaşamıyorlar, başka şehirde yaşıyorlar. yani kariyer, iyilikseverlik falan da umursamıyor tutucu insanlar maalesef çoğu zaman.:KK51:

siz de gidebiliyorsanız başka şehre gidin, yoksa da hem siz hem çocuğunuz mutsuzsanız devam etmek ne kadar anlamlı iyice düşünün.

Bence kimse kaynana ile yakın oturmamalı. Asıl hatayı burada yapmışsınız. Geri dönerken de taşınma şartı ile başlayabilirdiniz. Eşiniz annesini emmeyi bıraksın ve sizinle bir aile olsun. Başka bir çözüm yolu olduğunu sanmam.
Evlenirken bize ailesi hiç bi eşya almadığı için herşeyi kendimiz aldık değil ki nikâhımıza bile gelmediler zaten geri dönme sardım tabi ki ayrı bi evdi ama Hala eşya borclamizi ödüyoruz bunların bitmesine daha 2 yıl var bu borçlar bitince ancak başka bi yere taşınırız diye konuştuk ama gel gör ki ailesine karşı yine bizi koruyamıyor ben bisey soyledigim zaman da denedikleri kalmiyor

Torun sevgisi, gelinin kıyafet tercihi üzerinden şekillenen büyük anne ve büyük babalarla, herhangi bir sorunun çözümü için makul bir yol bulmanız zor.
Eğer eşinizin dediği gibi "abartmıyorsanız", bu süreci yönetmeyi öğreneceksiniz.
Evden ayrılıp tekrar dönmeler de evliliği zedeleyen şeyler.
Nihai kararınız ayrılıksa evi ayırın. Aksi takdirde blöf olarak bile etkisi kalmıyor.

Torun sevgisi, gelinin kıyafet tercihi üzerinden şekillenen büyük anne ve büyük babalarla herhangi bir sorunun çözümü için makul bir yol bulmanız zor.
Eğer eşinizin dediği gibi "abartmıyorsanız", bu süreci yönetmeyi öğreneceksiniz.
Evden ayrılıp tekrar dönmeler de evliliği zedeleyen şeyler.
Nihai kararınız ayrılıksa evi ayırın. Aksi takdirde blöf olarak bile etkisi kalmıyor.
Abartı olup olmadığına siz karar verin çocuğum epilepsi nöbeti geçirdi bayıldı ve eşim evde yoktu ama ailesi tam kadro evde ve arabaları var bize kapıyı kapattılar kimse götürmedi eşim işinden dolayı burda yoktu ve geldiğinde bu duruma tepki bile vermedi

Abartı olup olmadığına siz karar verin çocuğum epilepsi nöbeti geçirdi bayıldı ve eşim evde yoktu ama ailesi tam kadro evde ve arabaları var bize kapıyı kapattılar kimse götürmedi eşim işinden dolayı burda yoktu ve geldiğinde bu duruma tepki bile vermedi
Çok üzücü bir durum, insan yabancıya bile yardım eder söz konusu sağlık olduğunda.

Bu durumun sizin kıyafet tercihiniz dışında bir sebebi olmadığına emin misiniz?
Çünkü aklım almıyor böyle saçma bir gerekçeyi.

Bunun kararını vermek için şuan sağlıklı düşünemediğini farkediyorum bu yüzden biraz fikir almaya ihtiyacım var
Haklısınız. Çok yakın bir arkadaşım eşiyle boşanma aşamasından dönüp 2. Bir şans tanıdı sorun eşinin sorumsuz biri olmasıydı eşini takmaması vs. Şimdi tekrar önümüzdeki hafta boşanmak için gün alındı Hakkında hayırlısı inşallah

Çok üzücü bir durum, insan yabancıya bile yardım eder söz konusu sağlık olduğunda.

Bu durumun sizin kıyafet tercihiniz dışında bir sebebi olmadığına emin misiniz.
Çünkü aklım almıyor böyle saçma bir gerekçeyi.
Sadece kapalı olmadigim ve calistigim için çünkü diğer gelinleri onlar seçmiş ve özellikle çalışmalarına izin vermemişler bide söyle bisey var altın kurallarından biride ben eve bisey alicaksam önce onlara buna ihtiyacım izin verirseniz alabilir miyim demem gerekiyor bunu yapmiyorum

Bu nasıl baba?Nasıl insan?

1,5 yıl ayrı kalınca onsuz hayata alışmış olmalıydınız aslında.
Geri dönme kararını nasıl aldınız?

Aile terapisti bile işe yaramadıysa üzgünüm ama
son belli..

Haklısınız. Çok yakın bir arkadaşım eşiyle boşanma aşamasından dönüp 2. Bir şans tanıdı sorun eşinin sorumsuz biri olmasıydı eşini takmaması vs. Şimdi tekrar önümüzdeki hafta boşanmak için gün alındı Hakkında hayırlısı inşallah
Çocuğum olmasa asla 2. Sans o bu düşünmem imkanı yok yani sadece ilerde çocuğuma her yolu denedim ve bu tepkileri aldım diyebilmek için şuan bu çabam

1,5 yıl ayrı kalınca onsuz hayata alışmış olmalıydınız aslında.
Geri dönme kararını nasıl aldınız?

Aile terapisti bile işe yaramadıysa üzgünüm ama
son belli..
Aslında herşey çok sistematik ilerliyordu çocuğuma harika bi çevre olusturdum güzel bi okula gitti boşanma davası açtım mahkeme aile terapisine yönlendirdi gittik ve sorunun tamamen eşimin ailesiyle alakalı ve eşimin onlara karşı tutumuyla alakalı olduğu sonucuna vardı bireysel olarakta esinle görüştü doktor ve kendini biraz biraz toparladı bu süreçte ve sonrasında döndüm bi kez daha denemek için

Back
X