- 29 Eylül 2018
- 30
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Vivereperisola
Merhaba hanımlar ismim esra 7 yıllık evliyim bu yedi yıl içinde çok çok sıkıntılar çektim 1 çocuğum var 5 yaşında eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum kaynanam ve kayinpederim diğer torunlarıyla inanılmaz ilgiliyken benim çocuğumu hep dışlayıp sarılmak istediğinde itip kaktılar şuan oğlum onlara hiç yaklaşmak istemiyor hatta görmek bile istemiyor en temel sebep benim başımın açık olması örtülü olmamam bu yüzden beni hiç istemediler beni istemedikleri içinde hiç kimseyle konuşmuyorum görüşmüyorum aynı apartmanda yabancılarla otursam daha fazla samimi olurdum o derede eşimle ayrılık aşamasına geldik çünkü sürekli ailesinin tarafını tutuyor ben bi sorundan bahsedince sen abartıyorsun ben aileme karşı gelemem diyor ama benim aileme demediği kalmıyor bende ailemi ezdirmiyorum sürekli kavga ediyoruz bu yüzden 1.5 yıl kadar ayrı kaldık ben evi terkettim bu yıl geri döndüm eve sözde sorunlar olmayacaktı uzun süre birlikte aile terapisine falan gittik ama geldiğimiz nokta yine aynı ve benim cidden başka bi akla ihtiyacım var ben mutsuzum çocuğum mutsuz en acisida bu zaten çocuğumun üzülmesi bide söyle bi ayrıntı var ben evi terkettim eşim 1.5 ay cocugumuzu ne aradı ne sordu hiç bi şekilde bizimle yani çocuğuyla bi iletişim asla kurmadı şuan ben eve dönerek yanlış mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve tekrar ayrılmayı düşünüyorum ama doğrumu yapıyorum yanlış mi bilemiyorum lütfen fikirlerinizi paylaşır misiniz şimdiden tesekkurler