Depresyona ramak kala

allah kolaylık versin. ilkokula başladığında nasıl yapcaksınız hep yanında olmanız çok zor
Özel eğitim kurumlarına gidicek hastalığına rağmen beni tek sevindiren durum bu zaten doktorların desteğiyle üstün zekalı olduğunu öğrendik bu yüzden gideceği okulda okul saatleri boyunca doktor ve hemşire bulunuyor o zaman benim ise başlamam kolay olucak allahın izniyle

Ablacım yaşadıklarınıza, en çok da yavrunuza üzüldüm.
Ben kimseye kolay kolay 'boşan' demem,
hele de ortada çocuk varsa.
Tüm çözüm yollarının denenmesi taraftarıyım.
Bununla birlikte sizin, evladınız için,onun ruh sağlığı için bu aileden dolayısıyla eşinizden uzaklaşmanız en doğrusu.
Eşiniz nasıl bir baba ki oğluna üvey torun muamelesi yapan ve onu horlayan ailesine 'n'oluyor?' Diyemiyor.
Kaldı ki üvey bile olsa hiç bir çocuk böylesi bir muameleyi haketmiyor.

Açıkcası eşinizin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Ne kendinizi, ne de oğlunuzu yıpratın daha fazla.
Sizin gençliğinize, onun masumiyetine yazık.
Her şey gönlünüzce olsun.
Size özel olarak dua edeceğim.

Ablacım yaşadıklarınıza, en çok da yavrunuza üzüldüm.
Ben kimseye kolay kolay 'boşan' demem,
hele de ortada çocuk varsa.
Tüm çözüm yollarının denenmesi taraftarıyım.
Bununla birlikte sizin, evladınız için,onun ruh sağlığı için bu aileden dolayısıyla eşinizden uzaklaşmanız en doğrusu.
Eşiniz nasıl bir baba ki oğluna üvey torun muamelesi yapan ve onu horlayan ailesine 'n'oluyor?' Diyemiyor.
Kaldı ki üvey bile olsa hiç bir çocuk böylesi bir muameleyi haketmiyor.

Açıkcası eşinizin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Ne kendinizi, ne de oğlunuzu yıpratın daha fazla.
Sizin gençliğinize, onun masumiyetine yazık.
Her şey gönlünüzce olsun.
Size özel olarak dua edeceğim.
Allah razı olsun bende tam olarak elimden gelenin de fazlasını yapmaya çalışıyorum psikolojik sorunu yok sadece rahat ben anneme babama bisey diyemem ama kalan herkese herşeyi söylerim durumu var bundan eminim artık beni en çok yıpratan ailesinin yaptıklarını görmezden gelebilmesi hemde bu kadar rahat şekilde

Back
X