DEPRESYONDA BİR ANNEYİM ACİL DESTEK

eylemustafam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
74
2
16
33
Sadece içimi dökmek istedim bazen hiç tanımadığın insanlara sorunlarımı anlatmak daha iyi olacak gibi geliyor 6 aylık bir oğlum var oglum doğduğundan beri hep yalnız kaldım 40 lı iken bile hep yalnızdım çocuk bakmak ile ilgili hiçbir bilgim yktu çok şükür altından kalkabildim fakat kendimden çok ödün verdim eşim akşamdan akşama işten gelince yanımda bir ses bir destek olurdu çalışan bir kadındım fakat bir anda eve kapanmak beni çok bunalttı annem rahatsızlanınca işede başlayamadım oğlum çok iştahsız ve sürekli öksürük ve hırıltısı oluyo geçiyo sonra yine tekrarlıyo ve iyice iştahsızlaşıyo gece uykumuz düzensiz 6 aylık oldu ama gece çok uyanıyor çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi hergün aynı şeyleri yapmak boğuyo beni artık çok sinirli ve huysuz bir insan olduğumu hissediyorum ne yapıcam nasıl düzelicem bilmiyorum

Allah kolaylık versin arkadasım. Inan bana yalnız degilsin hatta senden cok daha zor durumda anneler de var. Seni cok iyi anlıyorum uykusuzluk yorgunluk ve yalnızlık seni tüketmiş psikolojini bozmuş. Oğlunun uyku problemi öksürükle birlikte mi arttı yoksa hep boyle miydi. Once onu bi çöz istersen. Ilaçlar fayda etmiyorsa bıtki çayları da deneyebilirsin . Ben iki aylık oğluma bir kac gündür melisa papatya rezene karışımı cay veriyorum simdilik ise yarıyor gibi. Gece uykuları baya bi uzadı.Ümidini yitirme kolay degil biliyorum ama sen iyi olmazsan oğluna da faydalı olamazsın. Ki zaten o senin bu durumunu hissediyor ve daha huysuz oluyordur. Elbette bu günler geçecek. Rabbim sabır versin.

2 aylıkken bizimkide uyurdu ama dördüncü ayından sonra gece çok uyanır oldu öksürükle bir ilgisi yok hep böyle iştahsızlıkta cabası insan böyle zamanlarda yanında bir destek bir el arıyo ama maalesef Hayatın güzel yanlarını göremez oldum artk umarım ilerde hersey değişir güzel dileklerin için sağol arkadaşım

Gece uykulari 1 yasindan sonra duzene giriyor buyuk indan gibi gece olunca uykusu geliyorbsabaha kadar uyuuor biraz sabirli ol ya bu deveyi gudeceksin ya bu bu diyardan gideceksin hepimiz ayni durumdayiz hersey evlatlarimiz icin

Gece uykulari 1 yasindan sonra duzene giriyor buyuk indan gibi gece olunca uykusu geliyorbsabaha kadar uyuuor biraz sabirli ol ya bu deveyi gudeceksin ya bu bu diyardan gideceksin hepimiz ayni durumdayiz hersey evlatlarimiz icin
Hersey onun için zaten ondan daha değerli ne olablrki bu hayatta Orası çok ayrı bir konu

Hersey onun için zaten ondan daha değerli ne olablrki bu hayatta Orası çok ayrı bir konu
Seni ayakta tutan da bu zaten
İc bunalimlar hayatin heryerinde var herkezde var
Sana biraz daha sosyal olmayiboneririm
Bebegin var diye eve kapanma al arabasina koy gez haftada 1 kere gezsen o bile motive eder

Bebegin var diye eve kapanma al arabasina koy gez haftada 1 kere gezsen o bile motive eder
Bebegin var diye eve kapanma al arabasina koy gez haftada 1 kere gezsen o bile motive eder[/QUOTE havalar soğudu zaten ckıoruz haftada 1 ble olsa mutlaka ckıorum büyüyünce hersey düzene girer inş beni biraz yorgunlukta bunalttı

Bu yorgunluk buyudukce azalcak canim
Ben kizim 6baylikken falan yavas yavas rahatlamaya baslamistim uykusuzluk konusunda ozellikle ama.ilk aylar inanilmaz depresyondaydim sabah kadar bakiyodi ayagimda salliyodum uyumuyodu sallanmak isyiyodu 6 ay ve ustu uyku duzene girme zamani ama pesinde kosmak hep olucak psileticek falan artik idare etcez canim yaocak bisey yok

Bu yorgunluk buyudukce azalcak canim
Ben kizim 6baylikken falan yavas yavas rahatlamaya baslamistim uykusuzluk konusunda ozellikle ama.ilk aylar inanilmaz depresyondaydim sabah kadar bakiyodi ayagimda salliyodum uyumuyodu sallanmak isyiyodu 6 ay ve ustu uyku duzene girme zamani ama pesinde kosmak hep olucak psileticek falan artik idare etcez canim yaocak bisey yok
Bu gecede sabaha kadar uyumadık valla bizimki hiç düzelcek gbi dgl gayet istikrarlı bir şekilde anneye eziyete devam modunda

Gündüz uykuları nasıl canım. Acaba gündüz az uyutsan gece daha çok uyur mu.
Katı kıdaya gecmiştim ne güzeldi beslenmesi su 1 haftadır hiç birsey yemio sadece devam sütü alıo oda zorla uykusunda verebiliyorum o yüzden besleyebilmem için onu gündüz 2 defa uyutmak zorunda kalıyorum bazen 3 defa

Allah kolaylık versin arkadasım. Inan bana yalnız degilsin hatta senden cok daha zor durumda anneler de var. Seni cok iyi anlıyorum uykusuzluk yorgunluk ve yalnızlık seni tüketmiş psikolojini bozmuş. Oğlunun uyku problemi öksürükle birlikte mi arttı yoksa hep boyle miydi. Once onu bi çöz istersen. Ilaçlar fayda etmiyorsa bıtki çayları da deneyebilirsin . Ben iki aylık oğluma bir kac gündür melisa papatya rezene karışımı cay veriyorum simdilik ise yarıyor gibi. Gece uykuları baya bi uzadı.Ümidini yitirme kolay degil biliyorum ama sen iyi olmazsan oğluna da faydalı olamazsın. Ki zaten o senin bu durumunu hissediyor ve daha huysuz oluyordur. Elbette bu günler geçecek. Rabbim sabır versin.
Merhaba. Bebege verdiginiz cayi kendiniz mi hazirliyosunuz yoksa eczaneden mi aliyosunuz?

Merhaba. Bebege verdiginiz cayi kendiniz mi hazirliyosunuz yoksa eczaneden mi aliyosunuz?
Merhaba. Kendim hazırlıyorum. 300 ml suya bir cay kasığı rezene 2-3 papatya iki uc yaprak da melissayi 3 dk kaynatiyorum. Kendim de iciyorum oğluma da 2 tatlı kasığı veriyorum.

Merhaba. Kendim hazırlıyorum. 300 ml suya bir cay kasığı rezene 2-3 papatya iki uc yaprak da melissayi 3 dk kaynatiyorum. Kendim de iciyorum oğluma da 2 tatlı kasığı veriyorum.
Ben yurtdisinda yasiyorum bunlari ot olarak nasil bulurum bilmiyorum. Dr bana süt arttirici cay verdi. İcinde rezene melisa anason kekik nane var.bi iki cay kasigi versem zarari olurmu dersin

Hu
Ben yurtdisinda yasiyorum bunlari ot olarak nasil bulurum bilmiyorum. Dr bana süt arttirici cay verdi. İcinde rezene melisa anason kekik nane var.bi iki cay kasigi versem zarari olurmu dersin
Humana kimyonlu rezene çayı kullandım ben ilk 3 ay çok rahatlatmıştı hem gaz cıkarma acısından hemde uykusu için bulabilirsen bir dene

Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun eski düzenimize geri döndük öğün aralıklarını uzattım acıkınca mecbur yiyor tbi gece uyımaması hala devam ama inş oda zamnla düzelir

Back
X