- 27 Kasım 2015
- 74
- 2
- 16
- 34
- Konu Sahibi eylemustafam
-
Hersey onun için zaten ondan daha değerli ne olablrki bu hayatta Orası çok ayrı bir konuGece uykulari 1 yasindan sonra duzene giriyor buyuk indan gibi gece olunca uykusu geliyorbsabaha kadar uyuuor biraz sabirli ol ya bu deveyi gudeceksin ya bu bu diyardan gideceksin hepimiz ayni durumdayiz hersey evlatlarimiz icin
Seni ayakta tutan da bu zatenHersey onun için zaten ondan daha değerli ne olablrki bu hayatta Orası çok ayrı bir konu
Seni ayakta tutan da bu zaten
İc bunalimlar hayatin heryerinde var herkezde var
Sana biraz daha sosyal olmayiboneririm
Bebegin var diye eve kapanma al arabasina koy gez haftada 1 kere gezsen o bile motive eder
Seni ayakta tutan da bu zaten
İc bunalimlar hayatin heryerinde var herkezde var
Sana biraz daha sosyal olmayiboneririm
Bebegin var diye eve kapanma al arabasina koy gez haftada 1 kere gezsen o bile motive eder[/QUOTE havalar soğudu zaten ckıoruz haftada 1 ble olsa mutlaka ckıorum büyüyünce hersey düzene girer inş beni biraz yorgunlukta bunalttı
Bu gecede sabaha kadar uyumadık valla bizimki hiç düzelcek gbi dgl gayet istikrarlı bir şekilde anneye eziyete devam modundaBu yorgunluk buyudukce azalcak canim
Ben kizim 6baylikken falan yavas yavas rahatlamaya baslamistim uykusuzluk konusunda ozellikle ama.ilk aylar inanilmaz depresyondaydim sabah kadar bakiyodi ayagimda salliyodum uyumuyodu sallanmak isyiyodu 6 ay ve ustu uyku duzene girme zamani ama pesinde kosmak hep olucak psileticek falan artik idare etcez canim yaocak bisey yok
Katı kıdaya gecmiştim ne güzeldi beslenmesi su 1 haftadır hiç birsey yemio sadece devam sütü alıo oda zorla uykusunda verebiliyorum o yüzden besleyebilmem için onu gündüz 2 defa uyutmak zorunda kalıyorum bazen 3 defaGündüz uykuları nasıl canım. Acaba gündüz az uyutsan gece daha çok uyur mu.
Merhaba. Bebege verdiginiz cayi kendiniz mi hazirliyosunuz yoksa eczaneden mi aliyosunuz?Allah kolaylık versin arkadasım. Inan bana yalnız degilsin hatta senden cok daha zor durumda anneler de var. Seni cok iyi anlıyorum uykusuzluk yorgunluk ve yalnızlık seni tüketmiş psikolojini bozmuş. Oğlunun uyku problemi öksürükle birlikte mi arttı yoksa hep boyle miydi. Once onu bi çöz istersen. Ilaçlar fayda etmiyorsa bıtki çayları da deneyebilirsin . Ben iki aylık oğluma bir kac gündür melisa papatya rezene karışımı cay veriyorum simdilik ise yarıyor gibi. Gece uykuları baya bi uzadı.Ümidini yitirme kolay degil biliyorum ama sen iyi olmazsan oğluna da faydalı olamazsın. Ki zaten o senin bu durumunu hissediyor ve daha huysuz oluyordur. Elbette bu günler geçecek. Rabbim sabır versin.
Belki dis cikariyodurKatı kıdaya gecmiştim ne güzeldi beslenmesi su 1 haftadır hiç birsey yemio sadece devam sütü alıo oda zorla uykusunda verebiliyorum o yüzden besleyebilmem için onu gündüz 2 defa uyutmak zorunda kalıyorum bazen 3 defa
Merhaba. Kendim hazırlıyorum. 300 ml suya bir cay kasığı rezene 2-3 papatya iki uc yaprak da melissayi 3 dk kaynatiyorum. Kendim de iciyorum oğluma da 2 tatlı kasığı veriyorum.Merhaba. Bebege verdiginiz cayi kendiniz mi hazirliyosunuz yoksa eczaneden mi aliyosunuz?
Ben yurtdisinda yasiyorum bunlari ot olarak nasil bulurum bilmiyorum. Dr bana süt arttirici cay verdi. İcinde rezene melisa anason kekik nane var.bi iki cay kasigi versem zarari olurmu dersinMerhaba. Kendim hazırlıyorum. 300 ml suya bir cay kasığı rezene 2-3 papatya iki uc yaprak da melissayi 3 dk kaynatiyorum. Kendim de iciyorum oğluma da 2 tatlı kasığı veriyorum.
Humana kimyonlu rezene çayı kullandım ben ilk 3 ay çok rahatlatmıştı hem gaz cıkarma acısından hemde uykusu için bulabilirsen bir deneBen yurtdisinda yasiyorum bunlari ot olarak nasil bulurum bilmiyorum. Dr bana süt arttirici cay verdi. İcinde rezene melisa anason kekik nane var.bi iki cay kasigi versem zarari olurmu dersin
Gündüz uyutmak zorunda kalıyorum 3 kere devam sütünü sadece uykuda içiyo suan tek kabul ettiği şey o oda sadece uyurken o yüzden mecbur karnını doyurmak için uyutmak zorunda kalıyorumGündüz uykuları nasıl canım. Acaba gündüz az uyutsan gece daha çok uyur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?