Depresyonda misiniz? -Testler-

16 benimki, e normal zaten sürekli ağlıyorum... hiç mutlu diilim. ölümü sık sık düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum arkamdakileri düşünüp...

ALLAHIN verdiği cana sen nasıl kıymak istersin.hayat bazen zor olabilir daha çok küçüksün seni çok güzel bir hayat bekliyor silkelen kendine gel .ağlama sorunlarınla baş etmenin yollarını bul.öptüm çiçeğim:nazar:

35 çıktım ama insan kendini bilir sanırım.depresyona girmekde çıkmakda öyle kolay değl..
mesela hasta olursun ilacını alırsın yada en fazla amelyat olursun geçer fakat bu depresyonun amelyatı fln yok..
doktorunda hastanda sensin..bu hastalığa yakanı bir kez kaptırdınmı kolay kolay kutulamıo insan..

52 :teytey: kurtuldum o depresyonlu zamanlarımdan çok şükür süprizzzzz

BENDE TEŞEKKÜR EDERİM,DEPRESYONDA OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORDUM MERAK BU YA TESTİ YAPAYIM DEDİM 47 ÇIKTI NORMALMİŞİM ........ ARKADAŞLAR ÇEKİM YASASINI DUYMUŞSUNUZDUR,ONUN İÇİN LÜTFEN POZİTİF BAKIN HAYATA, :nazar:NELERİ İSTEMEDİĞİNİZE DEĞİL, NELERİ İSTEDİĞİNİZE ODAKLANIN:nazar:BEN BÖYLE YAPIYORUM.....İSTEDİKLERİMİ DÜŞÜNÜP ONLARI KENDİME ÇEKİYORUMM...EVRENİN EN GÜÇLÜ VERİCİSİYİZ,HAYATA HER SABAH YENİDEN BAŞLAMA VE YAŞAMA HAKKIMIZ VARSA GELİN HER SABAH KALTIĞIMIZDA ŞÜKÜR EDİP BUGÜN GÜNÜM ÇOK GÜZEL GEÇİCEK DİYE KENDİMİZİ ODAKLAYALIM....BİZ HER GÜZELLİĞİ HAK EDİYORUZ... YARINDAN İTİBAREN GELİN BERABER AYNI FREKANSTA OLALIM POZİTİF.....ÇÜNKÜ POZİTİF DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE POZİTİF HAYATI KENDİMİZE ÇEKİYORUZ....HOŞCAKALINNNa.s.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bu test için inanılmaz teşekkür ediyorum.Bu arada ciddi depresyondayım.Sonuç 25...Herşey daha iyi olacak inanıyorum.Yani umarım...

bende yaptım testi teşekkürler 39 çıktı hayatı yaşamayı seviyorum bişeyler üretmeyi seviyorum alışverişe çıttırıyorummm....

23 çıktı ve şaşırmadım.sorun bende değil çünki çevre faktörleri vs vs ama çok şükür arabesk takılmıyorum yetebildiğimce hayatı yaşıyorum.sağlıklıyım derdim yok tasam yok çok şükür hayattayım.

:sm_cool: 49 çıktı, pollyannacılık gibi gelse de herşeye olumlu bakın.söz vücut buluyor gerçektende arkadaşlar tecrübeyle sabittir. ben senelerce tedavi gördüm, boşanma sebebi ile ağır depresyona girdim.ilaçlar, psikiyatristler... sonra kaybettiğiniz her dakikaya üzülüyorsunuz...şimdi çok iyiyim şükürler olsun... herşey kendinizde bitiyor. ben bir gün ilaçların verdiği uyuşukluktan sıkılıp kendimi iyi hissetmeye karar verdim. marifet ilaçlarda değil sizde. ilaç sadece sakin kalmanızı sağlar...herşey sizde biter...
dilerim ki rabbim hepimize bir ömür boyu doğan günün bize getirdiği mutluluğu yaşayabilmeyi nasip etsin...

gülben ergen 'in 2008 albümünde "yonca bahçesi" diye bir şarkı var, onu dinleyin, sözleri çok güzel.terapi gibi...(bana büyük bir mutluluk hissi veriyor dinlediğimde..)

21 Cikti.zaten Farkindayim.içim Daraliyor.canim Hiç Birşey Yapmak Istemiyor Evde.allah Allah Neden Acaba Böyle Oldum Ben Yaaaa Offff

benım 34 çıktı bunda bıle arada kaldım ne depresyondayım ne normalım. herşeyım böle saten test için teşekkürler

Back
X