Depresyonda misiniz? -Testler-

26 çıktı,tedavi görmüştüm bir süre önce galiba yine başlamam gerekiyorkafamçokkarıştı

ya benim 55 çıktı.. allah allah.. bi enteresanlık var bende galiba.. yada aşırı pozitifim.. yada hayatım şuan için fazlasıyla yolunda gidiyor.. yinede soruları olduğu gibi cevapladığım için ve sonuç bööle çıktığı için kedimi şanslı görüyorum...a.s.a.s.a.s.:sm_cool::sm_cool:

benim de 28 çıktı normaldir,herkes depresyonda vallahi allah yardımcımız olsun 2 sene önce hem depresyon hem panik atak tedavisi gördüm, ama farkındayım bu senetatlicadiarzu yine başladı iyi bir doktor mu bulsak ne yapsak

benim 49 çıktı zaten depresyon geçirmediğimi biliyordum ama tabi arada takdığım şeyler olmuyor değil fakat hep daha kötülerini düşünerek herşeyde bir hayır vardır mantığıyla yaklaşmanın çok faydasını görüyorum.Tavsiye ederim......

benim 14 çıktı zaten depresyonda olduğumuun farkındaydım testlede onaylandı teşekkürler...............

tatlicadiarzubenim 21 çıktı aman deli olduğumu herkes biliyo zaten. belgelemiş oluyorum bu gibi testlerle sadecekafamçokkarıştı

BENDE DE 27 ÇIKTI ÇOOK NORMAL KAPI YOK BACA YOK ARKADAŞ YOK ANNE UZAKTA SULARIM AKMIYOR BİR HAFTADIR ÇOCUK HUZURSUZ BAĞIRIP DURUYOR TÜM BUNLARA RAĞMEN 27 BİLE İYİ SONUÇ BELKİ ODA KK :enbuyukkk: SAYESİNDE ÇIKMIŞTIR OYY OYY YIKILMADIM AYAKTAYIMM :teytey:

ay benim ki 50 cikti
ama normal benim icin gun icerisinde kulakmemelerini issirarak devam eden birisiyim

41 çıktı sonucum :) iyi sayılır sanırım ama ben ara ara psikolojik destek almak istiyorum iyi geleceğinede eminim TAKMAYIN KIZLAR KAFANIZA değmez hiçbişi hayata negatif bakmaya önceliği her zaman kendimize vermeliyiz bence

Puanlarinizi paylasirsaniz sevinirim
Teşekkürler sevgili wsw
Puanım 40

Depresyon kelimesini telaffuz etmeyi bile itici bulan biri için sanırım iyi bir puan yerimseniben
Sadece bir sorunun puanında tahmin yürüttüm. Dilerim yanılmamışımdır. Şöyle ki;
Soru 15 için cevabım a şıkkı.. Karşısında numara yerine "cool" yazılmış.
Ben de bunu 3 olarak değerlendirdim. Atmış mıyım? :1ninca:

bu test dogru değil depresyonda olduğumun farkındayım ama kendime olan özgüvenimden bişey kaybetmedim sorular alakasız.. ''Çevrenizden soyutlandığınızı, dışlandığınızı hissediyormusunuz ?
a) asla (3)''

Back
X