• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım ?

O kadar uzun kalma canım o zaman zorla olur mu hiç öyle. Benim arkadaşım 3ay çinde kaldı , kardeşi 3sene... Arkadaşım TR de öğrenmeye karar verdi 3ay da eksiklerini orda tamamladı, şuanda güzelde bi işi var. Sende öyle denesen olmaz mı ? o_O

kolay değil ki bu derya sanki dil değil ..O kadar kafasız insan nasıl bu dili konuşuyor hayret ediyorum :( Çinlilerden bahsediyorum tabi yazması ayrı konuşması ayrı deliricem :(

Çabalamak,düzeltmek gibi bir isteğiniz yoksa nereye kadar devam edecek peki. Birinizden biriniz aldatınca mı ayrılacaksınız? Yoksa ona da mı göz yumarsınız? Bence taa oralara dil öğrenmeye gitmemişsiniz kaçmışsınız sanki:KK43:

aslında bazen aldatsa hani elle tutulur bir şey olsa sanırım kopmak daha kolay olur diye düşünüyorum ..Çünkü şimdi bakılırsa adamın pek bir falsosu yok ..Ya aklım çok karışık saçma sapan cümleler kurmak istemiyorum çünkü ne yapacağım hakkında bir fikrim yok :(

fiyatlar nasıl orada. mesela şu pepsi ne kadar bizim tl karşılığı?
Gerçi sen Shanghai deydin orası pahalı baya.

pepsi 70 kuruş bizim orda ..Çikolata bir buçuk lira işte ;) Normal şeyler pahalı örneğin armani gucci falan bizden pahalı parfümler ,kıyafetler falan :)

kolay değil ki bu derya sanki dil değil ..O kadar kafasız insan nasıl bu dili konuşuyor hayret ediyorum :KK43: Çinlilerden bahsediyorum tabi yazması ayrı konuşması ayrı deliricem :KK43:
Bende çince istiyordum ama gerçekten harflerine bakınca gözüm korktu , arkadaşım harf harf değil kelime kelime ezberliyorsun demişti. Bende korece öğreniyorum ve inan ki hem kolay hem çok zevkli.

Sıla özlemi, kültür farkından kaynaklanan bir bocalama.
Anladık elin hiç bir işe gitmiyor. Önemli olan zamanını kendini dinlemekle harcamamak. Dikkat dağıtacaksın başka yolu yok! 'Niye böyleyim?' diye söylenmeyi kesmelisin.

Dört duvar arasında bile olsa ne yapabilirsin mesela?
Çiçek bakımı, ev veya balkon dekoru, örgü, hayvan sahiplenme, dans vs. gerisini sen getir işte.
Kalan zaman kendini dışarı çıkmak için zorlaman şart. Yürüyüş gibi.

Mesela ben küçük balkonumu bahçeye döndürmeye heveslendim. İşyerinde çalışırken bile kafamda çiziyorum.
Çin gibi bir yerde kentleşme hakkında bilgim yok tabi.

Bende çince istiyordum ama gerçekten harflerine bakınca gözüm korktu , arkadaşım harf harf değil kelime kelime ezberliyorsun demişti. Bende korece öğreniyorum ve inan ki hem kolay hem çok zevkli.

var sınıfta koreli çocuklar çok şekerler maşallah :D Ama benim hedefim işimde yükselmekti o yüzden tek şansım çinceydi kore falan beni şişirir :D Dur sana da çince ödevlerimi yollıyım :)

Eklentiler

• IMG_20141226_231309.webp
    IMG_20141226_231309.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 93
aslında bazen aldatsa hani elle tutulur bir şey olsa sanırım kopmak daha kolay olur diye düşünüyorum ..Çünkü şimdi bakılırsa adamın pek bir falsosu yok ..Ya aklım çok karışık saçma sapan cümleler kurmak istemiyorum çünkü ne yapacağım hakkında bir fikrim yok :KK43:
Ben olsam hiç kimseye bir şey demeden çıkar gelirdim. Eşini de özlemişsindir (hadi hadi kandırma :KK53:) ne kadar sevinir seni görünce.Habersiz gel ama

Okurken ben bile depresyona girdim :KK1: Hayatı bazen biz sıkıcı hale getiriyoruz eğlenceli aslında:KK69:

var sınıfta koreli çocuklar çok şekerler maşallah :D Ama benim hedefim işimde yükselmekti o yüzden tek şansım çinceydi kore falan beni şişirir :D Dur sana da çince ödevlerimi yollıyım :)
Sizin harfleriniz çok zor canım ya , yazması bile ayrı derttir onun . korecenin grameri türkçe ile aynı ve harfleri öğrenmek yazmak için de 1hafta gayet yeterli bir zaman. İnşallah canım istediğin gibi olur :cool:

Sıla özlemi, kültür farkından kaynaklanan bir bocalama.
Anladık elin hiç bir işe gitmiyor. Önemli olan zamanını kendini dinlemekle harcamamak. Dikkat dağıtacaksın başka yolu yok! 'Niye böyleyim?' diye söylenmeyi kesmelisin.

Dört duvar arasında bile olsa ne yapabilirsin mesela?
Çiçek bakımı, ev veya balkon dekoru, örgü, hayvan sahiplenme, dans vs. gerisini sen getir işte.
Kalan zaman kendini dışarı çıkmak için zorlaman şart. Yürüyüş gibi.

Mesela ben küçük balkonumu bahçeye döndürmeye heveslendim. İşyerinde çalışırken bile kafamda çiziyorum.
Çin gibi bir yerde kentleşme hakkında bilgim yok tabi.

yurttayım ben işte bir adımlık balkonum var ama havası çok kirli buranın nefes almakta zorlandığım anlar oluyor ,bir de sevmem ben çiçek böcek uğraşamam yani bir de onun günahını almayayım,atkı öreyim dedim dolabın birinde bekliyor ..Dışarı çıkıyorum metro her yere gidiyor gidiyor gitmesine de benim sadece vücudum gidiyor işte beynim mutlu olamıyor zorlasam da ..Bak işte diyorum istiyordun burdasın ama yok zorlamayla da mümkün değil bazı şeyler :(

Tükenmişlik sendromu .Sevgiye ihtiyacın var.Niye zorlaştırırsınız hayatı kendinize anlamam fıtrata ters .

galiba ,kadına da ters galiba bu sperwoman ayakları ..Ne bileyim çorba falan yapayım ben biri eline sağlık desin..Hangi deterjan yaka kirini falan çıkarır onları düşüneyim ..Kahrolası kaynanam hayatıma çomak sokmaya falan çalışsın ,kurtlar vadisi seyreden bi kocam olsun o moddayım ..Zor mu geliyor ,ben mi tükendim bilemiyorum ..Ama sağol en azından benim için düşünüyorsun bir şeyler bulmaya çalışıyorsun ben bile vazgeçmişken teşekkür ederim :(

Okurken ben bile depresyona girdim :KK1: Hayatı bazen biz sıkıcı hale getiriyoruz eğlenceli aslında:KK69:

Aslında çok mal mülk sevdalısı olan bir insan değilim ,ya da birinin malını,mülkünü,kocasını,karısını kıskanmam fesatlık peşinde koşmam ama bir şeyler ters gidiyor sanki bulamadığım ama sürekli sorguladığım :(

galiba ,kadına da ters galiba bu sperwoman ayakları ..Ne bileyim çorba falan yapayım ben biri eline sağlık desin..Hangi deterjan yaka kirini falan çıkarır onları düşüneyim ..Kahrolası kaynanam hayatıma çomak sokmaya falan çalışsın ,kurtlar vadisi seyreden bi kocam olsun o moddayım ..Zor mu geliyor ,ben mi tükendim bilemiyorum ..Ama sağol en azından benim için düşünüyorsun bir şeyler bulmaya çalışıyorsun ben bile vazgeçmişken teşekkür ederim :KK43:
çorba yapıp ya birisi eline sağlık demezse sen kırkkere sorarsan yemek nasıl olmuş diye??? :KK62:yaka kirini çıkaracam diye ya yanlış deterjan kullanınca çamaşır kötü olursa??? :mad:kaynanan hayatına çomak sokunca sen o çomağa binip cadı modunda gezersen ortalıkta???:KK62: kurtlar vadisine gelince bişey söyleyemicem ben hastasıyım kocam yeter artık izleme şu diziyi diye bana baskı kuruyor :KK70::KK71:

galiba ,kadına da ters galiba bu sperwoman ayakları ..Ne bileyim çorba falan yapayım ben biri eline sağlık desin..Hangi deterjan yaka kirini falan çıkarır onları düşüneyim ..Kahrolası kaynanam hayatıma çomak sokmaya falan çalışsın ,kurtlar vadisi seyreden bi kocam olsun o moddayım ..Zor mu geliyor ,ben mi tükendim bilemiyorum ..Ama sağol en azından benim için düşünüyorsun bir şeyler bulmaya çalışıyorsun ben bile vazgeçmişken teşekkür ederim :KK43:
Senden büyüğüm tecrübeliyim.Hayat bir köprüdür tamir etmeye çalışma yürü geç.Herşey mutlu olmak için .Gerisi boş.

bence kırmızı stiletto çokta fena fikir değil pijamanın altına o zaman derler işte bu kızda var birşeyler diye :KK71::KK31:

44 beden 175 boyunda bi kadın lacivert eşofman leopar bluz ve kırmızı stiletto evet o kadarını bende hayal edememiştim :KK45:

Back
X