• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım ?

Depresyondayım diyorum sana kırmızı stiletto mu giyeydim :mad:

O da işe yarar biliyor musun? Kalk makyaj yap accık. Şık giyin odanın içinde öyle ders çalış. Ya da çalışma dışarı çık bir mekanda otur... diyecem de sen kendi içinde hapsolmuşsun be kuzum.

yurttayım ben işte bir adımlık balkonum var ama havası çok kirli buranın nefes almakta zorlandığım anlar oluyor ,bir de sevmem ben çiçek böcek uğraşamam yani bir de onun günahını almayayım,atkı öreyim dedim dolabın birinde bekliyor ..Dışarı çıkıyorum metro her yere gidiyor gidiyor gitmesine de benim sadece vücudum gidiyor işte beynim mutlu olamıyor zorlasam da ..Bak işte diyorum istiyordun burdasın ama yok zorlamayla da mümkün değil bazı şeyler :KK43:

O kirli havayı çiçek bahçesine çevirmek elinde ama bakamam diyorsan yapacak bir şey yok.
Metroda ne işin var zaten? binme o ruhsuz insan yığını makineye. Kalk en az 3 km. yürü. Tak kulaklığını hareketli şarkılar dinle. Ben bunun kadar etkili bir meditasyon daha yaşamadım.
Benim gibi depresif polyanna bile kurtulmuşken ohoo.

Tam tersi zorlamayla mümkün. Sadece neye zorladığın önemli. Sen kendini depresyona zorluyorsun.

Senden büyüğüm tecrübeliyim.Hayat bir köprüdür tamir etmeye çalışma yürü geç.Herşey mutlu olmak için .Gerisi boş.

evet teşekkür ederim kafamda aniden beliren bir ampul yanmadı ama yarın bütün gün düşüneceğim bi şeyler Hoppa

O da işe yarar biliyor musun? Kalk makyaj yap accık. Şık giyin odanın içinde öyle ders çalış. Ya da çalışma dışarı çık bir mekanda otur... diyecem de sen kendi içinde hapsolmuşsun be kuzum.

O kirli havayı çiçek bahçesine çevirmek elinde ama bakamam diyorsan yapacak bir şey yok.
Metroda ne işin var zaten? binme o ruhsuz insan yığını makineye. Kalk en az 3 km. yürü. Tak kulaklığını hareketli şarkılar dinle. Ben bunun kadar etkili bir meditasyon daha yaşamadım.
Benim gibi depresif polyanna bile kurtulmuşken ohoo.

Tam tersi zorlamayla mümkün. Sadece neye zorladığın önemli. Sen kendini depresyona zorluyorsun.

şehrin dışındayım merkeze ancak ya taksiyle ya metroyla gidebiliyorum çok şükür dolaştım gezdim yürüdüm ama benim içimde mutsuzluk dolayısıyla nereye gitsem peşimden geliyo ..Mesela hiç görmediğim bir yer dimi millet deli gibi fotoğraf çekiyo inceliyo ben pffffff bu muydu modundayım ,ya da tadmadığım bir yemek ama yok sanki dilim damağım çekilmiş saman yiyorum ulan sevinsene bir daha nerde göreceksin yok ama içimden bir ses mutsuzsun kiiiiii sen diye bağırıyor sanki :(

hissetmiyorum evet sevildiğimi sevdiğimi falan sevmiyorumdur belki de ,soruyorum kendime sanki ev arkadaşımmış gibi,sanki kardeşimmiş gibi,başına bir şey gelmesin de sağ salim olsun gibi ..Sonra boşanmak ne kadar zor geliyor bir bilsen ,o zaman daha da sudan çıkmış balığa dönecekmişim gibi .Bir de sırtımı mı yasladım ona böyle kolay mı geliyor bilemiyorum ..Kimbilir belki menfaatim için,belki boşanmış laflarıyla uğraşmamak için.Belki sevmiyorsam bile belki bir çocuğum olur için,belki de birincisinden ne hayır gördüm ki ikincisi olsun için ...

Panpa ben ortada bir aşk,heyecan göremedim, kocanın yanına dönmek seni mutlu edecek mi? Buraya döndüğünde başlarda yurduna kavuştuğun için mutlu olacaksın ama sonra heyecan aramak için Çin'e gittiğin kısır,heyecansız hayata döneceksin.Hayatından memnun olsaydın zaten bırakıp gitmezdin,kimse sevdiği erkeğin yanından ayrılmak istemez.Sen hayatından mutlu değilsin sana yeni bir aşk lazım :KK49:

Son düzenleme:
Panpa ben ortada bir aşk,heyecan göremedim, kocanın yanına dönmek seni mutlu edecek mi? Buraya döndüğünde başlarda yurduna kavuştuğun için mutlu olacaksın ama sonra heyecan aramak için Çin'e gittiğin kısır,heyecansız hayata döneceksin.Hayatından memnun olsaydın zaten bırakıp gitmezdin,kimse sevdiği erkeğin yanından ayrılmak istemez.Sen hayatından mutlu değilsin sana yeni bir aşk lazım :KK49:
Abowww yok kiz ne aski ben benim kafayi bi toplasam bi onu istiyorum askla meskle isim yok zaten o da yalan ask Mi var allasen bu devirde aaaaahhhh nerde o esKi adamlar:110:

"Home sick" sendromu belki de. Buralari ozledin mi?
Allah ini seven home sick ki bana bi aciklasin anami belledi benim neyse bu lanet :63:
Ozledim de benim ne mok yedigim belli degil anacim oraya gelsem eeee geldin he nolcak simdi Modundayim :110:

Witch Hunt senin durumun bana biraz Çalıkuşu'ndan bir sahneyi hatırlattı. Kesinlikle birebir ilişki kurmuyorum onu baştan söyleyeyim de, çünkü romanın devamı zaten hikaye. Kamuran Avrupa' ya gideyim mi diye sorduğunda feride git demişti. Aslında ikisi de üzülmüştü duruma. Kamuran neden rahatça git dedi, kal deseydi kalırım modundaydı. Feride de gideyim mi diye sorana ne denir, en başından hiç ihtimal vermemeliydi diyordu içinden. Şimdi mutsuz olman bunu anımsattı.

Kendisi için için çin e gitmeye cesaret eden bir kadın olman ve bunu destekleyen bir eşin olması.. Senin için çok mutlu olmuştum eski konunda. Maşallah demiştim içimden.

Bugün ikinci olacak mesajlarımda ama spor yapmak iyi gelir belki sana. Totoyu kaldır, spora yazıl orda mümkünse. Endorfin depolarsın. Hava iyiyse eşofmanla sokakta da yürüyebilirsin ama Çin de havanın çok kirli olduğunu ben de duymuştum.

Temmuz bana hiç uzak bir tarih olarak görünmüyor.benim de Temmuz da önemli işlerim var. O zamana kadar yetiştireyim diye bakıyorum.

Bir blogger takip ediyordum. O da eşi için çin egitmişti, pastacıydı. Çin kültürüyle ilgili şeyler paylaşmıştı, onların pasta kültürü, adetleri filan. Havan iyi olduğunda blog yazmak çok hoş olur.

Bir de bir şey merak ettim, alakasız olacak ama. Boyum 1.75 demiştin. çok uzun sayılıyor mu bu oradakilere göre. Japonya ya bir arkadaşım gitmişti, senin boylarda. Kendimi manken gibi hissettim diyordu :KK8:

Witch Hunt senin durumun bana biraz Çalıkuşu'ndan bir sahneyi hatırlattı. Kesinlikle birebir ilişki kurmuyorum onu baştan söyleyeyim de, çünkü romanın devamı zaten hikaye. Kamuran Avrupa' ya gideyim mi diye sorduğunda feride git demişti. Aslında ikisi de üzülmüştü duruma. Kamuran neden rahatça git dedi, kal deseydi kalırım modundaydı. Feride de gideyim mi diye sorana ne denir, en başından hiç ihtimal vermemeliydi diyordu içinden. Şimdi mutsuz olman bunu anımsattı.

Kendisi için için çin e gitmeye cesaret eden bir kadın olman ve bunu destekleyen bir eşin olması.. Senin için çok mutlu olmuştum eski konunda. Maşallah demiştim içimden.

Bugün ikinci olacak mesajlarımda ama spor yapmak iyi gelir belki sana. Totoyu kaldır, spora yazıl orda mümkünse. Endorfin depolarsın. Hava iyiyse eşofmanla sokakta da yürüyebilirsin ama Çin de havanın çok kirli olduğunu ben de duymuştum.

Temmuz bana hiç uzak bir tarih olarak görünmüyor.benim de Temmuz da önemli işlerim var. O zamana kadar yetiştireyim diye bakıyorum.

Bir blogger takip ediyordum. O da eşi için çin egitmişti, pastacıydı. Çin kültürüyle ilgili şeyler paylaşmıştı, onların pasta kültürü, adetleri filan. Havan iyi olduğunda blog yazmak çok hoş olur.

Bir de bir şey merak ettim, alakasız olacak ama. Boyum 1.75 demiştin. çok uzun sayılıyor mu bu oradakilere göre. Japonya ya bir arkadaşım gitmişti, senin boylarda. Kendimi manken gibi hissettim diyordu :KK8:

Uzun Degil Alice gibiyim burda ama Allahtan ruslar falan var ..44 bedenim de dedim ya keske 40 falan olsaydim belki o zaman manken hissedebilirdim blog acmayi dusunuyorum enerjimin oldugu bir zaman ..fotograflarim hazir ama anlatim icin sakin bir kafaya ihtiyacim var hava tam anlamiyla berbat ..gercekten nefes almak problem ..Evet biri gercekten gitme deseydi belkide dayanamazdim ama olmadi iste ..

Aslında çok mal mülk sevdalısı olan bir insan değilim ,ya da birinin malını,mülkünü,kocasını,karısını kıskanmam fesatlık peşinde koşmam ama bir şeyler ters gidiyor sanki bulamadığım ama sürekli sorguladığım :KK43:
Ben de kafaya her şeyi takanlardanım otu b*ku ... :) sonuçta da kendim kendimi yiyorum yani olan bana oluyor sürekli bir şeyleri sorgulamak insanı insanlıktan çıkarıyor, şuan burada olma sebebim bile sırf bir şeylerle ilgilenmek yoksa boşta kalsam illa sizin gibi hayatımda bir şeyleri sorgulayacağım... Çaresini bilemiyorum belki de konuşmaya içinizi birine dökmeye ihtiyacınız vardır?

Ben de kafaya her şeyi takanlardanım otu b*ku ... :) sonuçta da kendim kendimi yiyorum yani olan bana oluyor sürekli bir şeyleri sorgulamak insanı insanlıktan çıkarıyor, şuan burada olma sebebim bile sırf bir şeylerle ilgilenmek yoksa boşta kalsam illa sizin gibi hayatımda bir şeyleri sorgulayacağım... Çaresini bilemiyorum belki de konuşmaya içinizi birine dökmeye ihtiyacınız vardır?

Evet o yuzden Buraya yaziyorum iste ..Tam anlamiyla anlatamasamda cercevesini cizdim konunun..

Annemlerde 2 gün kaldığımda onların burnundan geliyor çünkü eşimi özlediğim için hep ofluyorum pufluyorum, canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Belki budur. Bu kadar uzun süre insan dayanmaz be witch...

sen uzaktamisin ben anlamadim :D
bende esimden uzaktayim cok zor.. sen bence depresyonda degilsin sadece özlemlerin var, buda seni yipratiyor sanirim

Dönemlik birşey yaşıyor olabilirsiniz ama depresyon gibi duruyor daha çok.
Emeklerinizin meyvesini toplamaya başlasanız hızla iyi olacaksınızdır.
Ya da farklı nedenlere, yeni uyanışlara ihtiyacınız vardır. (;

Annemlerde 2 gün kaldığımda onların burnundan geliyor çünkü eşimi özlediğim için hep ofluyorum pufluyorum, canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Belki budur. Bu kadar uzun süre insan dayanmaz be witch...

Benimki ozlemden daha ziyade amacsizlik gibi bir sey ...Mesela ben uzun sure ayni seyi yapmaktan siKiliyorum ,her gunun standart gecmesinden ne bileyim o kadar uzunki kendimi anliyorum biraz iyi gitMior bisiler umarim duzelir

Dönemlik birşey yaşıyor olabilirsiniz ama depresyon gibi duruyor daha çok.
Emeklerinizin meyvesini toplamaya başlasanız hızla iyi olacaksınızdır.
Ya da farklı nedenlere, yeni uyanışlara ihtiyacınız vardır. (;
Ufff umarim donemliktir hayatimin buyuk bi donemi zaten depresyonda gecti biraz gamsiz biraz digerleri gibi anlik yasamak istiyorum ben ,boyle mutsuz umutsuz bikkin

Back
X