- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi witch hunt
Depresyondayım diyorum sana kırmızı stiletto mu giyeydim![]()
O da işe yarar biliyor musun? Kalk makyaj yap accık. Şık giyin odanın içinde öyle ders çalış. Ya da çalışma dışarı çık bir mekanda otur... diyecem de sen kendi içinde hapsolmuşsun be kuzum.
yurttayım ben işte bir adımlık balkonum var ama havası çok kirli buranın nefes almakta zorlandığım anlar oluyor ,bir de sevmem ben çiçek böcek uğraşamam yani bir de onun günahını almayayım,atkı öreyim dedim dolabın birinde bekliyor ..Dışarı çıkıyorum metro her yere gidiyor gidiyor gitmesine de benim sadece vücudum gidiyor işte beynim mutlu olamıyor zorlasam da ..Bak işte diyorum istiyordun burdasın ama yok zorlamayla da mümkün değil bazı şeyler![]()
O kirli havayı çiçek bahçesine çevirmek elinde ama bakamam diyorsan yapacak bir şey yok.
Metroda ne işin var zaten? binme o ruhsuz insan yığını makineye. Kalk en az 3 km. yürü. Tak kulaklığını hareketli şarkılar dinle. Ben bunun kadar etkili bir meditasyon daha yaşamadım.
Benim gibi depresif polyanna bile kurtulmuşken ohoo.
Tam tersi zorlamayla mümkün. Sadece neye zorladığın önemli. Sen kendini depresyona zorluyorsun.