- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Vatan hasreti oluyor. Ama cok ciddi boyutta. Ben yasamistim da. Aklima geldi.
Pekine
Evet havasi berbat o kadar ki yolda yururken bile oturup dinlenesim geliyor,dolayisiyla ne uykudan bi si anliyorum ne dolastigimdan surekli bi yorgunluk hali.Evet istedim burayi ama dedigiNiz gibi tam bi fiyasko oldu benim icin ..Kapimi calan bile yok ,o kadar yani cok yalniz kaldim ,eglence anlayislari barlar ve icki olan insanlarla anlasamadigim icin partilere de katilmiorum ..Yanlis anlasilmasin universitedeyken bende severdim ama yas iki gun sonra 29 olacak artik hoslanmiyorum ..Biraz okb ve kaygi bozuklugum var boyle donemlerde ortaya cikiyor saNirim hepsi ust uste geldi heee cok buyuk yuk mu hasa ama bana agir sanKi birazÇin'in havası bildiğim kadarı ile aşırı kirli.Kirli hava insanı dinlendirmez. Aksine yorar. Yorgunluğunun sebebi budur.
Bir diğeri ise insan bazı şeyleri çok ister.Fakat elde ettiğinde bu muymuş?Der. Hayal kırıklığı insanı depresyona sokar.
Eşinizle ilgili sıkıntıları okumuştum.Uzakta olup hiç bir şey yapamamak sizi yoruyor.Çaresiz Hissettiriyor. Arkadaş candan tabi olmayınca yalnızlıkta cabası.Aile çevre vs. özlem de var tabii. Evet bayağı bir şey birikmiş sizde. Hem fiziken hem de ruhsal.
Ne mi yapmalısınız? Ben böyle durumlarda çok dua ediyorum.İçim ferahlıyor.(Bende gurbetteyim.Ama yurtdışı değil.)
ıssız adam dedin beni de kusturdun
hakikaten derin depresyondasın
Merhaba konunuzu okuyunca sizi hatirladim.Yasadiklariniz zor bir surec ve ozlem de bunu zorlastiriyor hele zaman arttikca.Ama kendinizi birakmayin her seye ragmen hayat cok guzel.Gonul isterdi ki sizin yerinizde olsaydim finallere calismasaydim :)
Yer degiselim miBende senin yasinda olmak ,finallere falan calismak isterdim ..
.ayykoptum ya :)anlatım tarzına bayıldımben depresyona girdiğimde evde nekadar abuk subuk kıyafetim varsa üstüme geçiririm rengi solmuş tişört depresyon hırkası şu örgülü desenden pijama ama pijamanın lastiği gevşemiş olacak pijamanın paçası çorabın içinde olacak birde alakasız ev terliği bi deprem olsa dışarıya çıkmaya unutanır durup öylece ölümü beklerim
bunlar dalgasıydı ama artık TÜRKİYE ye dönme vaktin gelmişte geçiyor canım benim.koş gel vatanına
her seferinde soracak oluyorum soramıyorum. korkmuyo musunuz orda ya?
hiç dilini bilmeden izini bilmeden bi yere gitmek bana çok korkunç geliyo da
ahh yavrum... oda arkadasın nasıl ? eşinle aran iyi olsaydı böyle bunalmazdın ....
ohh bebemm ya kıyamam, bir de üstüne mapustasın sanırım aynı konudan ban yedim ben deoda arkadaşım yok hücrede gibi tek kalıyorumikincisi de evet doğru söylüyorsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?