• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım ?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Depresyonda mıyım hangi cehennemdeyim bilemiyorum gelip size bir sorayım dedim :(
Kendimi bir kaç haftadır çok yorgun hissediyorum ,hem beynen hem fiziken .
On dklık yoldan sanki 2 gündür yürüyormuşum gibi yorgun bir vaziyette geliyorum .Saat 8 oldu mu uyuyuyorum 12 saatten az olmamak kaydıyla .Kafamda sanki bir mengene var sıkıştırıyor gibi .Bu lanet olası yerden de nefret ediyorum Kocama da artık nerdesin diye bile sormuyorum .:110:

Gün içinde 5 kere whatsaptan yazısıyoruz .Günaydın aşkım ,yemek yiyorum,çalışıyorum,iyi geceler ..Derste çalışamıyorum haftalardır ,günlerdir sadece yemek yiyip uyuyorum .
Geçen hafta sonu öylesine bir dışarı çıktım yeni yerler görmeye yok memnun da olmuyorum ,yeni bir şeyde görmek istemiyorum sanki ,gördüklerime de öffffff banane diyorum ..:63::63:
Kimseyle mesajlaşasım,hey naber bile diyesim yok ..Aşk mı o zaten son 8 yıldır hayatımda değil ,çocuk yok,işim artık yok,ne idüğü belirsiz bir yerde tek başıma ne yaptığım belli değil,amacım vardı buraya gelirken sanki uçakta düştü ..:110:
Manasız bir şekilde gözlerim doluyor,oturup aptal gibi neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum,eskileri düşünüyorum belki de 10 sene öncekileri ..Bunak gibi yeniyi değil sürekli eskileri hatırlıyorum..Psikoloji kitaplarına göre yeni hayatımdan memnun olmadığım için ama benim yeni hayatım yok ki ...
Hep durağan bir hayatım var ,oturup bazen başımı mı kapatayım gidip iki bira mı içeyim çelişkisine düşüyorum..Çocuğum mu olsun ,yooo ne güzel huzur evleri var yatarım paşalar gibi çıkmazındayım ..
Annemle mesela kedi köpek gibiydik ,köpek olan taraf hep bendim şimdi annem ne kadar haklıymış diyorum..Oturup şükredemiyorum,isyan da edemiyorum ..
Soranlara iyiyim diyorum aslında .ok gibiyim ,aptalım belki de bilemiyorum ama mutlu değilim ..Şu anda da çok uykum var ,kış uykusuna mı yatmam lazım bilemiyorum :(

Anlamışsınızdır siz beni çok yormayın hadi zira bu sıralar bir koala gibi sandalyeye yapışık halde yaşıyorum ..:KK1:Alışverişten ,içtiğim sigaradan,kahveden,eşimle mesajlaşmaktan hiçbir şeyden zevk alamıyorum:cry: ..Tam depresif şarkılar dinleme,oturup höykürme,ıssız adam filmini kusana kadar izleme modundayım,bir de depresyon hırkasına ihtiyacım var sanırım :KK61:

indir (1).webp

al ben birtane sana hediye edeyim gökçe:KK53:

Depresyonda mısın bilmem de eşini ve memleketini çok özlediğin için mutsuzsun ,ondan bu tatsız tuzsuz halin gibi geldi.

o beni özlemedi ki ben ne diye özliyim onu :KK42:Yemimi,suyumu veriyo işte ilişkimiz böyle bizim ..Ne kolay hayatım var kimilerine göre ..

Demek ki attiginiz adim dogru degilmis... Gittiginiz yerde umdugunuzu bulamamissiniz, üstüne esinizle araniza iyice bi ucurum girmis... Bu halden cikamazsaniz, geri dönmek sart olacak, ama sunuda söyleyeyim, geri döndügünüzdede artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak, heleki evliliginiz... Bu yüzden evliyken uzun süre ayri kalmalar iyi degildir...:ssz:

sana yollayayım bir depresif şarkı kes kendini :KK53:

şaka bir yana normal kış ayının özelliği bu, arada tatilin varsa gel Tr'ye koşarak geri dönersin zaten, iyi gelir :KK53:

gelemem benim ki gelcekmiş çok merak ediyor buraları .ok varda afedersin :(

Back
X