Depresyonda mıyım ?

üzülme canım senin psikoloğun biz oluruz kk ne güne duruyorEn Büyük KKEn Büyük KK

çıkarsın bu depresyondan en kısa zamanda

Gökçe seni bulunduğun yer ya da kişiler mutlu edemez...

Mutluluk senin içinde olan bir sey.. Kaynagi sensin ancak sen kendini mutlu edebilirsin...

Mutluluğunu bir kişiye bir yere bağlarsan hep mutsuz umutsuz olmaya mahkumsun.

"Ben ne istiyorum" bunu düşün.. Tüm gün otur bir pencere dibine bunu düşün.... Ama inkar etme içindeki sesi.

Boşanmak istiyorsan bosan, dönmek istiyorsan dön, orada kalmak istiyorsan kal yap yani bir şeyler. "Ay amaan boşver böyle yasa gitsin" deme.. O bosverdiklerin ah keskelerin olacak gelecekte..

Eşinizden uzak bir yere mi gittiniz? İş mi okul mu? Uzun zaman mı kalacaksınız gibi sorularım var ama.
8 yıldır aşk yok gibi bir şey yazmışsınız, evlilik sürüyor ama doğru mu anladım? Terapiste gittiniz mi?

Uzak bir yer evet çin cehennemin dibi ..Eşim de değil galiba sorun benim kafamda ..Evet evlilik sürüyor öyle böyle nasıl sürüyor bazen ona da şaşırmıyor değilim hani :)

Gökçe seni bulunduğun yer ya da kişiler mutlu edemez...

Mutluluk senin içinde olan bir sey.. Kaynagi sensin ancak sen kendini mutlu edebilirsin...

Mutluluğunu bir kişiye bir yere bağlarsan hep mutsuz umutsuz olmaya mahkumsun.

"Ben ne istiyorum" bunu düşün.. Tüm gün otur bir pencere dibine bunu düşün.... Ama inkar etme içindeki sesi.

Boşanmak istiyorsan bosan, dönmek istiyorsan dön, orada kalmak istiyorsan kal yap yani bir şeyler. "Ay amaan boşver böyle yasa gitsin" deme.. O bosverdiklerin ah keskelerin olacak gelecekte..

Bilmiyorum ki işte ne istediğimi ben :( Bak mesela bu istediğim bir şeydi evet yaptım artık buradayım ama değilmiş demekki yeni bir dil öğrenmek umrumda bile değil ,insan görmek bile isteimiyorum şimdi yazdı eşim gökçe çok sıkılıyorsun dimi diye evet dedim ama bataklık gibi zihnim hep aşağıya çekiyor ..

Bazen neye özeniyorum biliyor musun hani iki odalı sobalı evler olur ya iki de çocuk ilkokula giden ,sobanın başında ders çalışan..Anneleri olan kadına,az paralı,ama fazla şükreden..O çocuklarla ilgilenen ama az şey bilen ,çok kelimesi olmayan konuşacak ..Bildiğin kadar derdin oluyor,bilinç insana kötülük yapıyor :KK43:Bilinç insanı mutsuz ediyor :KK43:

depresyondan muzdarip gittiğim doktoruma aynı cümleyi kurmuştum...ben hiçbirşey bilmemek istiyorummmmmmmm demiştim

Sen çindesin ve böyle mi yaşıyosun.?

Kalk kalk çık dışarı. Yerinde olsam dil öğrenirken İside ticarete dökerim.

napim dışarda dedim ya hiçbir şey yapmak istemiyorum ,bir koala ne kadar hareket ediyorsa ben de okadar hareket ediyorum ..Para ticaret falan yoruldum ben bunlardan :(

depresyondan muzdarip gittiğim doktoruma aynı cümleyi kurmuştum...ben hiçbirşey bilmemek istiyorummmmmmmm demiştim

evet hep söylediğim şey bu benim ,reset tuşu olsa basıp kurtulucam ..Bilinç insanı mutsuz ediyor ..

ben gidip biraz çikolata depolayayım gelince yazarım size :( Lütfen iyi veya kötü herkes fikir versin ...Ben ne yapayım

şimdi kız psikolağa gitse orada adam çan çin çon diyecek psikolojisi iyice bozulacak bu sefer:KK53:
:KK70:

insan arada bir oluyor öyle de niye bu kadar depresyon? ne güzel moktan filan da olsa farklı bir kültürdesin, tadını çıkar temmuz a kadar. kocanı ben iyi, anlayışlı biriydi diye hatırlıyorum. soğukluk hissi senin ruh halindendir. gelsin yanına, gezdirecek noktalar araştır, her anını doldur, şahane bir tatil yapıp aşk tazeleyin. çocuk yokken vicdan yapma çok. bu bir şans senin için. çince öğreniyorsun, büyük bir şey yaşıyorsun. t c de ne kadar biliniyor ki çince? hem de bu kadar büyük bir pazarda ayrıcalıklı olacaksın.

bu arada ben de kanada'dayken hocam anlatmıştı. bir sürü göçmen öğrencileri filan olduğu için görüyorlar. farklı bir kültürle tanışıp orada yaşamaya başlayan insanlar, ikinci kültüre adapte olmadan önce bir boşluk dönemi, depresyon geçirirlermiş. çok normalmiş. sonrasında iki kültürlülük dönemi başlarmış.

ben senden kötü durumdayken çiçeklerle ilgilenmeye başladım tavsiye ederim iyi geliyor :)

yok 28 yaşında aptalım ben :KK43: Ne halt edeceğini bilmeyen bir şaşkoloz

2 sene sonrada 30 yaş sendromuna girersin.
Sendrom manya olursun.

Silkelen kendine gel. Amacın neydi oraya giderken dil öğrenmek mi yoksa milyarca insanın içinde bunalıma girmek mi ?

Dönüş nezaman? Eşini özlemiş olabilir misin?

o beni özlemedi ki ben ne diye özliyim onu :KK42:Yemimi,suyumu veriyo işte ilişkimiz böyle bizim ..Ne kolay hayatım var kimilerine göre ..
çocuğumun olması bana çok iyi geldi..evlendim 7 sene sonra çocuğum oldu 33 yaşımda..çocuk düşünürsen artık düşünmeye başla..hayat öyle bir tutunuyorsunki 10 elle:)yırtıcı bir kaplan falan oluyorsun evladın için..ve onu kendinden bile çok seviyorsun..
bu arada bende kararsızdım çocuk konusunda ama yanlış düşünmüşüm..dünyanın en güzel duygusu..rabbim dileyenlere verir inşallah..

Back
X