Çok saolun :)Eğer iyi geleceğini düşünüyorsanız olabilir yalnızlık kimsesizlik de depresyona itebilir yeni hir ortam iyi gelir belki geçmiş olsun .
Zor mu pkiii :)eğer depresyonun en üst aşamasında olsaydınız çalışmayı düşünmezdiniz bile.
Tabi ki işe girin çok iyi gelicektir. Sürekli aklın meşgul olur çevre olur. Bende kasiyerim şuan :)
Bende ondan teredütlüym ama çok azimliyimdir o konuda . 3 günde dört yüze yakın parfüm ezberledimGeçmiş olsun. Bilmiyorum kasanın sorumluluğunu alabilecek misiniz?
Yok kız her şeyi sistem yapıyor. Sen paranı eksik alma yeter açık çıkmasın. Market mi nerede kasiyer olacan ?Zor mu pkiii :)
Evet marketteYok kız her şeyi sistem yapıyor. Sen paranı eksik alma yeter açık çıkmasın. Market mi nerede kasiyer olacan ?
Zaten ônce eğitim olur kendine güven yeter :)Evet markette
Doğru haklısınız . Yeni çevre ve muhabett her insana iyi gelir umarım bana da iyi glrEvet,caliş.bende depresyon ve panik atak yaşiyorum ve calisiyorum.
Calismak beni ayakta tutuyor,kendime güven ve onure veriyor.evde kimse yaptiklarini övgüyle bakmaz.
Hem orda biraz müsterilerle iki laf edersin acilirsin.
Başara bilirsin,herkes yapiyor,sadece iş yerinde rahatsizliğindan konuşma.
denemekten zarar gelmez ama kafaniz karisik sanirim kasiyerlik dikkat ister en kucuk hesap sasmasi sizden kesilir daha degisik is baksaniz daha iyi olmazmiArkadaşlar ben ağır bi depresyon içindeyim obsesifligin dibine vurdum ddesem yeridir. Bir iş var kasiyerlik sabah 7 akşam 7 sizce bu iş yerinde çalışsam olur mu iyi glr mi hiç arkadaşım yok benm .s size sormak istedim evliyim 1 cocugum var annem bakcak oğluma napim sizce
Doğru haklısınızdenemekten zarar gelmez ama kafaniz karisik sanirim kasiyerlik dikkat ister en kucuk hesap sasmasi sizden kesilir daha degisik is baksaniz daha iyi olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?