Depresyonda olan bi insanın calşması

4ppty4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
34
2
1
29
Arkadaşlar ben ağır bi depresyon içindeyim obsesifligin dibine vurdum ddesem yeridir. Bir iş var kasiyerlik sabah 7 akşam 7 sizce bu iş yerinde çalışsam olur mu iyi glr mi hiç arkadaşım yok benm .s size sormak istedim evliyim 1 cocugum var annem bakcak oğluma napim sizce

Eğer iyi geleceğini düşünüyorsanız olabilir yalnızlık kimsesizlik de depresyona itebilir yeni hir ortam iyi gelir belki geçmiş olsun .

Insallah hersey yolunda gider evladinizla sağlıklı huzurlu bir ömür yaşarsınız .rica ederim,

Geçmiş olsun. Bilmiyorum kasanın sorumluluğunu alabilecek misiniz?

eğer depresyonun en üst aşamasında olsaydınız çalışmayı düşünmezdiniz bile.

Tabi ki işe girin çok iyi gelicektir. Sürekli aklın meşgul olur çevre olur. Bende kasiyerim şuan :)

eğer depresyonun en üst aşamasında olsaydınız çalışmayı düşünmezdiniz bile.

Tabi ki işe girin çok iyi gelicektir. Sürekli aklın meşgul olur çevre olur. Bende kasiyerim şuan :)
Zor mu pkiii :)

Evet,caliş.bende depresyon ve panik atak yaşiyorum ve calisiyorum.
Calismak beni ayakta tutuyor,kendime güven ve onure veriyor.evde kimse yaptiklarini övgüyle bakmaz.
Hem orda biraz müsterilerle iki laf edersin acilirsin.
Başara bilirsin,herkes yapiyor,sadece iş yerinde rahatsizliğindan konuşma.

Doğru haklısınız . Yeni çevre ve muhabett her insana iyi gelir umarım bana da iyi glr

denemekten zarar gelmez ama kafaniz karisik sanirim kasiyerlik dikkat ister en kucuk hesap sasmasi sizden kesilir daha degisik is baksaniz daha iyi olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…