- Konu Sahibi xbilinmeyenx
-
Filmlerdeki gibi mi bilmiyorum.bayıltıp veriyorlar.tek bildiğim bayılttıkları ve sonrasında birkaç saat hafıza kaybı.Geçmiş olsun canım. Electro şok nasıl oluyor,filmlerdeki gibi mi?
Herkesin olduğu tiroid ameliyatı.depresyona sürükleyen ameliyatın zorlupu değildi tiroid bezim komple alındığından dolayı ilaca başlayana kadar tiroid hormonun vücutta olmamasıydı.birçok doktorun tahmini bu şekildeydi.tabi alakası yok diyenlerde olduAmeliyat zormuydu ki sizi depresyona sürükledi ?
Geçmiş olsun.
Anladım cok geçmiş olsun.Herkesin olduğu tiroid ameliyatı.depresyona sürükleyen ameliyatın zorlupu değildi tiroid bezim komple alındığından dolayı ilaca başlayana kadar tiroid hormonun vücutta olmamasıydı.birçok doktorun tahmini bu şekildeydi.tabi alakası yok diyenlerde oldu
Nedenini Allah'tan başka bilen yok.biyolojikte olabilir tabi ama bir çok doktora göre tiroid bezinin komple alınmasından dolayı hormanlar yüzündenGeçmiş olsun canım anlattığına göre baya ağır geçirmişsin, ameliyat yüzünden mi oldu anlayamadım tam? Depresyonun biyolojik temeli de oluyor sonuçta, hormonların da tetikledi mi acaba
AminÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Dert paylaşarak azalıyor umarım herkes derdinin devasını bulur.
İnanın depresyon farkına varılmayacak bir hastalık kesinlikle değil.bazen çevremizdekilerden de duyarız ya "bu ara depresyondayım canım hiç birşey yapmak istemiyor " öyle birşey değil.onların ki dediğiniz gibi hayat sıkıntısı ,monotonluk.hata çevremde bu modda olanlar kendi kendine yenebileceğini ve kesinlikle ilaca başlamamalarını söylüyorum.Çok geçmiş olsun, bir daha size uğramasın, çok mutlu olun inşallah.
Depresyon çok ciddi ve toplumda gizli bir hastalık bildiğim kadarıyla, bir çok insan farkına varmıyor ya da aksiyon almıyor, normal hayat sıkıntıları sanıyoruz. Çok iyi düşünmüşsünüz başlığı açarak :)
İnanın depresyon farkına varılmayacak bir hastalık kesinlikle değil.bazen çevremizdekilerden de duyarız ya "bu ara depresyondayım canım hiç birşey yapmak istemiyor " öyle birşey değil.onların ki dediğiniz gibi hayat sıkıntısı ,monotonluk.hata çevremde bu modda olanlar kendi kendine yenebileceğini ve kesinlikle ilaca başlamamalarını söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?