Depresyondayım bir şeyler duymaya ihtiyacım var

Leipehile

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
169
59
298
merhaba arkadaşlar kısaca paylaşmam gerekirse mutsuzlukta boğuluyor gibiyim
okulumda ve ailemde yolunda gitmeyen çokça şey var ama asıl konu aşk...

6 Yılda yaklaşık 10 kişi ile kahve içmek , yemeğe çıkmak vs olmuştur ama hiçbirisi ile bi üçüncü görüşme yaşanmadı(yaşım 25)
onu ilk kez arkadaş ortamında gördüm gözlerine baktım öyle bir his geldi ki evlenirim ki ben seninle dedim içimden . ayaküstü bir görüşmeydi 15 dakika sonunda o ayrıldı ortamdan.sonrası da boşver uğraşma yorma kendini dedim kendime.

aylar sonra beni sosyal medya hesabından eklemiş ilk tanıyamadım fotodan sonra kendini hatırlattı .
şuan ben Aydın'dayım o da İstanbul'da (Eskişehir'de okuduk biz) aynı tarihlerde Eskişehir'de olamamız gerekti ve görüştük çok güzeldi gülümsedim konuştuk ama çok vaktimiz yoktu.
Her gün bana mesaj atan adam artık atmıyor şuan yoğun bir döneme gireceğini söylemişti ama bi şekilde yazması gerek...
sadece arkadaş olmak istedi desem insanlar böyle arkadaş bulmaz
beğenmedi beni desem öncesinde zaten gördü beni konuşmamı giyim tarzımı makyajımı
korktu desem hiç evlilik ilişki beklentiler muhabbetine girmedik
mesaj attım sonrasında kısacık konuştuk işim vardı benim de uzatmadım kendisi de sonrasında bir daha yazmadı zaten

hayatımda hiçbir şeyi olduramıyorum.. ben neden hep istenmeyen sevgiyi haketmeyen kişi oluyorum ..
kimse beni sevemeyecek gibi hissediyorum
ve ön kötüsü de aşık olmuş olabilirim ben bu kişiye .. :(
ne yapabilirim yardım ??

Acaba sizin ilgilenmediginizi düşündüğü için uzaklaşmış olabilir mi
normalde mesafeliyimdir ama bunu kırmaya çalıştım kendimde
esprilere beraber de güldük şuana kadar yaptığım hataları tekrarlamamaya özen gösterdim
hatta iki gün sonra ilgilenmediğimi düşünmemesi için günaydın mesajı attım ne zaman gideceğini filan sordum tabi kısa bir konuşmaydı uzatmadım o da uzatmadı

Canım bu şimdi moda oldu... öyle ilgili gibi görünürler sonra hopppppp ölü taklidi.... hep de aynı bahane "çok yoğunum".... hıhı sen Hakan Sabancısın ya....

Boşver... bekarlık=beynin rahat.

Hayatında kim herşeyi oldurabilyor ki hepimiz yazıyoruz zaman zaman.İnşAllah herşey yoluna girer.Peki bu görüştükleri'nde sen mi devamlı olumsuz dedin yoksa onlar mı

Bişe hisseden erkek bu kadar boşlamaz bence..heleki ilk zamanlar

benim hayatımda ona dair hiçbirşey yokken görüşmek istedi
hergün ilgilendi sonra da kayboldu madem hissetmiyordu bu kısacık vaktini arkadaşlarına ayırmak yerine neden bana ayırdı
beni neden görmek istedi böyle ilgilenip ilgilenip sonrasında yok olarak kendimi kötü hissetmem için mi yaptı:(

Canım bu şimdi moda oldu... öyle ilgili gibi görünürler sonra hopppppp ölü taklidi.... hep de aynı bahane "çok yoğunum".... hıhı sen Hakan Sabancısın ya....

Boşver... bekarlık=beynin rahat.
kesinlikle çok rahattım bu aşk konusunda
hatta ilk zamanlar kendime çok telkin verdim bunu yorumlama diye ki o yüzden ilgilenmedim ve hergün de mesajını ilk kendisi yazdı ilgilendi
şimdi beni ilgiye boğduktan sonra kayboldu
kedinin fareyle oynadığı gibi :(
aklımdan çıkaramıyorum gözlerini aşık olmuş olabilirim ama birşey yapıp kolay da olmak istemiyorum günaydın mesajımı attım zaten :(

Hayatında kim herşeyi oldurabilyor ki hepimiz yazıyoruz zaman zaman.İnşAllah herşey yoluna girer.Peki bu görüştükleri'nde sen mi devamlı olumsuz dedin yoksa onlar mı

bunan yaklaşık yarısı eğlenmek istiyordu mekan mekan gezip tozmak hayat gayesi olanlardandı(böyle bir ilişki beklentim hiç olmadı)
bir kişi ile kültür olarak uyuşmadık bana evlilikle geldi en başından
birini çok sevmiştim o arkadaş olarak gördü
kalanları ile de bir şekilde uyuşamadık hissedemedik birşeyleri
ilişki olsun diye de başlamak istemedim
ama sevgi istiyorum artık:(

merhaba arkadaşlar kısaca paylaşmam gerekirse mutsuzlukta boğuluyor gibiyim
okulumda ve ailemde yolunda gitmeyen çokça şey var ama asıl konu aşk...

6 Yılda yaklaşık 10 kişi ile kahve içmek , yemeğe çıkmak vs olmuştur ama hiçbirisi ile bi üçüncü görüşme yaşanmadı(yaşım 25)
onu ilk kez arkadaş ortamında gördüm gözlerine baktım öyle bir his geldi ki evlenirim ki ben seninle dedim içimden . ayaküstü bir görüşmeydi 15 dakika sonunda o ayrıldı ortamdan.sonrası da boşver uğraşma yorma kendini dedim kendime.

aylar sonra beni sosyal medya hesabından eklemiş ilk tanıyamadım fotodan sonra kendini hatırlattı .
şuan ben Aydın'dayım o da İstanbul'da (Eskişehir'de okuduk biz) aynı tarihlerde Eskişehir'de olamamız gerekti ve görüştük çok güzeldi gülümsedim konuştuk ama çok vaktimiz yoktu.
Her gün bana mesaj atan adam artık atmıyor şuan yoğun bir döneme gireceğini söylemişti ama bi şekilde yazması gerek...
sadece arkadaş olmak istedi desem insanlar böyle arkadaş bulmaz
beğenmedi beni desem öncesinde zaten gördü beni konuşmamı giyim tarzımı makyajımı
korktu desem hiç evlilik ilişki beklentiler muhabbetine girmedik
mesaj attım sonrasında kısacık konuştuk işim vardı benim de uzatmadım kendisi de sonrasında bir daha yazmadı zaten

hayatımda hiçbir şeyi olduramıyorum.. ben neden hep istenmeyen sevgiyi haketmeyen kişi oluyorum ..
kimse beni sevemeyecek gibi hissediyorum
ve ön kötüsü de aşık olmuş olabilirim ben bu kişiye .. :KK43:
ne yapabilirim yardım ??
Ben de Aydın dayım ablacim yardimci olayım :)

bunan yaklaşık yarısı eğlenmek istiyordu mekan mekan gezip tozmak hayat gayesi olanlardandı(böyle bir ilişki beklentim hiç olmadı)
bir kişi ile kültür olarak uyuşmadık bana evlilikle geldi en başından
birini çok sevmiştim o arkadaş olarak gördü
kalanları ile de bir şekilde uyuşamadık hissedemedik birşeyleri
ilişki olsun diye de başlamak istemedim
ama sevgi istiyorum artık:KK43:
Demek ki henüz zamanı gelmemiş dogru kişinin böyle düşün birde, bu kişi içinde cok üstüne düşme net bişey olusmamıs herhalde onda da

Demek ki henüz zamanı gelmemiş dogru kişinin böyle düşün birde, bu kişi içinde cok üstüne düşme net bişey olusmamıs herhalde onda da

üzerine düşmeyeceğim zaten ama dediğim gibi uzun yıllardır aşkı hissettiğim bir görüşmeye çıkmamıştım hisleri kaybetmek istemiyorum ama aynı zamanda hayatlarımızı da yoluna koymamız gerek mezun olduk iş arıyoruz
hayatım yolunda değil der kaçar
çok severim der kaçar
hiç sevemedim der kaçar
ciddi birşey istemiyorum der kaçar
başka şehirlerden olmaz der kaçar
kendine güvenir kaçar güvenmez yine kaçar ..
anlamlandıramıyorum

üzerine düşmeyeceğim zaten ama dediğim gibi uzun yıllardır aşkı hissettiğim bir görüşmeye çıkmamıştım hisleri kaybetmek istemiyorum ama aynı zamanda hayatlarımızı da yoluna koymamız gerek mezun olduk iş arıyoruz
hayatım yolunda değil der kaçar
çok severim der kaçar
hiç sevemedim der kaçar
ciddi birşey istemiyorum der kaçar
başka şehirlerden olmaz der kaçar
kendine güvenir kaçar güvenmez yine kaçar ..
anlamlandıramıyorum
Seven iinsan kaçmaz sevip kaçanda olmayacağına inanmıştır yada korkmustur . Bir gün hersey düzelir ama buna inan

Seven iinsan kaçmaz sevip kaçanda olmayacağına inanmıştır yada korkmustur . Bir gün hersey düzelir ama buna inan
kendimde hata aradım olmadı , onlarda haya aradım yine olmadı ,sevdim olmadı sevildim yine olmadı
herşey güzel giderken hep aynı şeyleri yaşıyorum sadece isimler değişiyor ben aynı bir de yaşanılan olaylar .. erkek hep ıssız adam zaten sevse de sevmese de

Back
X