- 3 Şubat 2018
- 6.700
- 25.533
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
etrafta covid var ölüm sayılarından bile bunaldım bu virüsün ortasında azıcık para kazanabilmek için günde kaç aktarma ile işe gidiyorum. Gerçekten komik geldi bu yorumunuz şükretmek falan. Derdim gayet var ayrıca ailede sevgisiz bir ortamda büyüdüm akrabalarım hiç olmadı diyorum paragrafı anlamadınız sanırım.Şükret bence
Gram derdin yok çünkü. Sadece öğrenciliğin rahatlığından sonra iş hayatı zor gelmiş. Bu da normal. Olsun artık o kadar da bir zahmet
Sadece bu sorunları sen mi yaşıyorsun ? Bir sen mi yalnızsın ? Covid bir tek seni mi tehdit ediyor.etrafta covid var ölüm sayılarından bile bunaldım bu virüsün ortasında azıcık para kazanabilmek için günde kaç aktarma ile işe gidiyorum. Gerçekten komik geldi bu yorumunuz şükretmek falan. Derdim gayet var ayrıca ailede sevgisiz bir ortamda büyüdüm akrabalarım hiç olmadı diyorum paragrafı anlamadınız sanırım.
Aynen bu mantıkla dünyada psikiyatri/psikolog branşlarına hiç ihtiyaç yok o zaman. Bravo bilimi katlettin şu anSadece bu sorunları sen mi yaşıyorsun ? Bir sen mi yalnızsın ? Covid bir tek seni mi tehdit ediyor.
İnsanların ailesi öldü, işten çıkarıldılar, çocuklarının eğitim hayatı mahvoldu, bir sürü kredi ile ortada kaldılar.
Sana çalışma hayatı evde iş yapmak zor gelmiş. Yapacak bişey yok milyarlarca insan aynı şeyi yapıyor. Hepsi depresyonda olmadığına göre sende sorun var
Şükretme o zaman. Yaşa böyle mutsuz ve hastalıklı şekilde....Aynen bu mantıkla dünyada psikiyatri/psikolog branşlarına hiç ihtiyaç yok o zaman. Bravo bilimi katlettin şu anHer şeye şükredip geçebiliriz
Şükretme o zaman. Yaşa böyle mutsuz ve hastalıklı şekilde....
Senin mutsuz olmanla benim bir sorunum yok ki... Biraz sonra kahvaltı edip bir termos kahve alıp bacaklarım olduğu için şükredip bisikletim ve kulaklığımla günün tadını çıkaracağım ben. Sen istediğin kadar depresyona girebilirsin o arada...
Tamam inandık en mutlu sensin aşırı mutlusunŞükretme o zaman. Yaşa böyle mutsuz ve hastalıklı şekilde....
Senin mutsuz olmanla benim bir sorunum yok ki... Biraz sonra kahvaltı edip bir termos kahve alıp bacaklarım olduğu için şükredip bisikletim ve kulaklığımla günün tadını çıkaracağım ben. Sen istediğin kadar depresyona girebilirsin o arada...
Cidden yaşıyorum. Darısı başına demek isterdim de şükretneden zor biraz.Tamam inandık en mutlu sensin aşırı mutlusuno yüzden kadınlar kulübünün bir derdim var kısmında aktif üyesin aynen inandık mutlu olduğuna. Yaşıyosun bu hayatı
Aynen tamam çok mutlusun akıyosun alemlere (kadınlar kulübüne falan)Cidden yaşıyorum. Darısı başına demek isterdim de şükretneden zor biraz.
Sen de farklı bir yerde değilsin şu an farkındaysan küçümsediğin platforma konu açıyorsun mesela şu an...Aynen tamam çok mutlusun akıyosun alemlere (kadınlar kulübüne falan)
Çok teşekkür ederim beklediğim böyle güzel bir yorum, teselliydiher insan bazı dönemlerde bunalıma girebilir bu çok normal bir şey mesela bisiklete binmek gibi bir şey hayat..Bir süre sonra bisikletin zincirlerinde yavaşlama olur ya,bozulur,arızalanır..hayatımızda böyle işte bazı dönemlerinde yoruluruz ve tükenmiş gibi hissederiz.
O yüzden sizi mutlu edecek şeylere yönelin mesela sevgilinizle program yapın,daha sonra insan kendi kendiyle mutlu olabilmeli bence bir akşam kendinize bir kahve yapın sonra bir film açın,dizi açın keyif yapın ya da kitap okuyun..İnsan kendi kendini mutlu edebilmeli.
Ekonomi hakkında da diyeceğim tek şey Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kendinizi sevin ve mutlu olun..Çok şükür bugünde nefes alıyoruz..Şükredecek çok şey var unutmayın
bende bazen çok yoruluyorum..kendimi bazen çok asosyal hissediyorum hatta okuyorum hâlâ siz düşünün.Çoğu insan böyle yalnız değilsiniz yani.Bir de covid yüzünden herkes mecburen evinde durmak zorunda ve herkes asosyal...Çok teşekkür ederim beklediğim böyle güzel bir yorum, teselliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?