- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 32
- Konu Sahibi Umutbekcisi
Arkadaslar 2.5 yıllık cok güzel birlikteligim vardı cok iyiydik tek sorun iyiyken cok iyi kötüyken cok kötü olmamızdı. 2 yıl hersey o kadar güzeldiki ama bu 4 5 aydır tökezledik cok kıskanclıklar özellikle cok yordu. Nitekim erkek arkadasım 27 temmuzda cok öfkeli bir sekilde bana hicbir dedigini yapmadıgımı tüm fedakarlıgı kendisinin yaptıgını soyleyerek yoruldum tükendim diyerek gitti. Hic yazmadı bu surecte sadece 2 kere aralıklı telefonumu caldırıp kapatıyor bazen wp engel kaldırıyor tekrar engelliyor. Gecen ben uzunca mesaj attım ayrılıgı kabul ettigimi bir kere bensiz olmayı göze aldıgı icin git dedim. Allaha bıraktım hesabımı dedim. Bana kime bırakırsan bırak benden uzak dur dedi. Bana izin vermedigi instagram acamazsın diye baskı yapan insan bugun instagram acmıs lisedeki kız arkadaslarını takibe almıs. Hatlarımız aynıydı halada hattı kullanıyor. Acıdan ölüyorum :) acıdan uyuyamıyorum canım cok acıyor. Yardım edin napmalıyım konusayımmı iknamı edeyim ablası daha iyi bilir onumu arayayım?