Depresyondayım.. napmam gerektigini bilmiyorum.

Umutbekcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
79
23
88
32
Arkadaslar 2.5 yıllık cok güzel birlikteligim vardı cok iyiydik tek sorun iyiyken cok iyi kötüyken cok kötü olmamızdı. 2 yıl hersey o kadar güzeldiki ama bu 4 5 aydır tökezledik cok kıskanclıklar özellikle cok yordu. Nitekim erkek arkadasım 27 temmuzda cok öfkeli bir sekilde bana hicbir dedigini yapmadıgımı tüm fedakarlıgı kendisinin yaptıgını soyleyerek yoruldum tükendim diyerek gitti. Hic yazmadı bu surecte sadece 2 kere aralıklı telefonumu caldırıp kapatıyor bazen wp engel kaldırıyor tekrar engelliyor. Gecen ben uzunca mesaj attım ayrılıgı kabul ettigimi bir kere bensiz olmayı göze aldıgı icin git dedim. Allaha bıraktım hesabımı dedim. Bana kime bırakırsan bırak benden uzak dur dedi. Bana izin vermedigi instagram acamazsın diye baskı yapan insan bugun instagram acmıs lisedeki kız arkadaslarını takibe almıs. Hatlarımız aynıydı halada hattı kullanıyor. Acıdan ölüyorum :) acıdan uyuyamıyorum canım cok acıyor. Yardım edin napmalıyım konusayımmı iknamı edeyim ablası daha iyi bilir onumu arayayım?

Bir anda ilişkiyi bitiren kişi önceden bunun hazırlığını yapmıştır elbet. Hiçbir şey kaybetmediniz. Değmeyen biri için kendinizi, kelimelerinizi ziyan etmeyin. Tekrar iletişime geçmeye çalışarak, peşine düşerek de değerinizi düşürmeyin. Bundan sonra iyi insanlarla kaşılaşır, mutlu olursunuz inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eklediklerinin liseden arkadaşları olduğunu nereden biliyorsunuz bu insan sizi ınstagramdan da engellemedi mi nasıl görüyorsunuz ayrıca diyeceğinizi demişsiniz o da demiş ve bitmiş daha ne adım atacaksınız hele ablasını araya koymak çok anlamsız gereksiz küçük düşürücü olur

Eklediklerinin liseden arkadaşları olduğunu nereden biliyorsunuz bu insan sizi ınstagramdan da engellemedi mi nasıl görüyorsunuz ayrıca diyeceğinizi demişsiniz o da demiş ve bitmiş daha ne adım atacaksınız hele ablasını araya koymak çok anlamsız gereksiz küçük düşürücü olur
Peki neden telefonumu caldırıyor arada engel kaldırıyor neden benim ona aldıgım hediyeleri kullanıyor neden hattı kullanıyor hatım sonu bızım ilk ilişkimizin basladıgı ay ve gün neden bunları yapıyor kafayı yicem dusunmekten

Benden uzak dur demiş sende uzak dur hatta bayaa bi uzak dur..
İşe tel num değiştirmekle başlayabilirsin
Evet:) degiştiricem cok acı allah dusmanıma bile bunu yasatmasın neler yasadık nelere agladık güldük nelerin hayalini kurduk biliyormusunuz 2 ay once daha evlilik hayalleri icerisindeydik. Allahım sabır ver bana lütfen

Neden aldığım eşyaları falan kullanıyor diyorsunuz ya cevap vereyim çünkü yüzsüz
Oda birşeymi şuan boşanma aşamasında olduğum Adam babamın damatlık hediyesi diye aldığı saati kullanıyor
Benim aldığım gözlükleri ayakkabıları kullanıyor
Gurur onur bekleme böylelerinden

En iyisi bitirmek belki de dalga geçiyor senle Zamana bırak bir adım atma bence

Seni yokluyor. Aklini karistirmak istiyor ki sen onun pesinden git. Bana kalirsa istegini verip hiiic egosunu tatmin etme. Birak sen onu her yerden engelle bir daha engelini actiginda senin onu engelledigini gorup kendini yerden yere vursun :KK8:

İkna etmeye çabalamak nedir? Bu kadar büyük bir suçunuz mu var? Sessiz olun, tek tavsiyem. Peşine düşerseniz iyice soğur. Adam bir kaybetme korkusu yaşasın izin verin. Ben bittiğini sanmıyorum. Rahat bırakın biraz nefes alsın

İkna etmeye çabalamak nedir? Bu kadar büyük bir suçunuz mu var? Sessiz olun, tek tavsiyem. Peşine düşerseniz iyice soğur. Adam bir kaybetme korkusu yaşasın izin verin. Ben bittiğini sanmıyorum. Rahat bırakın biraz nefes alsın
Az once lisedeki arkadaslarıyla bulusmus yine benim aldıgım tisortle kızlar falan gülerek poz vermiş.. Hayat ne kadar zor biliyormusunuz onu 2009 dan beri lisede gizli gizli aglayarak sevdim dualar ettim allaha 2016 yılında tesadufen karsıma cıktı pesimden kostu:) allahım dedim dualarımın karsılıgı.. Ne hevesler ne hayaller kurdum. 2.5 yıl aynı hayallerle uyuyup bi süre sonra o hayalleri dusununce yüreginin sızlaması.. Ölümlü dünya diye avutuyorum kendimi baki degil diye... Yorumlarınız icin tesekkür ederim Haktan Hayırlısı ❤️

Bir anda ilişkiyi bitiren kişi önceden bunun hazırlığını yapmıştır elbet. Hiçbir şey kaybetmediniz. Değmeyen biri için kendinizi, kelimelerinizi ziyan etmeyin. Tekrar iletişime geçmeye çalışarak, peşine düşerek de değerinizi düşürmeyin. Bundan sonra iyi insanlarla kaşılaşır, mutlu olursunuz inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Allah razı olsun❤️

Insallah tez zamanda atlatirsiniz.
Insanlar 20 yil evli kalip bosaniyorlar oyle dusunun.
Biten bir iliski tekrar basladiginda ayni tazeligini koruyabilecegini dusunmuyorum ne yazikki. Hayirlisi olsun. :)

Back
X