Depresyondayim sanirim

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
303
Atanmayi bekleyen ogretmenim, bu surec beni cok zorladi. Bir aydir rahat uyku uyuyamiyorum. Nolcak nasil gidicek atancak miyim subata mi kalcam vs. Bi kac gune aciklancak ve ben iyiden iyiye mutsuz bi insan oldum. Nesem yok uykum yok halsizim disari cikmiyorum. Hersey Allah'tan nasipse olur diyorum fakat bunyem bunu kaldirmiyo. Herseyi erteliyorum. Umarim duzelebilirim. Fikirlerinizi alabilir miyim nasil atlatabilirim.

çok klasik ama olacakla öleceğin önüne geçilmez
en kötü ihtimal bi sonraki atamayı beklersin
ben bankacıyım bankanın ilk 2008 de açtığı sınavına girdim kazanamadım kazansaydım tercihim manisaydı ben izmirde ikamet ediyorum puanı düşük olur diye manisa yazmıştım
kazanamadım hüngür hüngür ağladım
bir sene sonra banka tekrar sınav açtı
dedim ki izmir yazdım izmiri kazanacağım
ve izmiri kazandım şmdi evimle şubem arası beş dakika :)
iyi ki manisa yazdığım sene kazanamamışım çünkü 5 sene tayin istemeyeceğim diye sözleşme imzalıyoruz
beş sene manisada kalacaktım ailemden uzakta
her işte oluyor bir hayır
biz göremiyoruz anlayamıyoruz ama oluyor
elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakmak gerek cnm

bende depresyondayım. nasip olurda eylüldeki kpssye girebilirsem bu 5. olacak. yani 10 yıldır kpss hayatımda. öliim bari ben

hayat bişileri beklemek için çok kısa. her şeyde bir hayır vardır. sıkma canını...

Kendinize hemen bir hastalık yakıştırmayın.
Depresyon bu kadar basit bir şey değil.
Beklentileri olan her insan sınav sonrasında bu psikolojiye girer zaten.
Uyuyamıyor olman da çok normal, bu kadar çok düşünüp acaba ne olacak demen de.
Büyütmemek lazım. Kısmetinde varsa olacak.

hayırlısı ile insallah atanırsın cnm sıkıntı etme,dua et ..

Kacinci girisin ki depresyona girecek kadar kotusun ?

herşeyin hayırlısı..
sen zaten bekleme sürecindesin..
sürekli bunu düşünmek bu konuyu kendine sıkıntı yapmak sonucu değiştirmeyecek bu saatten sonra...

Tabiki degistirmicek ama bu seneden sonra alimlar azalacak. Bende kendime neyi takiyosun ? Uzulsen neye yarar diyorum fakat elimde olan bisey degil. Bi sene hazirlanip ucundan kacvirmak istemiyorum sinirda puanim belkide o yuzden bu kadar sikintidayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…