- 25 Şubat 2016
- 960
- 1.322
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Anladım cnm ozamn. Hayırlısı olsun.Malesef canım ayrılmamız en dogrusu yolumuda çizdim aslında bir ev almayı planlıyorum daha sonra yüksek lisans yapıcam yüzmeye gitcem fakat bir an uyuyup bir daha uyanmama istegi var içimde.uykudan uyunınca bir iki dk rahat oluyorum. Sonra sorular acabalar sanki bana dogru saldırmaya başlıyor ve hiç gücüm kalmıyor.
Hayatta amacların hayallerın olsun.onları gerceklestrmye calısAylardır ilk kez aglıyorum yazıyla bile olsa içimi dökmek iyi geldi
Ben de aynen boyle hissediyorum.uyumak uyumak uyumak...zaman boyle gecsin uyaninca aklima sikintilarim ususuyor hemen cunku.yalniz yasiyorum demissin ben de yalniz yasiyorum.bu da etkiliyor bence tabi.guvenebilcegin bir arkadasin yok mu icini dokebilecegin?cok rahatlatiyor insani cunku.rahatlarsin biraz olsun.ben de zamanla gecer diye bekliyorum.sen de bekle.Malesef canım ayrılmamız en dogrusu yolumuda çizdim aslında bir ev almayı planlıyorum daha sonra yüksek lisans yapıcam yüzmeye gitcem fakat bir an uyuyup bir daha uyanmama istegi var içimde.uykudan uyunınca bir iki dk rahat oluyorum. Sonra sorular acabalar sanki bana dogru saldırmaya başlıyor ve hiç gücüm kalmıyor.
Evde yalniz olmak iyi gelmiyor aslinda sanki.ama ev arkadasi kim olucak ki cok iyi anlasmak lazim.o da ayri bi dert.annen falan gelse yanina biraz seninle kalsa iyi gelir mi?yargilamadan dinleyecek biri varsa anlat icinden aksin gitsin.kendinde sakli tutmak iyice yer bitirir insani.Ev arkadaşı olmak isteyende var dert dinlemek isteyende sagolsunlar. Ama öyle biri lazımkı yargılamadan bir ay boyunca bütün ayrıntıları duygularımı anlatmam lazım bir saat konuşarak neyi anlatabilirim gerçi anlat deseler de dermanım yok konuşmak istemiyorum bu konuyu dedim kimse birşey sormuyor.
Ya bende aynı hisleri hissediyorum sanki uyuyunca herşey gecicek gibi geliyor ama uyanınca aynı kabuslar devam ediyor zor durum Allah yardımsız olsun.Malesef canım ayrılmamız en dogrusu yolumuda çizdim aslında bir ev almayı planlıyorum daha sonra yüksek lisans yapıcam yüzmeye gitcem fakat bir an uyuyup bir daha uyanmama istegi var içimde.uykudan uyunınca bir iki dk rahat oluyorum. Sonra sorular acabalar sanki bana dogru saldırmaya başlıyor ve hiç gücüm kalmıyor.
Himm.iyi seylere odaklanmak lazim aslinda.isin gucun var.ailen var.bu cok buyuk nimet.ustelik durumun fena sayilmaz planlar yapiyorsun gelecege dair.cok kotu durumda degil psikolojin.zamanla gecicek bu sikintin ama psikolog destegi sart bence.arkadas konusunda da haklisin aslinda.bana anlatabilirsin istersen.dinlerim ama psikolog gibi yol gosteremem sana tabi:)Annem geldi iki ay kaldı ablam geldi agbim geldi.ailemle konuşuyorum bu konuyu sadece.arkadaşa çok özelimi açmak istemiyorum sonra insanı hor görüyorlar.aslında ailem arkamda işim var amaçlarım var çok kötü degil şartlarım ama ben mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?