• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondayım

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
960
1.322
113
43
son bir iki aydır çok boş hissediyorum kendimi.yaşamak bir zahmet sanki.inancım olmasa 5 dk durmaz intihar ederdim sanırım psikologa gitmeye bile üşeniyorum.işim gücüm var istanbulda yalnız yaşıyorum ales sınavına hazırlanıyorum güvendigim az öz arkadaşlarım var.bir buçuk yıl süren acılarla hayal kırıklıklarıyla dolu bir evliliğim oldu şuan boşanma aşamasındayız.sevgim yok lakin yeniden bir hayat kuramayacakmışım gibi geliyor.
Ailemin yaşadıgı küçük bir anadolu şehri gel diyorlar ama gidesim yok.

Herkeste bı sıkıntı bı depresyon hali var.Sahıp olduklarımıza şükredıp mutlu olmayımı bılmıyoruz acaba.
eşinizle sıkıntınz duzelmeyecek bıseymı.evlılıgınızı kurtarmaya calısablrsnz belkı.

Bende aylardır böyleyim yanj bir seyler kaybedince insan dünyanın sonu geldiğini düşünüyor artık mutluluk yok huzur yok gibi geliyor ama işte dünyanın sonu değil Allah önünüze ne gibi suprizler çıkarır bilmiyoruz.

Malesef canım ayrılmamız en dogrusu yolumuda çizdim aslında bir ev almayı planlıyorum daha sonra yüksek lisans yapıcam yüzmeye gitcem fakat bir an uyuyup bir daha uyanmama istegi var içimde.uykudan uyunınca bir iki dk rahat oluyorum. Sonra sorular acabalar sanki bana dogru saldırmaya başlıyor ve hiç gücüm kalmıyor.

Bosanma asamasinda oldugun icin boyle hissediyorsun seni cok iyi anliyorum.O buyuk hayallerle kurdugun evlilik bitiyor ve sanki karsina bi daha iyi biri cikmayacakmis gibi hissediyorsun her sey bos geliyor.Para kazaniyirsun ama sanki kazansan noluyor diyorsun her sey bos diyorsun.Psikologa gitsem nolcak icimdeki boslugu hicbir sey doldurmaz diyorsun.Cunku bende aynen bunlari dedim.Ama zaman cok guzel bir ilac,zamana birak...

Malesef canım ayrılmamız en dogrusu yolumuda çizdim aslında bir ev almayı planlıyorum daha sonra yüksek lisans yapıcam yüzmeye gitcem fakat bir an uyuyup bir daha uyanmama istegi var içimde.uykudan uyunınca bir iki dk rahat oluyorum. Sonra sorular acabalar sanki bana dogru saldırmaya başlıyor ve hiç gücüm kalmıyor.
Anladım cnm ozamn. Hayırlısı olsun.

Ben de aynen boyle hissediyorum.uyumak uyumak uyumak...zaman boyle gecsin uyaninca aklima sikintilarim ususuyor hemen cunku.yalniz yasiyorum demissin ben de yalniz yasiyorum.bu da etkiliyor bence tabi.guvenebilcegin bir arkadasin yok mu icini dokebilecegin?cok rahatlatiyor insani cunku.rahatlarsin biraz olsun.ben de zamanla gecer diye bekliyorum.sen de bekle.

Ev arkadaşı olmak isteyende var dert dinlemek isteyende sagolsunlar. Ama öyle biri lazımkı yargılamadan bir ay boyunca bütün ayrıntıları duygularımı anlatmam lazım bir saat konuşarak neyi anlatabilirim gerçi anlat deseler de dermanım yok konuşmak istemiyorum bu konuyu dedim kimse birşey sormuyor.

Ev arkadaşı olmak isteyende var dert dinlemek isteyende sagolsunlar. Ama öyle biri lazımkı yargılamadan bir ay boyunca bütün ayrıntıları duygularımı anlatmam lazım bir saat konuşarak neyi anlatabilirim gerçi anlat deseler de dermanım yok konuşmak istemiyorum bu konuyu dedim kimse birşey sormuyor.
Evde yalniz olmak iyi gelmiyor aslinda sanki.ama ev arkadasi kim olucak ki cok iyi anlasmak lazim.o da ayri bi dert.annen falan gelse yanina biraz seninle kalsa iyi gelir mi?yargilamadan dinleyecek biri varsa anlat icinden aksin gitsin.kendinde sakli tutmak iyice yer bitirir insani.

Annem geldi iki ay kaldı ablam geldi agbim geldi.ailemle konuşuyorum bu konuyu sadece.arkadaşa çok özelimi açmak istemiyorum sonra insanı hor görüyorlar.aslında ailem arkamda işim var amaçlarım var çok kötü degil şartlarım ama ben mutsuzum

Ya bende aynı hisleri hissediyorum sanki uyuyunca herşey gecicek gibi geliyor ama uyanınca aynı kabuslar devam ediyor zor durum Allah yardımsız olsun.

Bu günlerde geride kalacak biliyorum her sabah aynaya bakınca saçımda yeni beyazlar görüyorum o an kendime o kadar üzülüyorum ki.ha bu arada toplum içinde bu halimden eser kalmıyor güçlü kızı oynuyorum bunu planlı yapmıyorum.içimde iki tane kız var biri toplum içinde biri evde ikisinin ruh hali apayrı

Annem geldi iki ay kaldı ablam geldi agbim geldi.ailemle konuşuyorum bu konuyu sadece.arkadaşa çok özelimi açmak istemiyorum sonra insanı hor görüyorlar.aslında ailem arkamda işim var amaçlarım var çok kötü degil şartlarım ama ben mutsuzum
Himm.iyi seylere odaklanmak lazim aslinda.isin gucun var.ailen var.bu cok buyuk nimet.ustelik durumun fena sayilmaz planlar yapiyorsun gelecege dair.cok kotu durumda degil psikolojin.zamanla gecicek bu sikintin ama psikolog destegi sart bence.arkadas konusunda da haklisin aslinda.bana anlatabilirsin istersen.dinlerim ama psikolog gibi yol gosteremem sana tabi:)

Back
X