Depresyondayımmm....

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Hem depresyonda olmak hem de ders çalışmak zorunda olmak allahım bu nasıl bir acıdır...
Bu nasıl bir denk gelmedir...

herkesi de kendi durumuma sokuyorum...
Nasıl popişimi kaldırıcam ben ya...
Allahtan boşaltım falan yapmak zorundayım yoksa yerimden kalkmam...

saçlarım at yelesi gibi olmuş dip boya artık ombre gibi olmuş,bıyıklarım kızlara laf atmaya el verişli hale gelmiş ve ben hala kuaför yolu tutmuyorum...

sınava çalışmam gerek önceki sınavın bana bıraktığı depresyondan hala çıkamamışım onu da geçtim...
Sınav yüzünden çevremdeki herkesle kavga ettim hiç biriyle görüşmek istemediğimi söyledim....

ben ne yapıcam yaaa vallaha akıl verin ablalarım

Kendi içinizde çözemediğiniz bir konu var mı sınav dışında?
Eğer varsa önce onu çözümleyip daha sonrasında diğer gündemlerinize bakın derim.
Sınava odaklanayım derken hayatınızı kaçırmayın. İnsanın iyi bir kariyer kadar iyi bir arkadaş çevresine de ihtiyacı vardır.

Kendi içinizde çözemediğiniz bir konu var mı sınav dışında?
Eğer varsa önce onu çözümleyip daha sonrasında diğer gündemlerinize bakın derim.
Sınava odaklanayım derken hayatınızı kaçırmayın. İnsanın iyi bir kariyer kadar iyi bir arkadaş çevresine de ihtiyacı vardır.
Açıkçası sınav sadece sanırım ama insanlara anlatınca üzülüyorlar içimde tutmaya çalışıyorum

Açıkçası sınav sadece sanırım ama insanlara anlatınca üzülüyorlar içimde tutmaya çalışıyorum
Sınavı bu kadar dert ederseniz o da elinizde patlar ama.
Dünyanın sonu değil.
Elinizden geleni yapın gerisi bırakın.
Gerekirse bir uzmandan yardım alın bu çok fazla çünkü.

Sınavı bu kadar dert ederseniz o da elinizde patlar ama.
Dünyanın sonu değil.
Elinizden geleni yapın gerisi bırakın.
Gerekirse bir uzmandan yardım alın bu çok fazla çünkü.
Kaç yıldan beri alıyorum aslında ama nafile yani ben değişmeyince olmuyor

Öncelikle hemen kalk bir duşa gir.
Bıyıklarını falan al/aldır.
Güzel bir çay/kahve demle. Telefonunu uçak moduna alıp kronometreden 45 dk ayarlayıp çalışman gereken konuya başla. Başlarken nelere çalışman gerektiğini, konu başlıklarıyla birlikte ufak özetler yazarak kendine bir şablon hazırla. Sonra ilk bölümden başla. Bu 45 dk ya dahil olduğu için zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Süre dolunca 10 dk mola ver. Sonra tekrar 45 dk...

Öncelikle hemen kalk bir duşa gir.
Bıyıklarını falan al/aldır.
Güzel bir çay/kahve demle. Telefonunu uçak moduna alıp kronometreden 45 dk ayarlayıp çalışman gereken konuya başla. Başlarken nelere çalışman gerektiğini, konu başlıklarıyla birlikte ufak özetler yazarak kendine bir şablon hazırla. Sonra ilk bölümden başla. Bu 45 dk ya dahil olduğu için zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Süre dolunca 10 dk mola ver. Sonra tekrar 45 dk...
Aaa kronometre güzel fikirrrr çok sağolun a beynimin de pili bitmiş

Hem depresyonda olmak hem de ders çalışmak zorunda olmak allahım bu nasıl bir acıdır...
Bu nasıl bir denk gelmedir...

herkesi de kendi durumuma sokuyorum...
Nasıl popişimi kaldırıcam ben ya...
Allahtan boşaltım falan yapmak zorundayım yoksa yerimden kalkmam...

saçlarım at yelesi gibi olmuş dip boya artık ombre gibi olmuş,bıyıklarım kızlara laf atmaya el verişli hale gelmiş ve ben hala kuaför yolu tutmuyorum...

sınava çalışmam gerek önceki sınavın bana bıraktığı depresyondan hala çıkamamışım onu da geçtim...
Sınav yüzünden çevremdeki herkesle kavga ettim hiç biriyle görüşmek istemediğimi söyledim....

ben ne yapıcam yaaa vallaha akıl verin ablalarım
Offf keşke bir çözüm bulsan bende aynı durumdayım mezun oldum evlendim 1 yol boyunca eşimin başının etini yedim atanmazsam eğer öldürecem kendimi falan diyorsun tabi emek konusunda hiç hakkını vermedim adam akıllı çalışmadım başka başka sorunlarım oldu şuan hamileyşm hamileliğim biraz sağlık sorunlarım yüzünden zor geçiyor evde ders çalışıyorum geçen sene dersaneye gittim faydası olmadı hayatımı eşimin mahvettim hiç bir şeyden zevk almadım sonuç atanamadım da sosyal medyayı aktif kullanırdım tüm hesaplarımı kapattım 1 yıl olcak numaramı değiştim (bak bu rahatlattı biraz beni) şuan hala ders çalışıyorum 3 yıl oldu mezun oldum hala atanamadım dün sağlıkçıların atanması duydum martta da öğretmenlerin duyacam ve yine atananlar ve yine kalan bir ben çünkü duralamasa değilim

Önce bir kuaföre git saçını boyat
Bakımını yap kendine gel
Sonra otur çalış
Moralin yerine gelir

Back
X