depresyonmusmus :'(

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Slm kizlar..
Oncelikle sizinle paylastigim her konuda bana yardimci oldugunuz icin cok tesekkur edrim.malum yasadigim yerde arkadasim olmadigi icin siz bana cok iyi geliyosunuz diyebilirim.uzatmadan skntimi anlatayim size...
Ben su birkac gundur uyku sorunu yasiyorum.geceleri uyuyamiyorm ve su bir hafta icinde 2 kez burnum kanadi.ayaga kalktigim zman basim cok donuyo ayrica herseye karsi isteksizlestim.esim de bunun farknda .kimseyle konusmak istemiyorum.biri bana bisy soylediginde cabuk aliniyorum.internete baktigimda depresyon olabilecegi yaziyodu.korkmadim degil tabi.simdi ne yapmam gerek bilmiyorum.bana yardimci olun lutfen. :-( :'(

Ayagi kalktiginda basinin donmesi fizyolojik bir durum gibi sanki. Belki vucudunda demir vitamin vs eksikligi olusmustur. Bunlarda halsizlik isteksizlige yol acar bence bir tahlil yaptir doktora git derim. Depresyon farkli birsey.

Burnumun kanamasini gozlerimin kanlanmasina yordum ben uykusuzum ve gozlerim bile dayanmiyor buna.hep bi yorgunluk halim var .hastaneye gitmek istedim ama yasadigim yerdeki hastanede psikolog yok nereye gitmek gerekir ki sizce ?

Doktora gidin önce kan tahlili yapın. Burun kanamasıyla depresyon bağlantısına çok şaşırdım nette mi okudunuz?
Evet canm nette okudum uykusuzluk ve bas donmesi yazdm zaten butun skntilarim cikti ve depresyon basligi altindaydi bundan yani ..

Burnumun kanamasini gozlerimin kanlanmasina yordum ben uykusuzum ve gozlerim bile dayanmiyor buna.hep bi yorgunluk halim var .hastaneye gitmek istedim ama yasadigim yerdeki hastanede psikolog yok nereye gitmek gerekir ki sizce ?

Dahiliye canım. Depresyon gibi değil fizyolojik bir durum demir eksikliği, tansiyon, b12 eksikliği olabilir. Kan değerlerine baktır eğer bir şey yoksa daha sonra düşünürsün psikiyatriyi.

Doktora bir görünün burun kanaması falan belki başka rahatsızlıktanda olabilir.

Çok geç yatmak az uyumak ya da aşırı uyumak ertesi gün depresyon benzeri belirtiler gösterir.
Agresif mutsuz olmak vs
Düzenli uyumaya geçince tüm belirtiler kayboluyor.
Baş dönmesi ve burun kanaması yorgunluk tan da oluyor ya da fizyolojik de olabilir. Doktora danismalisiniz

Depresyon burun kanaması yapar. Yakınen yaşamış biri olarak kesin konuşuyorum.

Önce bir tahlillerini yaptır, fizyolojik bişey yoksa bir psikiyatristle görüş.
Hakli olabilirsin canm haksiz yere yapmadiklarim soylemediklerim agir geliyor bana.hayata kustum resmen uyuyorum ama hala yirgunum duzelemiyorum sen nasil duzelmistin ? Ne onerdi doktor??

Uyuyorum uyudugumu anlamiyorum .konusurken aglamakli oluyorum.hep mutsuzum bunlar depresyon mudur ?

Internette fazlaca zaman geçirmekte insanı uyusturuyo beyni hantallasiyor . Gün içerisinde Daha aktif olsanız . Zamanı geçirmek adına bi uğraş içinde olsanız daha dinç olursunuz sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…