Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başla başından başlaaaaaaaOoo ben okb nerden başlayalım![]()
Acayip hemde. Mutlu geçirenlerin zaten çoğunluğunun maddi sıkıntısı yok. Bu dönemde birçok hayal kırıklığı yaşıyor insan.Anlıyorum seni bekarım ama arkadaşlarımın evlilik süreçlerine hep dahil oldum hep yardım ettim hepsi aşırı yoruluyor, düğün ve evliliği %90 stresli geri kalan sadece %10’luk kısmını mutlu geçiriyorlar
Benim görücem çok küçük henüz çocuk. Kaynanadan da şimdilik bir kaynanalık görmedim ama belli de olmaz. Ama işin içine aileler girince illaki gerginlik oluyor. Bir de çeyiz işlerine yeterince para ayıramıyorum ondan çok sıkıntı çekiyorumMaddi sıkıntısı olmayan bile görümce kaynana yetiyor insana herhalde![]()
Takıntılıyım Hemde aşırı şekilde delirttiler sonunda doktor ilaçı verdi rahatladım şükürBaşla başından başlaaaaaaa
ilaçlar bana kilo yaptı bıraktım. Bende de anksiyete başlangıcı varTakıntılıyım Hemde aşırı şekilde delirttiler sonunda doktor ilaçı verdi rahatladım şükür![]()
Ya bendede yapar illada ama ben mecbur kaldım aşırı sinir ve takıntı ile hayatımı mahvediyordumilaçlar bana kilo yaptı bıraktım. Bende de anksiyete başlangıcı var
Bazılarını zayıflatıyormuş. Sen bana bakma ya bırakmak zararlı aslında da bıktım ilaçtan ondan. Bir de yan etkilerini okudum o da panik atak gibi etkiledi beni daha içemedimYa bendede yapar illada ama ben mecbur kaldım aşırı sinir ve takıntı ile hayatımı mahvediyordum
İşe yaradı mı peki, dikkat et bağımlılık yapıyormuşYa bendede yapar illada ama ben mecbur kaldım aşırı sinir ve takıntı ile hayatımı mahvediyordum
Hoşgeldin, yaşadığın em büyük kazık nedirayyy bende depresyondayım bendeeee