Hayırlı olsun Çok sevindimmMerhaba bugün kalp atışını duyduk, ben de buraya geldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Çok sevindimmMerhaba bugün kalp atışını duyduk, ben de buraya geldim![]()
İnşallah sağlıkla en güzel şekilde duyarsınızHayırlı olsun Çok sevindimmsağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim biz devlete gittik ama kalp atışını bize dinletirmediler var dediler oyuzden bir kere daha özele gidip netleştiricem 27 Ekim'de
![]()
16.haftadayım ikiz gebelik bi kız bi erkekSelam Mayıs anneleri nasıl gidiyor hamiş hallerinizBebeklerinin cinsiyeti belli olan var mı
biz 14 haftalık olduk henüz cinsiyet belli değil
![]()
Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah16.haftadayım ikiz gebelik bi kız bi erkek![]()
16 hafta 2 günlük olduk bugün. Erkek bebek bekliyoruz nasipse inşallah.Selam Mayıs anneleri nasıl gidiyor hamiş hallerinizBebeklerinin cinsiyeti belli olan var mı
biz 14 haftalık olduk henüz cinsiyet belli değil
![]()
Haftamız aynıymış16 hafta 2 günlük olduk bugün. Erkek bebek bekliyoruz nasipse inşallah.![]()
Ne güzel sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir peki?Haftamız aynıymış![]()
İkizNe güzel sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir peki?
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum. İlk kese gördüğümüzde, kalp atışlarını duyduğumuzda ikizlerimin çok mutlu olmuştum ama maalesef ikizlerimden birinin kalbi durmuş olduğunu öğrendim. Şimdi oğlum sağlıklı şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.İkiz
Biri kız biri erkek![]()
Ne güzel sizin bebeğinizin
Benimde tüp bebek tedavisiyle oldular.Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum. İlk kese gördüğümüzde, kalp atışlarını duyduğumuzda ikizlerimin çok mutlu olmuştum ama maalesef ikizlerimden birinin kalbi durmuş olduğunu öğrendim. Şimdi oğlum sağlıklı şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
7 hafta 2 günlük olduğunda kalbi durmuş maalesef. Yani tüp bebek merkezi ile ikisinin de kalp atışı duymuştuk orda tedavimiz bitti ve sevinçle döndük. On gün sonra burda bir doktor bulup ona gittiğimizde öğrendik. Muhtemelen hasta olabilirdi dedi doktorum yada seni riske sokabilirdi dedi. Hayırlısı olsun dedik artık Rabbim oğluma sağlık sıhhat versin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Benimde tüp bebek tedavisiyle oldular.
Allah yardımcımız olsun
Kaç haftalıkken birinin kalbi durdu
Amin amin7 hafta 2 günlük olduğunda kalbi durmuş maalesef. Yani tüp bebek merkezi ile ikisinin de kalp atışı duymuştuk orda tedavimiz bitti ve sevinçle döndük. On gün sonra burda bir doktor bulup ona gittiğimizde öğrendik. Muhtemelen hasta olabilirdi dedi doktorum yada seni riske sokabilirdi dedi. Hayırlısı olsun dedik artık Rabbim oğluma sağlık sıhhat versin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
İkimizin de aynı gidiyor yani hafta da gün de aynı. Bende de çok aşırı ayakta kalınca oluyor belimde bacaklarımda ağrı. Özellikle bulaşıkları elimde yıkadıktan sonra sırtıma kadar giden ağrı oluyor ve işim bitince hemen uzanıyorum. Bir de ben kilolu hamile kaldım. Onun da etkisi çok bende.Amin amin
Bugün 17+6 akşam saatlerinde sol kalçamda ağrı oluyo bir iki gündür yatıyorum mecbur bende işten gelince![]()