• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 anneleri paylaşım alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bugün kalp atışını duyduk, ben de buraya geldim🥹🙏
Hayırlı olsun Çok sevindimm 🥹 sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim biz devlete gittik ama kalp atışını bize dinletirmediler var dediler oyuzden bir kere daha özele gidip netleştiricem 27 Ekim'de 🥹

Hayırlı olsun Çok sevindimm 🥹 sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim biz devlete gittik ama kalp atışını bize dinletirmediler var dediler oyuzden bir kere daha özele gidip netleştiricem 27 Ekim'de 🥹
İnşallah sağlıkla en güzel şekilde duyarsınız😍🥰🙏 Amin hepimiz 🤲

Selam Mayıs anneleri nasıl gidiyor hamiş halleriniz🥰 Bebeklerinin cinsiyeti belli olan var mı😊 biz 14 haftalık olduk henüz cinsiyet belli değil🌸

İkiz
Biri kız biri erkek 🌺
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum. İlk kese gördüğümüzde, kalp atışlarını duyduğumuzda ikizlerimin çok mutlu olmuştum ama maalesef ikizlerimden birinin kalbi durmuş olduğunu öğrendim. Şimdi oğlum sağlıklı şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.

Ne güzel sizin bebeğinizin

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum. İlk kese gördüğümüzde, kalp atışlarını duyduğumuzda ikizlerimin çok mutlu olmuştum ama maalesef ikizlerimden birinin kalbi durmuş olduğunu öğrendim. Şimdi oğlum sağlıklı şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
Benimde tüp bebek tedavisiyle oldular.
Allah yardımcımız olsun🙏🏻
Kaç haftalıkken birinin kalbi durdu

Benimde tüp bebek tedavisiyle oldular.
Allah yardımcımız olsun🙏🏻
Kaç haftalıkken birinin kalbi durdu
7 hafta 2 günlük olduğunda kalbi durmuş maalesef. Yani tüp bebek merkezi ile ikisinin de kalp atışı duymuştuk orda tedavimiz bitti ve sevinçle döndük. On gün sonra burda bir doktor bulup ona gittiğimizde öğrendik. Muhtemelen hasta olabilirdi dedi doktorum yada seni riske sokabilirdi dedi. Hayırlısı olsun dedik artık Rabbim oğluma sağlık sıhhat versin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

7 hafta 2 günlük olduğunda kalbi durmuş maalesef. Yani tüp bebek merkezi ile ikisinin de kalp atışı duymuştuk orda tedavimiz bitti ve sevinçle döndük. On gün sonra burda bir doktor bulup ona gittiğimizde öğrendik. Muhtemelen hasta olabilirdi dedi doktorum yada seni riske sokabilirdi dedi. Hayırlısı olsun dedik artık Rabbim oğluma sağlık sıhhat versin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Amin amin 🙏🏻
Bugün 17+6 akşam saatlerinde sol kalçamda ağrı oluyo bir iki gündür yatıyorum mecbur bende işten gelince :(

Amin amin 🙏🏻
Bugün 17+6 akşam saatlerinde sol kalçamda ağrı oluyo bir iki gündür yatıyorum mecbur bende işten gelince :(
İkimizin de aynı gidiyor yani hafta da gün de aynı. Bende de çok aşırı ayakta kalınca oluyor belimde bacaklarımda ağrı. Özellikle bulaşıkları elimde yıkadıktan sonra sırtıma kadar giden ağrı oluyor ve işim bitince hemen uzanıyorum. Bir de ben kilolu hamile kaldım. Onun da etkisi çok bende.

Back
X