• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonu hiç geçmeyen birine bir ömür evet der miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarifrezyaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
302
567
18
Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?

Depresyon da sonuçta bir hastalık kimseyi elinden olmadan yakalandığı bir hastalık üzerinden değerlendirip vazgeçmem. Ama kendisi bu hastalıktan kurtulmak için çabalıyor mu sabırla uğraşıyor mu o önemli. Bazı insanlar depresyonu kişilik özelliği gibi kabul edip üstüne oturuyor ve hem kendilerine hem de yakınlarına hayatı dar edip enerji mutluluk sömürüyorlar. Böyle insandan uzak durun sizi de depresyona sokar

Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Burda sana cevap vermesini istediğin kadınların bi çoğu gerektiğinden fazla fedakarlık yaptı emin ol ama sen yapma diye uyarıda bulunucam 1 sene sonra bosaniyoruz diye konu açma diye biz yaptık sen yapma diye vicdan yapmazdım hayatıma bakardım

Hayır dersem vicdan yapmam. Terapi alıyor mu bu kişi ya da sizseniz konu siz?
Terapi değil ama ilaç alıyor. Onun haricinde her türlü oneriye açık. Yapıyor, ama sanki görevi yerine getirir gibi. İsteksiz sekilde. Yok, hiçbir şekilde gecmiyor. Tıp bilimi çaresiz

Hastalıkta saglıkta dediğimiz es için gecerli. Siz es değilsiniz ki.
Evlenmeyin

Ilerde cocuk olursa eğer çok zorlanirsiniz ya. Çocuğa yazık ben hayır derdim. Bu soruyu bile buraya sorduğuna göre sende kararsizsin. Ama vicdan yapıp kendi hayatımı karartacagima yoluma bakardım.

Terapi değil ama ilaç alıyor. Onun haricinde her türlü oneriye açık. Yapıyor, ama sanki görevi yerine getirir gibi. İsteksiz sekilde. Yok, hiçbir şekilde gecmiyor. Tıp bilimi çaresiz
Tıp bilimi çaresiz değil terapiye gitmiyorsa bir kolu eksik tedavi alıyor demektir. Her türlü öneriye açık değil demek ki. Evlenmezdim maalesef

bu soruyu soruyorsaniz cevabi zaten biliyorsunuz...

ac bir bumble/tinder, kendine yasam enerjisi verecek birini bul. iyi sanslar.

Depresyon da sonuçta bir hastalık kimseyi elinden olmadan yakalandığı bir hastalık üzerinden değerlendirip vazgeçmem. Ama kendisi bu hastalıktan kurtulmak için çabalıyor mu sabırla uğraşıyor mu o önemli. Bazı insanlar depresyonu kişilik özelliği gibi kabul edip üstüne oturuyor ve hem kendilerine hem de yakınlarına hayatı dar edip enerji mutluluk sömürüyorlar. Böyle insandan uzak durun sizi de depresyona sokar
Bazen gerçekten cabaliyor. Bazen de kabullenişe geçmiş görüyorum. Tek bildiğim çok zorlandığı. Hayatta hiçbir şey keyif vermiyor diyor

Eski bir depresyon hastasi olarak kesinlikle hayir derim. Sizin de zamanla ruh sagliginiz bozulabilir. Bundan baska problem yok diyorsunuz da ama daha ne olsun
Çok haklısınız. Bozulmaya başladı galiba benim de. Çünkü ben önceden şen şakrak kabına sığmayan biriydim. Şükür yine mutlu bir tipim, ama gözümdeki o ışıltı gitti, cıvıl cıvıllık gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X