- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Zaten şu an çekişmeli anlaşmalı boşanma teklif etti “evliyken benle anlaşmak için uğraşmayanla boşanırken anlaşmayı düşünmüyorum” dedim ve reddettim.. tek dayanağı benim ona küfür ve hakaret etmem başka suçlaması yok zaten başka bişeyde yok sunacağı sırf küfür ettim diye 200 bin lira dava açmış ve öyle gelmiş kapıma. Dava açtığını ben avukattan öğrendimDerdi şu sizin red cevabınızdan sonra hırslanmış ve davayı daha da çekişmeli hale getirmeye çalışıyor.Maksat sizi zorlamak başka birşey değil
Sizin deliller nedeni ile çok para alacağınızı bildiği için kendini kurtarmaya çalışıyor. Aman size tavsiye sakın eline koz olacak mesaj ses kaydı vs vermeyin. Mesaj olarak vs bir şey yazmayınDaha önceden konu açmıştım belki hatırlarsınız 2. Evliliğimin bitişi ile ilgili.. şimdi geleyim asıl konuya 2 ay evvel olaylı şekilde ayrıldık davalar açıldı şu an duruşma tarihini bekliyorum. Sorun şu 2 ay boyunca hiçbir şekilde bu kişi bana ulaşmaya çalışmadı oğluma maddi destekte bulunmadı, memur olduğum için 2 sonra artık gerisin geri beraber yaşadığımız şehre gelmek zorunda kaldım ve gelirken kimseye söylemedim dışarı bile çıkmadım görmesin diye. Ertesi gün kapıma çıktı geldi oğlumu görücem diye izin verdim görüştü oğlumu almak için kapıya çıktığımda bana ya anlaşmalı boşanalım ya da herşeye sünger çek gel burdan gidelim dedi bende aileme söylicem dedim. Kesinlikle bir daha iletişime geçmedim. Bir kaç gün sonra avukatım aradı bana 200 bin liralık tazminat davası açmış dayanağı ise küfür hakaret.. şimdi davayı açıp kapıma gelmesi hiç samimi gelmedi bu mevzu olalı 15 gün oldu son 1 haftadırda sürekli oğlumu bahane edip bana mesaj atıyor arıyor ama ayrılık ya da barışma dallarına konmuyor... kalbimde beynimde hem fikir ayrılık konusunda ama niyetini de merak ediyorum... kendisi bana barışma teklifini annemde duydu ve ben de son dilekçeme bunu ekledim beni küfür konusunda affetmiş sayılıyormuş ve bende tazminatı arttırdım 200 bin yaptım zina ve şiddetten dava açmıştım ikisininde delili tanığı ve ispatı var...
Sorum şu bayanlar bu ne yapmaya çalışıyor??
2 Aydır kafası neredeymiş dallamanın?
Hep yalan dolan parayı kurtarmaya çalışıyor. Böyle basit oyunlara gelmeyeceksin öyle değil mi?
Siz küfür ettiniz mi ? 200 bin hayal yalnız boş yere ümitlenmesin.Sizin maddi durumunuzu baz alır hakim öyle birşey olsa bile.Uğraşıyor sizinle sadece psikolojik baskı yapıyor.Zaten şu an çekişmeli anlaşmalı boşanma teklif etti “evliyken benle anlaşmak için uğraşmayanla boşanırken anlaşmayı düşünmüyorum” dedim ve reddettim.. tek dayanağı benim ona küfür ve hakaret etmem başka suçlaması yok zaten başka bişeyde yok sunacağı sırf küfür ettim diye 200 bin lira dava açmış ve öyle gelmiş kapıma. Dava açtığını ben avukattan öğrendim
Sizin deliller nedeni ile çok para alacağınızı bildiği için kendini kurtarmaya çalışıyor. Aman size tavsiye sakın eline koz olacak mesaj ses kaydı vs vermeyin. Mesaj olarak vs bir şey yazmayın
Siz küfür ettiniz mi ? 200 bin hayal yalnız boş yere ümitlenmesin.Sizin maddi durumunuzu baz alır hakim öyle birşey olsa bile.Uğraşıyor sizinle sadece psikolojik baskı yapıyor.
aaa ben yanlış anlamışım davayı o mu açtı ,o zaman ıs degısır amacı eseklık ettıgının farkında bı şekılde sızın gözünüzü korkutup barışma sağlamaZaten şu an çekişmeli anlaşmalı boşanma teklif etti “evliyken benle anlaşmak için uğraşmayanla boşanırken anlaşmayı düşünmüyorum” dedim ve reddettim.. tek dayanağı benim ona küfür ve hakaret etmem başka suçlaması yok zaten başka bişeyde yok sunacağı sırf küfür ettim diye 200 bin lira dava açmış ve öyle gelmiş kapıma. Dava açtığını ben avukattan öğrendim
Avukatının gazına geliyor belli ki bırakın ellemeyin kendini kandırsın.Evet ettim küfürde hakarette ettim ispatı var zaten mahkemeye sun bunu diye yine edip mesaj olarak attım çünkü beni aldattı defalarca 1 gün içinde 3 kişiyi öğrendim o an sinirle yaptım. Zina sonrasında kadının ettiği küfür hakaret haklı sayılıyormuş o yüzden içim rahatki kendisi de bana ve babama küfür etti benimde elimde mesajlar var... aklınca yapıyor ama Allah büyük...aklıma takılan aklınca bana iyi davranıyor sürekli arıyor mesaj atıyor vs ama davasından da geri kalmıyor ne geçiyorsa beyninden
Bana şiddet uyguladı ve karakolluk olduk bende o gün davayı açmasını yoksa şikayetçi olacağımı söyledim ve açtı davayı ben de karşı dava açtım çekişmeli şu an dava. 2 ay içinde cüzi para teklifleriyle anlaşmalı istedi ben de kabul etmedim 4. Kez de karşıma barışalım diye çıktı ama ne çaba var ne samimiyet “her yapılanı unutup onun peşine düşüp başka şehire gidecekmişim ama asla para istemeyecekmişim dava mı da çekecekmişim” hangi akla hizmet bu kadar salak bir düşünceyle çıktı karşıma bilmiyorum bu sözden başka hiçbir çabada olmadıaaa ben yanlış anlamışım davayı o mu açtı ,o zaman ıs degısır amacı eseklık ettıgının farkında bı şekılde sızın gözünüzü korkutup barışma sağlama
Kendini is adamiyla evlenmis manken saniyor zaar
200bini ruyasinda alir anca sizden
Avukatının gazına geliyor belli ki bırakın ellemeyin kendini kandırsın.
Benim kararım belli ama barışma düşüncem yok ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum çünkü bi oyun kuruyor aklıncaDerdi neye ne kafaniz hic karismasin bence
AhahahaAcunla karıştırdı beni sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?