BirYanlış bi şey yok tabiki ama ben olsam eski sevgilimin kardeşinin evine gitmezdim. En azından olaylar soguyana kadar. O istiyor diye değil tabi.
Bi süre yakın arkadaşımla dışarda görüşürdüm.
Haha kız yeminle ondan değilYaw bacım sende çocuğa ben burdayım demek için gidiyorsun birazda kabul et unutamamissin belli
Daha çok bekler oyleyse inadına git giderken de bakımlı git ha makyaj falan yap ne kaybettiğini görüp görüp duvara kafa atsın enayiHaha kız yeminle ondan değilparmak ucumda çıkıyorum:) belli etmek istemesem bana dönsün istiyorum zaten pişman olup hahhaa gittiğimi bilse dönmezki :)) gidiyorum diye terk etti zaten :) sadece ben manasızca takıntılı olduğu için istemiyordum düzelse başım üstümde :) ama oda benşm düzelmemi bekliyor
Ahhahhahahah teşekkür ederim, parfüm sıkıp gidersem şey der buraya bile parfümle gelmiş iyi ki ayrılmşım hahahaha veya buraya gelirken bile makyaj yapmış iyi ki bitmiş. Başka sürüm bu bacım.. numune ahhahaBu arada konu başlığını görür görmez aklıma Halil sezainin derdi nedir bu sonbaharın şarkısı geldi hala söylüyorum benden sana gelsin
O zaman çarşaf giy git kanka başka türlüsü kurtarmaz seniAhhahhahahah teşekkür ederim, parfüm sıkıp gidersem şey der buraya bile parfümle gelmiş iyi ki ayrılmşım hahahaha veya buraya gelirken bile makyaj yapmış iyi ki bitmiş. Başka sürüm bu bacım.. numune ahhaha
Yok tesettürde istemiyor hahhah tesettürlü biriyle evlenmezmiş.. diyorum ya bacım bunun türü başka hahahO zaman çarşaf giy git kanka başka türlüsü kurtarmaz seni
Ne istediğini bilmeyen değişik bi tıp ama döner sana o yine eminim ben sen yeterki yüz verme ilk adımı atan sen olma herseyinle kabul edip öyle dönsün sana hırtYok tesettürde istemiyor hahhah tesettürlü biriyle evlenmezmiş.. diyorum ya bacım bunun türü başka hahah
Hiiç bilemiyorumm, atmam zaten ben. Ama oda engellemiş beni haspam.Ne istediğini bilmeyen değişik bi tıp ama döner sana o yine eminim ben sen yeterki yüz verme ilk adımı atan sen olma herseyinle kabul edip öyle dönsün sana hırt
Hiiç bilemiyorumm, atmam zaten ben. Ama oda engellemiş beni haspam.Ne istediğini bilmeyen değişik bi tıp ama döner sana o yine eminim ben sen yeterki yüz verme ilk adımı atan sen olma herseyinle kabul edip öyle dönsün sana hırt
Evet, çok doğru bir tespit :) bir sorunu var ama kaynağını belirleyemedikSiz daha önce konu açmışmıydınız? Bu anlattığımız sevgiliyi hatırlıyorum. Deli o bence. Böylesini ilk defa duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?