Derdi nedir bu eski sevgilinin!?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Herkese hayırlı akşamlar; terlik giydiğim, kız arkadaşıma kahve içmeye gittiğim( kardeşinin karısı yakın arkasım ve bu arkadasımın evine dahi girmeyi geçtim teyzeme bile gitmem) makyaj yaptığım, yakın arkadasım evleniyorsa düğününe gittiğim, istemsiz ağzımdan lan kelimesi çıktığı için, fotoğraf çekinip whatsap profil yaptığım için anlaşamadığım ve bunları ve bunlar gibi anlamsız şeyleri her seferinde büyüterek onun karısının böyle yapan biri olamıcağını idda ederek ayrıldığım erkek arkadasım uzun bir aradan sonra bana mesaj attı, neymiş efendim onun kardeşinin evine gitmicekmişim( kardeşinin karısıyla dostluğum 16 yıldır var, bizi tanıştıranda kız arkadasım) aile apartmanıymış, beni görmek duymak haber almak istemiyormuş benimde ondan haber almamı istemiyormuş, o taşınana kadar gitmicekmişim başka yerde gezseymişim, beni çok seviyormuş ama kararım doğruymuş o benşm gibi birine karım diyemezmiş hiç bir dediğini yapmamışım, hala seviyormuş ama bitmesi en iyisiymiş.

Yahu sorum şu!: cidden gitmemen mi gerekiyor arkadasıma. Yanloş mı yapıyorum. Paşa beni görmesin diye arkadasımamı gitmicem ayrıca görmüyor denk gelmedik bile, delikten bakarsa, merdiven sesi dinlerse tabi anlar benim geldiğimi. Bakmazsa görmez diye düşünüyorum.

Yanlış bi şey yok tabiki ama ben olsam eski sevgilimin kardeşinin evine gitmezdim. En azından olaylar soguyana kadar. O istiyor diye değil tabi.
Bi süre yakın arkadaşımla dışarda görüşürdüm.
Bir
Süre gitmedim zaten, ama o hayatına bakarken kendimi kısıtlamak istemedim. Bu adam bileğim gözükmesine bile takıp kendisinin mantıklı istekleri olduğunu idda ediyor. Ama instagramlarda tam tersi kızları beğeniyor :))) o yüzden kendime engel koymak istemedim ama piskolojimi bozuyor bu manipülasyonlarla

Yaw bacım sende çocuğa ben burdayım demek için gidiyorsun birazda kabul et unutamamissin belli

Yaw bacım sende çocuğa ben burdayım demek için gidiyorsun birazda kabul et unutamamissin belli
Haha kız yeminle ondan değil parmak ucumda çıkıyorum:) belli etmek istemesem bana dönsün istiyorum zaten pişman olup hahhaa gittiğimi bilse dönmezki :)) gidiyorum diye terk etti zaten :) sadece ben manasızca takıntılı olduğu için istemiyordum düzelse başım üstümde :) ama oda benşm düzelmemi bekliyor

Daha çok bekler oyleyse inadına git giderken de bakımlı git ha makyaj falan yap ne kaybettiğini görüp görüp duvara kafa atsın enayi

Bu arada konu başlığını görür görmez aklıma Halil sezainin derdi nedir bu sonbaharın şarkısı geldi hala söylüyorum benden sana gelsin

Bu arada konu başlığını görür görmez aklıma Halil sezainin derdi nedir bu sonbaharın şarkısı geldi hala söylüyorum benden sana gelsin
Ahhahhahahah teşekkür ederim, parfüm sıkıp gidersem şey der buraya bile parfümle gelmiş iyi ki ayrılmşım hahahaha veya buraya gelirken bile makyaj yapmış iyi ki bitmiş. Başka sürüm bu bacım.. numune ahhaha

O zaman çarşaf giy git kanka başka türlüsü kurtarmaz seni

Yok tesettürde istemiyor hahhah tesettürlü biriyle evlenmezmiş.. diyorum ya bacım bunun türü başka hahah
Ne istediğini bilmeyen değişik bi tıp ama döner sana o yine eminim ben sen yeterki yüz verme ilk adımı atan sen olma herseyinle kabul edip öyle dönsün sana hırt

Siz daha önce konu açmışmıydınız? Bu anlattığımız sevgiliyi hatırlıyorum. Deli o bence. Böylesini ilk defa duyuyorum.

Bunun kararını siz ve arkadaşınız verebilir ancak.
Ayrıca hala seviyormuş da ama olmazmış falan filanda... Ağzınızı arıyor. Erkekliğede şey sürmüyor bi taraftan.bir de kurallara gel hele... Prim vermeyin şöylelerine çok itici ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…