Herkese hayırlı akşamlar; terlik giydiğim, kız arkadaşıma kahve içmeye gittiğim( kardeşinin karısı yakın arkasım ve bu arkadasımın evine dahi girmeyi geçtim teyzeme bile gitmem) makyaj yaptığım, yakın arkadasım evleniyorsa düğününe gittiğim, istemsiz ağzımdan lan kelimesi çıktığı için, fotoğraf çekinip whatsap profil yaptığım için anlaşamadığım ve bunları ve bunlar gibi anlamsız şeyleri her seferinde büyüterek onun karısının böyle yapan biri olamıcağını idda ederek ayrıldığım erkek arkadasım uzun bir aradan sonra bana mesaj attı, neymiş efendim onun kardeşinin evine gitmicekmişim( kardeşinin karısıyla dostluğum 16 yıldır var, bizi tanıştıranda kız arkadasım) aile apartmanıymış, beni görmek duymak haber almak istemiyormuş benimde ondan haber almamı istemiyormuş, o taşınana kadar gitmicekmişim başka yerde gezseymişim, beni çok seviyormuş ama kararım doğruymuş o benşm gibi birine karım diyemezmiş hiç bir dediğini yapmamışım, hala seviyormuş ama bitmesi en iyisiymiş.
Yahu sorum şu!: cidden gitmemen mi gerekiyor arkadasıma. Yanloş mı yapıyorum. Paşa beni görmesin diye arkadasımamı gitmicem ayrıca görmüyor denk gelmedik bile, delikten bakarsa, merdiven sesi dinlerse tabi anlar benim geldiğimi. Bakmazsa görmez diye düşünüyorum.
Yahu sorum şu!: cidden gitmemen mi gerekiyor arkadasıma. Yanloş mı yapıyorum. Paşa beni görmesin diye arkadasımamı gitmicem ayrıca görmüyor denk gelmedik bile, delikten bakarsa, merdiven sesi dinlerse tabi anlar benim geldiğimi. Bakmazsa görmez diye düşünüyorum.