Derdik Poliktik İnsan Olamamak Neysem O'yum

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Herkese iyi aksamlar
Simdiki derdimde bu belki dertte sayılmaz ama acabam diye bilirim

Soyle anlatayim hayatta cok fazla anlasamadigim sıkıntılı oldugum insan yoktur ama sıkıntıli oldugum insanlada yada sevmedigim insanlada hicbir sekilde konusamiyorum birakin muhabbet etmeyi selamlasmak dahi gelmez icimden yazdiklarimdan yanlis anlasilma olmasin sevmedigim yada sıkıntıli oldugum insan sayisi bir elin parmagini gecmez ama oyle biride varsa hayatimda illa cwlevremdekilere hissettiriyorum mesela konusmam almam vermem is iliskisiyse dahi o insanin halledebilecegi seyi o yanimdayken dahi 5 kat yukaridaki birine goturup halletmeyi tercih ederim boyle biriyim

Son yasadigim birsey oldu is yerinde isle ilgili bir proje vardi ve benim o isle baglantisi olan ise cok fazla emegim oldu dolayisiyle konuyla ilgili hem emegim ve tecrubenm daha fazlaydi hemde o isin basina gecmeyi cok istiyordum arkadaslarim ve ben o isin bana verilmesini beklerlen is yerinden cokta samimi olmadigim fakat arada selamlasip hal hatir sordugum biri o is icin ne kadar ugrasip didindigimi ve isi ne kadar istedigimi bildigi halde sırf tanidigi o proje sorumlusu diye o isi aldi

Sadece ben degil is arkadaslarimda bir haksizlik oldugunu olmasi gerekenin daha cok ilgilenen o ise emek veren kisiye verilmesi diye dusunuyorlardı ama dusundugumuz gibi olmadi

Simdi ise ben is yerinde isi alan cocugu gordukce selam veresim gelmiyor konusmak istemiyorum ve konusmuyorum bazen cok mu abartiyorum olan oldu biten bitti diyorum ama sonrada dusununce bundan dolayi kendisine bir kırgınligim var kendisini sevmiyorumda ve kendisine karsi doluyken ona selam vermek hal hatir sormak falan yapmaciklik gibi geliyor

Gecen bu konuyla ilgili bi arkadasimla konustunda yaptigin sey hata biraz poliktik ol is yerinde tarafsiz olmak gerekir

Hayatimin her evresinde boyleyim rahat rahat kimseye kusmem kirilmam darilmam ama incindugim nokta benim bittigim yerdir o andan sonra kesinlikle o insanin yuzune dahi bakamam konusmayi birakin selam veresim dahi gelmez simdi dusunuyorumda acaba farkinda degilimde kinci birimiyim insanlara karsi kin mi guduyorum eger boyleyse bu huyumu nasil yenebilirim

Duzenleme :Verdigim is konusu sadece ornekti asil derdim insanlarla sıkıntılıyken hicbirsey yokmus gibi davranamiyorum sırf kirginken bile boyle tavir aliyorum ama insanlarin neredeyse arasinda savas cikacagi arkasindan milyon sey saydirdigi kimselerin yaninda hicbirsry olmamis gibi davranmalarinida anlayamiyorum

Son düzenleme:
Ustlernıze gosteremedıgınız tavrı o kişiye gosterıyorsunuz sonuç da oda sizinle samimi olmayan biriymiş yakın arkadaşınız olsa da tavrınızın bı anlamı olsa

Ustlernıze gosteremedıgınız tavrı o kişiye gosterıyorsunuz sonuç da oda sizinle samimi olmayan biriymiş yakın arkadaşınız olsa da tavrınızın bı anlamı olsa
Ustlerime dediginiz gibi tavir gosteremiyorum bilmem kac km uzaktalar ayda 1 subeye gelielerse ne ala bu arada ne soz konusu kisinin nede ustlerimin umrunda degil tavrim ama iste kendimce boyle tepki gosteriyorum sanirim

Konunuzu okudum niye birilerine iyi görünmek için kendinizden ödün veresiniz ki?
Sinir olmuşsunuz, dolmuşsunuz e haliyle ben olsam bende konuşmam .
Yapmacıklık yapıp samimi olmaya hiç gerek yok inanın.
Aranızda bi husumet olsun olmasın iş arkadaşlarıyla mesafeli olunmasından yanayım her zaman.

Simdi dusunuyorumda acaba abartiyormuyum neyse deyip gecemiyorum iste bir takim seyleri

Yani tek dersim bu kisi degil birine bozulduysam imkani yok konusmak istesemde konusamiyorum

Bir arkadasinda is yerinde sıkintili durumlarda profosyonelce hareket etmem gerektigini birsey yokmus gibi davranmam gerektigini söyledi bende duyfularimla mantigimi karistirmak isteniyorum

Gerektiği yerde konuşmak, olabildiğince az muhatap olup mecbur kalmadıkça konuşmamak, surat yapmamak ama mesafeyi de korumak gayet profosyonelce bence. Yani tutup ona buna sataşmadığınız, gereksiz surat yapmadığınız sürece karakterinizden de ödün verip olmadığınız biri gibi davranmazsınız . Ben yanlış yaptığınızı düşünmüyorum sadece karakter yapınız bu olması gerektiği gibi davranıyorsunuz ki ben olsam şu durumda bende güle oynaya şen şakrak dolaşamazdım ortalarda, en azından kırgınlığım, kızgınlığım geçene kadar.

Bence siz bu halinizle evliliğinizde çok sıkıntılar yaşarsınız benden söylemesi.bu durumu aşmaniz lazım.kimse size gereksiz samimiyet kurup,yapmaciklik,yalakalık yapın demiyor ama bence üstü kapalı selam verilip mesafeli olunmalı.

Size hakveriyorum maalesef zaman zaman acaba kinci bir insanmiyim diye dusunmeden edemiyorum cok sabirli biriyimdir normalde ama patladiktan sonea gozum kimseyi gormuyor karsimdaki agziyla kus tutsa yaranamiyor

Bence kırıldığınız şeyleri çok belli ediyorsunuz ve insanları çok önemsiyorsunuz. Ben birisine kırıldığımda tam tersi kırıldığımı hiç belli etmem karşı taraf onu önemsediğimi düşünmesin diye.O an hiçbişey olmamış gibi davranırım. Sonra da ilişkimi minimum da tutarım.

Siz de mesela iş konusunda o kişiye bunu belli ediyorsunuz. Kimse yüzüne gülün demiyor ama selamı sabahı kesmek de anlamsız. Bilmiyorum anlatamadım sanırım ama çok önemseseniz de önemsememiş gibi davranmak en mantıklısı

Bence cok guzel anlatip ozetlediniz dediginiz gibidir belkide insanlari fazla onwmsedigimden bu duruma dusuyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…