- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
O istedigi icin ona verildi yoksa onun gecmesi gibi bir durum yoktuİyi de o kişiyi projenin başına geçiren daha üstlere tavır yapmanız lazım değil mi?
Ustlerime dediginiz gibi tavir gosteremiyorum bilmem kac km uzaktalar ayda 1 subeye gelielerse ne ala bu arada ne soz konusu kisinin nede ustlerimin umrunda degil tavrim ama iste kendimce boyle tepki gosteriyorum sanirimUstlernıze gosteremedıgınız tavrı o kişiye gosterıyorsunuz sonuç da oda sizinle samimi olmayan biriymiş yakın arkadaşınız olsa da tavrınızın bı anlamı olsa
Derdim yqzacaktinda elim m yerine k ya degmis yanlis olduDerdik poliktik anlamadik
Konunuzu okumadım şimdi okuyacağım başlıktan da bişey çıkaramadım ama bakalım
Simdi dusunuyorumda acaba abartiyormuyum neyse deyip gecemiyorum iste bir takim seyleriKonunuzu okudum niye birilerine iyi görünmek için kendinizden ödün veresiniz ki?
Sinir olmuşsunuz, dolmuşsunuz e haliyle ben olsam bende konuşmam .
Yapmacıklık yapıp samimi olmaya hiç gerek yok inanın.
Aranızda bi husumet olsun olmasın iş arkadaşlarıyla mesafeli olunmasından yanayım her zaman.
Simdi dusunuyorumda acaba abartiyormuyum neyse deyip gecemiyorum iste bir takim seyleri
Yani tek dersim bu kisi degil birine bozulduysam imkani yok konusmak istesemde konusamiyorum
Bir arkadasinda is yerinde sıkintili durumlarda profosyonelce hareket etmem gerektigini birsey yokmus gibi davranmam gerektigini söyledi bende duyfularimla mantigimi karistirmak isteniyorum
Size hakveriyorum maalesef zaman zaman acaba kinci bir insanmiyim diye dusunmeden edemiyorum cok sabirli biriyimdir normalde ama patladiktan sonea gozum kimseyi gormuyor karsimdaki agziyla kus tutsa yaranamiyorBence siz bu halinizle evliliğinizde çok sıkıntılar yaşarsınız benden söylemesi.bu durumu aşmaniz lazım.kimse size gereksiz samimiyet kurup,yapmaciklik,yalakalık yapın demiyor ama bence üstü kapalı selam verilip mesafeli olunmalı.
Bence kırıldığınız şeyleri çok belli ediyorsunuz ve insanları çok önemsiyorsunuz. Ben birisine kırıldığımda tam tersi kırıldığımı hiç belli etmem karşı taraf onu önemsediğimi düşünmesin diye.O an hiçbişey olmamış gibi davranırım. Sonra da ilişkimi minimum da tutarım.
Siz de mesela iş konusunda o kişiye bunu belli ediyorsunuz. Kimse yüzüne gülün demiyor ama selamı sabahı kesmek de anlamsız. Bilmiyorum anlatamadım sanırım ama çok önemseseniz de önemsememiş gibi davranmak en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?