KOnum yine hortladı maalesef 3 ay önce Facebook dan yazdı cevap vermedim aradı cevap vermedim whatsup dan yazdı cevap vermedim en sonunda dayanamadım iki kez falan aramıştı çünkü aradım efendim dedim soğuk konuştum tanımadın mı falan dedi kedi gibiydi resmen özledim falan dedi senin araman gerekirken ben aradım bak dedi dedim abi ben çok kırgınım sana (son tatil yapmıştık bir hafta orda yaptıklarından dolayı) dedi abim bana neler yapıyor ben bişi demiyorum dedşm herkesin karakteri farklı tşk ettim aradığı için umarım iyisindir dedim kapattık.. sonra halamı falan da aradı halam da açmadı ... ama ben diyorum ki keşke deseydim ki benden bişi bekleme maddi vs ..arada konuşuruz merhaba nasılsın vs bu kadar ama bunu da yapmaya kalksam Emin’im yine para isticekti sürekli belki gelmek isticekti... öyle kestiğim için önünü soğuk koşa konuştuğum için asljnda vicdan yapıyorum bazen ve belki de bir daha hiç görüşmicez engellemiş heryerden haklı gibi .. benim için maalesef iki ucu ... değnek .. büyüklerim taviz verme diyor.. ama tamamen böyle kesmek küs olmak ne bileyim
küs olmasam da sürekli problem şimdi kafam rahat ama küs olmanın verdiği huzursuzluk...