derdim abim

Sakin acima, babadan kalan bedava parayi kizlarla car cur etmis, sen bosanmissin abilik yapmamis sakin diyorum.
Senide o bataga ceker, abi olmus ama halen asalak gibi yasiyor.

Kendine aci, ama ona acima. Hasta olur, sokakta yasar felan neyise. Ama. Sagligi yerinde genc bir adam. Kadınların üstünden geçinmeye biraksin (bide vuruyor). Vicdanen rahatsiz hissetseniz siddet uyguladı kadinlari akliniza getirin

cevap yazmadım yazmayacağmda ama abi kardeş ilişkimiz de zaten salllanıyordu kaç yıldır bu oöayla tamamen kopacak belki dw ömür boyu küs kalacağız çünkü bu ve bunun gb olaylarda ben ne b'çim kardeşim daha önceleede de yedi yedi borç isteyip durdu bende hep kusura bakma abi dedim ne biçim kardeş oldum ;(

Gerçek bir kardeşlik ilişkisi bile yok aslında,siz verici olduğunuz müddetçe iyi kardeş olursunuz,olmayınca da ne ‘biçim/kötü kardeş’ diye etiketlenirsiniz.onun tarafından çıkara dayalı,bir tarafın diğer tarafı sömürdüğü bir ilişki istiyor.olmayınca da sizi yargılıyor, duygusal açıdan da baskı kurmaya çalışıyor.
Siz sakın bu manüplasyonlara gelmeyin,huzurunuzu bozmayın

Eğer sizinle aynı imkana sahip olmadan bir işte tutunamasaydi yardımcı olun derdim ama ne yazık ki babanız çocuklarına miras bırakmış ve o bunu değerlendirmemis yetmemiş abisinin bulduğu işi de değerlendirmemis dolayısıyla herkesten bir şekilde para bulmaya çalışıp hayatına böyle devam edecek. Bence sosyal medya hesaplarinjzi kapatın eğer sizin için çok önemli değilse numaranızı da bilmesin abidir sonuçta vicdan yapmanız çok normal ama herşey de bir yere kadar. Eğer cevap vermek durumunda kalırsanız hayır demeyi ve kararlı olmayı da bilin

Burada üzülecek, vicdan yapacak bir durum yok. Eğer cevap verirseniz başınıza gelecek olan belli. Abiye bakmakla hiçbir şekilde yükümlü değilsiniz. Ne yasal ne dinen ne de vicdanen. Hastalık vs durumu olsa kardesi olarak bakin derdim duruma göre. Diğer abiniz yapılması gerekeni yapmış ama çalışmaya niyeti olmadığı için oradan da kaçmış. Bu yapilmasaydi belki iş bulamiyor bir şans verin denilebilirdi o da yok. Mirasiyla kendine bir ev alabilirdi vs vs. Sakın hata edip acımayın. Acinacak biri degil.

KOnum yine hortladı maalesef 3 ay önce Facebook dan yazdı cevap vermedim aradı cevap vermedim whatsup dan yazdı cevap vermedim en sonunda dayanamadım iki kez falan aramıştı çünkü aradım efendim dedim soğuk konuştum tanımadın mı falan dedi kedi gibiydi resmen özledim falan dedi senin araman gerekirken ben aradım bak dedi dedim abi ben çok kırgınım sana (son tatil yapmıştık bir hafta orda yaptıklarından dolayı) dedi abim bana neler yapıyor ben bişi demiyorum dedşm herkesin karakteri farklı tşk ettim aradığı için umarım iyisindir dedim kapattık.. sonra halamı falan da aradı halam da açmadı ... ama ben diyorum ki keşke deseydim ki benden bişi bekleme maddi vs ..arada konuşuruz merhaba nasılsın vs bu kadar ama bunu da yapmaya kalksam Emin’im yine para isticekti sürekli belki gelmek isticekti... öyle kestiğim için önünü soğuk koşa konuştuğum için asljnda vicdan yapıyorum bazen ve belki de bir daha hiç görüşmicez engellemiş heryerden haklı gibi .. benim için maalesef iki ucu ... değnek .. büyüklerim taviz verme diyor.. ama tamamen böyle kesmek küs olmak ne bileyimküs olmasam da sürekli problem şimdi kafam rahat ama küs olmanın verdiği huzursuzluk...

Valla iyilikten maraz doğar, iyilik yap denize at diyorum. Alsan evine gitmez bi daha. Para versen hep ister. Hatta böyle tipler ileride istediğini alamayınca haklı gibi kırar vurur döker. Yani başınıza bela almayın. Anlattığınız kadarıyla arıza bir tip, savurgan, kumarbaz, şiddete mailli. Yani canınıza kastınız yoksa hiç bulaşmayın. Hiç!

boşuna vijdan yapıyorsun
farkındamısın abin işi düşünce sana ulaşmaya çalışıyor
oda artık farkında ortada kaldığından
psikolojik olarak hasta
ona yardım etmek istiyorsanız; bir daha konuşursanız psikolojik destek alırsan eğer
manevi olarak yanında olabileceğinizi söyleyin
belli ki ileride yaşlanınca yine siz üzüleceksiniz

Sakın yüz vermeyin sizi batırır bu abi
Sakın konuşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…