ben ikiyıl önce boşandım sorunlu ve mutsuz bir evlilikti eşim obsesifti evde diken üstünde yaşardım ayrıldım şehir değiştirdim halamın yanına geldim bir yıl aynı evde yaşadık ama ev ev üstüne olmaz derler ya yapamadım imkanım vardı ev aldım(babamdan kalan mirasla) düzenimi kurdum çok şükür iki kap yemeğim evim huzurum derken bu abim babamdan kalan bir ev parasını kendi hakkını bir güzel tatil beldesinde kızlarla otellerde barlarda vs ve iddia oynayarak bitirdi bütün parayı hemde 3_4 yılda..kişilik olRak da sorunlu biri maalesef bugün yiyip yarınını düşünmeyen maalesef asalak biri uzun zamandır da çalışmıyor hep hayatındaki kadnlar baktı ona son 10 yıldır şimdi bu mirası da bitirdi ortada kaldı
neyse zaten son bir yıldır küs gibiydik en son ocak ayında görüşmüştük telde. geçen face den mesaj atmış sadece within yazmış efendim desem devamı gelecek ya borç isteyecek ya buraya gelmek isteyecek cevap bile vermedim
şimdi ortada kaldı aç susuz kiradaydı bi kızla yaşıyordu kız çalışıyordu kıza da hayatı mahfetmiş arada vuruyormuş falan kız uzaklaştırma kararı almış vs yani problemli biri . büyük abim buna iş bulmuş kalacak yeri yemeğissk sı olan gitmiş 3 gün sonra bırakmış yani çalışmıyor da ondan sonra bNa mesaj attı herhalde gel desem gelecek bide küsüz yani
bütün bunlara ragmen üzülühorum vicdan yapıyorum ama gelse mümkün değil aynı evde yapamam nasıl çıkacağım işin içinden ???
maalesef aynen öyle bulunan iş için aman ne çalışayım giderim kızkardeşimin yanına bakar o bana diye düşünmüştür çok kızgınım çok ..ama çalışmazsa ne olacak parklarda yatacak allah korusun hırsızlık vs ama ona sunulan fırsatlarıda kullanmadı40 yaşındaki sağlıklı bir insana eline balık verilmez,balık tutması öğretilir.babanız zaten miras olarak belli bir para bırakmış,ama abiniz ne yeni bir iş kurmak ne de bir yatırım aracı olarak kullanmayıp kumarda çarçur etmiş.kardeşiniz de çevresindekileri araya sokarak iş bulmuş abinize ama bunu iyi değerlendirememiş.kısacası ona hep fırsat ve seçenek sunulmuş ama kendi seçimiyle bunu kullanamamış.yani abinizin istediği emek verip balık tutmak değil de,masasına pişirilip balık bırakılması tabiri caizse
maalesef aynen öyle bulunan iş için aman ne çalışayım giderim kızkardeşimin yanına bakar o bana diye düşünmüştür çok kızgınım çok ..ama çalışmazsa ne olacak parklarda yatacak allah korusun hırsızlık vs ama ona sunulan fırsatlarıda kullanmadı((
çok haklısınızçok...Üzülmekte haklısınız ama siz ekonomik açıdan kendinize zor yeterken onun sorumluluğunu ne kadar alabileceksiniz. siz verirseniz, hep beklenti içinde olacak,hayatınızın olağan akışını yaşayamayacaksınız (belki tekrar evlenirsiniz,çocuk falan olabilir ileride) hep böyle hazıra yaşamış bundan sonra hiç çalışmaya razı gelir mi?
Evinize bir yerleşsin yarın öbür gün,parayı nereye harcadığınıza,gittiğinize karışmaz mı?
Evlenmenize bile karşı gelir bu yüzden.bugün bu yaşında henüz sağlığı yerindeyken çalışmayacaksa;55-60’ında mı çalışma Azmine ve direncine sahip olacak?bırakın yüzleşsin hayatın gerçekleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?