Derdim Aktivitesizlik

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.242
18.196
823
45
Iki kisilik devamı gelebilcek sakin bir aktivite düşünüyorum bulamıyorum. Normalde yaptıklarımi yaziyim: Dikiş, yağlı boya, tenis, bahçe işleri. Haftaiçi vaktimi bunlar alıyor çoğunlukla. Ama ben ikinci bir kisiyle oturup yaz kış demeden birlikte yapılabilcek değişik bir aktivite düşünüyorum bulamıyorum. Aklınıza gelen bir sey var mi?

Yeni bir dil ogrenebilirsiniz mesela, dil kurslarina gidebilirsiniz beraber. Youtube'da bir video kanali acip, videolar cekip bir yandan da hayran kitlesi olusturabilirsiniz. Kendi ilginize zevkinize gore kendi tarzinida bir video kanali olusturarak baslayabilirsiniz bu ise, yagli boyayla ilgili bir kanal olabilir ornegin ya da makyaj. :)

İnternetten dizi izleyip kitap okuyabilirsiniz. Aynı kitabı iki kisi

Ya şöyle puzzle gibi zaman harcatan, puzzledan daha eglenceli ve ugrastirici, sanal olmayan bir sey istiyorum bulamiyorum :) sanki var da ben dusunemiyormusum gibi geliyor.

tenis kursu sporda yapalım derseniz yani benim arkadaşlarım eşleriyle oynuyorlar sürekli sıkıldıkça hatta artık öğrendikleri için kort var yakında kendi kendilerine oynuyorlar sırf bu yüzden evlenesim var şakaydı tabi ama bir arkadaş bulsam kursuna gidicem çok eğlenceliye benziyor

Ankaradaysan gel oynayalim :)) evlenmeye gerek kalmaz. Karşındaki bilen biriyse erkekle oynamak cok zor zaten. Oynuyorum zaten haftanin uc günü senelerdir. O benim normalim oldu degisiklik arıyorum

Model uçak. Montajı,kurulumu,alet,edavat çok eğlenceli. Eşimle bi uçağımız düşüp parçalandı maalesef. İkinci uçağın montajını yaptık,kumandasını aldık. Lakin motoru yok,çünkü pahalı. Bebelerden fırsat bulursak olacak inş

Ankaradaysan gel oynayalim :)) evlenmeye gerek kalmaz. Karşındaki bilen biriyse erkekle oynamak cok zor zaten. Oynuyorum zaten haftanin uc günü senelerdir. O benim normalim oldu degisiklik arıyorum
Güzelmiş o zaman malesef henüz ankarada değilim inşallah tekrar gelirsem neden olmasin aklıma bişey gelmedi o zaman şimdilik gelirse ugrarim

Mantıklı aslinda güzel de bana birakmaz kendisi yapar erkek arkadasimla o ise koyulsam :) ben de bi sure sonra kenarda seyrederim heralde

Şimdi BÜyükler için boyama Kitapları çıkmış adı ne hatırlayamadım birlikte boyayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…