- Konu Sahibi idealist_m35
-
Canım yaa sabırdan başka birşey dileyemiorum ben daha ilkokuldayım elimden geldiğince temizlik yapardım yinede babam ve üvey annemden azar işitir yaranamazdım inşallah iyi bir yuva kurar ve kurtulursun
bnm içimde çok yara var ama eşimin ailesine karşı hala babamdır diorum allah eksikliklerini göstermesin ben böle büyüklük yapıorum ama onlar bana laf sokmaktan hiç vazgeçmezler hatta babam insanlra evladınla görüşmemek en güzeli diyebilen bir adamdır görüüşmediğimizde herşey daha güzzeldi ama ama diorum ya ele karışınca mecbur iyi oluorsun laf yememk için
sende sabret ve sana bir arkadaş tavsiyesi erkek arkadaş veya ciddi düşündüğün biri asla evdeki konuları kimseye anlatma çalışmak en güzeli hatta mümkünse uzun saatleri olan bir iş bul evden ne kadar uzak okadar huzur Allah yardımcın olsun ve sana bugünlerini unutturacak güzel günler yaşatsın
çok teşekkür ediyorum cnm iyi dileklerin için başka çarem yok biliyorum sabretmekten başka haklısınbende şuan ki durumdan en azından bekar olduğum için katlanıyorum ama yarın elin içine girdiğimde böyle bi babayla çok mahçup olurum bunu şimdiden kestirebiliyorum dediğin nasihata uyamadım ben daha önce ciddi düşündüğüm 3 yıllık erkek arkadaşımı da bu aile mevzularından bunalttım artık kavga gürültü derken sona geldik terk etti beni çünkü mutsuzdum kendimi ondan daha yakın kime hissedebilirdim ki ve anlatıyordum ama şimdi asla bunu yapmıcam zor olsada ailemi o kişiyle paylaşmıcam kimseye anlatmıcam çok yakın olduğum arkadaşlarım dışında..insanların aile yaşantısı görünce o kadar özeniyorum ki neden benim babam böyle... sende benim gibi yıllarca aileden çekmişsin umarım evliliğinden yüzün gülüyordur.ve ben evlilikte istemiyorum uzun bi süre kendimi işimi toparlayana kadar başka çözüm yolum yok ((
ben sırf babamdan kurtulmak için evlendim 21 yaşımda
o artık evlen baskısı yok mu... ah allahım kimseye yaşatma
daha okulu bitirmeden başladı
senin de dediğin gibi hangi parayla evlenicem? evi yaptırdık krediyi eşim ödüyo
eşya aldık taksitleri eşim ödüyo, yarın bana deseki sen bu eve ne getirdin ne aldın?
inanki bi çöpüm bile yok. içten içe kendimi yiyorum ama bakalım nereye kadar...
eşim dünya iyisi gercekten en büyük şansım o benim ama ne gerek vardı bunlara?
sanki 40 yaşıma geldim de babam başladı evlen evlen demeye
zorla söz nişan yaptı kaç gece ağladım bilmiyorum sayısı belli değil
nişanı attım kaçtım teyzeme gttm şehirdışında, geldi orda da buldu beni eşim(tabi o zaman eşim değildi)
babam bide kalp krizi gecirince bunun sucu da bana kaldı, elaleme rezil etmişim de bilmem neymiş de bundan olmuş
ne düğünüm oldu ne gelinliğim
sırf sussun diye gttik kuru kuru iki imza attk evlendik.
allah bildiği gibi yapsın.
eşini sevmiyormuydun?
babanın davranışı çok tuhafıma gitti
ŞÜkür ki evliliğimde yüzüm güldü annem babam kocam dostum diyebileceğim biri ile evliyim
ailemdende elimden geldiğince uzak duruorum ne mzn yaklaşsam bir kötülük buluorum onlardan
ben sırf babamdan kurtulmak için evlendim 21 yaşımda
o artık evlen baskısı yok mu... ah allahım kimseye yaşatma
daha okulu bitirmeden başladı
senin de dediğin gibi hangi parayla evlenicem? evi yaptırdık krediyi eşim ödüyo
eşya aldık taksitleri eşim ödüyo, yarın bana deseki sen bu eve ne getirdin ne aldın?
inanki bi çöpüm bile yok. içten içe kendimi yiyorum ama bakalım nereye kadar...
eşim dünya iyisi gercekten en büyük şansım o benim ama ne gerek vardı bunlara?
sanki 40 yaşıma geldim de babam başladı evlen evlen demeye
zorla söz nişan yaptı kaç gece ağladım bilmiyorum sayısı belli değil
nişanı attım kaçtım teyzeme gttm şehirdışında, geldi orda da buldu beni eşim(tabi o zaman eşim değildi)
babam bide kalp krizi gecirince bunun sucu da bana kaldı, elaleme rezil etmişim de bilmem neymiş de bundan olmuş
ne düğünüm oldu ne gelinliğim
sırf sussun diye gttik kuru kuru iki imza attk evlendik.
allah bildiği gibi yapsın.
Çok üzüldüm senin adına bir tek ben değilim ailede sorunlar yaşayan ben anlamıyorum bu aileleri çocuklarını mutsuz etmek için mi dünyaya getiriyorlar yoksa tek amaç soyun devamı mı ?Sen yine de şuan ki durumdan şanslısın bitanem sevdiğin anlayışlı bir eşin var allah korusun ya tam tersi olsaydı sevemeseydin olmasaydı çok zor olurdu .( benim ki de okutmak istemedi zorla okudum çok kısmet geldi bi konuştuğum vardı olur diyodum o da istiyodu bankacı olucaktı çünkü ama gelgör kader orda da yüzüme gülmedi ailesi istemedi mezhepten 3,5 yılımda öyle geçti olduk 24 ne iş ne aşk zaten kimseye de güvenemiyorum bu saatten sonra sen büyüksün allahım yalvarıyorum bu acılarımı dindir bi ekmek kapısı istiyorum artık şartlarınıda önemsemiyorum ne iş olursa olsun çalışıcam yeter ki bu evden kurtulayım bu sorumsuz babanın yüzünü görmeyeyim ölse bir damla gözyaşı akmaz benden nefret ediyorum hatta ölmesini istiyorum bana kızmayın ama bu böyle beni bu düşünceye o getirdi.3yıl önce beyin kanaması geçirdi kurtuldu zamanında yetiştirdik hayatını bize borçlu ama nerde bunun değeri.Şimdi maaşını almış keyfiyle içkisini içiyor içerde allahım sen kurtar beni..
Canım yaa sabırdan başka birşey dileyemiorum ben daha ilkokuldayım elimden geldiğince temizlik yapardım yinede babam ve üvey annemden azar işitir yaranamazdım inşallah iyi bir yuva kurar ve kurtulursun
bnm içimde çok yara var ama eşimin ailesine karşı hala babamdır diorum allah eksikliklerini göstermesin ben böle büyüklük yapıorum ama onlar bana laf sokmaktan hiç vazgeçmezler hatta babam insanlra evladınla görüşmemek en güzeli diyebilen bir adamdır görüüşmediğimizde herşey daha güzzeldi ama ama diorum ya ele karışınca mecbur iyi oluorsun laf yememk için
sende sabret ve sana bir arkadaş tavsiyesi erkek arkadaş veya ciddi düşündüğün biri asla evdeki konuları kimseye anlatma çalışmak en güzeli hatta mümkünse uzun saatleri olan bir iş bul evden ne kadar uzak okadar huzur Allah yardımcın olsun ve sana bugünlerini unutturacak güzel günler yaşatsın
canım sen içini temiz tut yine de, bak işte benimkini de görüyosun al birini vur ötekine.
sen sabret allah mükafatını verir, bu yaşadıkların asla karşılıksız kalmaz.
benim babam aslında eşimi çok iyi tanıdığı için onunla evlenmemi bu kadar çok istedi, onunla mutlu olucağım belli, yani sevemesem olmazdım belki ama en azından bana asla kötü davranmıcagı belliydi
ama benim de başka sevgilim vardı mezhep davası zorla ayırdılar...
bu yüzden eşimi hiç istemedim ne kadar iyi olursa olsun. ama sonra o da tamam istemiyorum dese bunun da suçu bana kalıcaktı senin yüzünden oldu işte hep söylendin şunu yaptın bunu yaptın yok bilmem ne diye, bunu da bildiği için tamam istemiyosan evlenmeyelim diyemedi
babam hasta oldugunda hastane sürekli yanımdaydı, doktor zaten benim eşim
ne yaptıysa ben mutlu oliym diye, ben de zor bi durumdaydım manevi açıdan
ilgisi cok hoşuma gitti, sımsıkı sarıldım ona ve bi daha hiç ayrılmamaya karar verdim yanından
bilsem ki babamın evinde huzurum olucak, ne acelem var ki 23de fln evlnrdm en erken
sen kalbini bozma yeterki...
iş seçimi yapma bir işe gir evde bir genç kızın durması bunalımdan başka bir şey olmaz sabah 8 gider akşam 8 gelirsin 2 saat oturur sonra uyursun gerilim yapan babanıda az görürsün hem paranda olur evliliğede yanaşma ancak aşık olduğun ve kafa yapın uyumlu olan ile evlen ama sakın babanı evleneceğin adamada karalama
sırf ordan kurtulmak için evlenirsen mutlu olamazsın canım
muhtemelen karşındaki dogru insan olmaz, ya senin zor durumundan yarrlanmaya calışır
ya da sana sırf baskıdan kurtulcagın için toz pembe gözükür
benim eşim herşeyim, annem babam abi arkadasım eşim
ama zaten o iyi bi insan oldugu için babam beni buna zorladı, yoksa ilk karsıma cıkanla evlensem heralde daha vahim durumda olurdum
unutma beterin beteri var
bi ayaklarının üstünde dur, hiç bişi küçümseme adım adım yükselirsin basitten başla gerekirse
arkadaslarınla falan eve cıkamaz mısın yani ev arkadası arayan herhangi biriyle veya, illa kurtulcam dersen bunu dene bence
bende çalışmıyorum diye sürekli tartışıyorlar benimle
hem annem hem babam
artık sana bakmak zorunda mıyım git ev tut çalış başının çaresine bak diyor babam ama dışarı çıkayım geç gelim yine laf anlamıyorum aileleri
nereye elimi atsam boş çıkıyor, iyi bir iş olsun diyorum o da olmuyor
evlenmekte istemiyorum bu yüzden sevmeden evlenemem hiçkimse ile
sürekli konuştukları için bütün enerjimi alıyorlar özellikle babam
mücadele etmek istemiyorum, çabalamak istemiyorum hiçbir konuda
duvar gibi oldum. ne söylerlerse bende karşılık verip sinir ediyorum
duvar gibiyim hiçbir lafınız işlemiyor bana dedim
ammaaan öööff
Anlayışsız işte anne babalarımız sanki biz çabalamıyoruz didinmiyorum yok benim yerimde olsaymış babam iş bulurmuş , daha iyi okullar okurmuş , başarılı olurmuş yani dediğin gibi bi amacım kalmıyor benim ahımı alıyosun diyor ondan işin gücün rast gitmiyor diyo.İnsan evladı ne kadar kötü olsada ah etmez ki asla kötü değilim amacım hep okumak çalışmak çabalamaktı engeller çıkıyor önüme ama anlamıyorlar nasipten öteye geçemem demi( sabah 5 ten önce uyumuyorum sıkıntıdan öğlende 12 gibi kalkıyorum ona kahvaltı hazırlamıyormuşum tek derdi bu sıralar hazırlamam tabi sen en kötü günlerimde yanımda olmadın ki ben niye sana hizmet edeyim...offff offff
sürünürsün inşlh diye beddua etti
2gün sonra dua ediyor memurlugu kazanır inşlh diyor
ilgilenmiyorum, sormuyorum aç mısın diye
sogutuyrlar soguttu kendinden,
sesimi yükseltim sinir oluyor adam
ama kız kardeşime birşeey dediği yok
hep bi ayrım var
söylüyorum sen uyduruyorsun oluyor
kötü durum
daha neler neler
hayal dünyasıda çok geniş hep yanlış şeyler yaptıgımı düşünüyor
kuruyorr kafasındaaa
babaa sana sadece gülüüyoorruuumm
ve seni sevemeyeceğim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?