Derdim Bazı Konu Sahipleri...

aYNEN YAA SÜREKLİ CANIMLI CİCİMLİ OLUMLU YORUMLAR BEKLİYORLAR YOKSA SENDEN KÖTÜSÜ OLMUYOR. VEYA KONU SAHİBİ BIRAKILIYOR SENİN YAPTIĞIN YORUM ÜZERİNDEN ELEŞTİRİLER BASLIYOR YA HERKEZ YORUMUNU YAZSIN DÜŞÜNCESİNİ YAZSIN KONU SAHİBİNDEN CEVABINI BEKLESİN

Evet bu da çok yaşanıyor...
Ama üye durduk yere konu sahibine neden böyle bir konu açtın şöyle de böyle de diye yazıyorsa o üyeye illa bişeyler yazma gereği duyuyor insan.
İsteyen dilediği konuyu açar aşırı saçma olmadıkça.
Ama biz üyelerin her konuya yanıt yazma zorunluuğu yok.

benim derdim de;cinsellikle ilgil konulara gelip önce dini bilgi veren sonra baktı olmuyor olayı kınamaya,yargılamaya taşıyan Allah'ın adını kullanarak insanlara hakaret eden cenneti garantilediğini sanan din alimi üyeler!

bunlardan çok var,daha geçen gün bir konuda yine aynı sebeple tartışma çıktı.kendilerine diyanet mi onay verdi nedir anlamadım.insan eleştirebilir ama dinimizi kullanarak hakaret etmek başka birşiy.

bir de doğrucu davutluk yapacağım diye ağır cümleler kuran,direkt saldırıya geçen yorumcular da var.tabii bir de en ufak eleştiriye gelemeyip saldırıya geçen konu sahipleri de yok değil.

benim derdim de;cinsellikle ilgil konulara gelip önce dini bilgi veren sonra baktı olmuyor olayı kınamaya,yargılamaya taşıyan Allah'ın adını kullanarak insanlara hakaret eden cenneti garantilediğini sanan din alimi üyeler!

bunlardan çok var,daha geçen gün bir konuda yine aynı sebeple tartışma çıktı.kendilerine diyanet mi onay verdi nedir anlamadım.insan eleştirebilir ama dinimizi kullanarak hakaret etmek başka birşiy.

bir de doğrucu davutluk yapacağım diye ağır cümleler kuran,direkt saldırıya geçen yorumcular da var.tabii bir de en ufak eleştiriye gelemeyip saldırıya geçen konu sahipleri de yok değil.

benden önce kadesa yazmış
Aynı şeyleri yazacağımdan yeniden yazmayıp, tembellik edip arkadaşıma katılıyorum diyorum :10:

Son düzenleme:
Katılıyorum
Ben argo veya küfür bilmem
Reel de bile kullanmam ki burda yazma ihtimalim olsun
Ama beni bile banlıyolar , halbuki ne kadar uslu bi üyeciğim :6:

Bazı konu sahipleri fazla alıngan oluyo
Bazısı da tek kendinin desteklenmesini bekliyo
Özellikle sorun kayınvalide de değil eşinde dediysem vay sen misin diyen
' Esra Erol'un seyircisi ' demişlerdi bana bi kere :27: ne alaka anlamamıştım, zaten işteyim yani seyretmek istesem de vaktim yok..

Ya kib yapıyorlar ya da cevap yazıp yazıp bende yazınca konu dışından ban yediriyolar bi güzel
Ama bi arkadaşı takdir ettim
Sevmemişti yorumlarımı , beni engellemişti :1: engellemese yazdıklarıma cevap verir ve bende altta kalmaz yine banlanırdım

Burdan tüm kk üyelerine sesleniyorum
Herkesin beğendiği tarzda yorum yapmam mümkün değil
Ancak siz beğenmiyorsanız ya cevap yazmayın ya da beni engelleyin
Yoksa cevap yazıp durursanız ben susmam :23:

' Esra Erol'un seyircisi ' demişlerdi bana bi kere :27: ne alaka anlamamıştım, zaten işteyim yani seyretmek istesem de vaktim yok..

Bu yeni bir tanım mı :1: Çok yaratıcı :D

Konu sahibinin isteğine göre yorum yapmamız zaten mümkün değil.
Konuy açtı tamam pek ya sonra...
Konu öyle dımdızlak kalacak değil elbet yorum gelecek.
Hiç düşünmüyor musun belki biri benim bakmadığım pencereden bakar olaya ve başka bir yorum getirir konuya dye.
Herkesin beyin çalışması ve düşünce gücü bir değil.
Ama bazı konu sahipleri anlamıyor işte.
Hemen saldırı hemen taarruz.

Benim şahsen açtığım konularda hiç böyle şikayetim olmadı ama

Düşüncem şahsi değil genel olarak, lafı açılmışken fikrimi beyan edeyim dedim..

Ben bakıyorum konularda küçümseyici bilmiş, kendi hiç hata yapmaz, yüksekte gören konuşmalar oluyor 'aaa ne biçim bi insansın sen, insan yapmaz bunu' falan filan

Bence arkadaşların istediği olumlu, duymak istedikleri yorumlar değil.. adam ben ne yapacağım çözüm arıyorum diyor. yaptığı durum sorgulanıyor. ona da eyvallah ama

bazı arkadaşlar da tarzım bu şekilde konuşurum ben diyor.kibarca da sorgulanıp çözüme ulaşılablir diye düşünüyorum.

Çünkü burada kimse babamızın oğlu değil ki istediğimiz gibi konuşalım, hepimiz için geçerli bu.. Bence sorun söyleyiş tarzı ve yanlış kelimeler..

Hem konuyu açanların hemde yorum yapanların üsluplarına dikkat etmeleri gerekiyor, tartışmak, kavga etmek sorunu çözmüyor, eleştirmek gerektiğinde eleştiri yapılmalı ama bazısı eleştirmekle azarlamayı, aşağılamayı karıştırıyor.

Eleştirmek azarlamak değildir, eleştirmenin, katılmadığını anlatmanın çok daha uygun yolları var.

Dilerim, bizim gibi düşünenlere gösterdiğimiz hoşgörüyü, aynı düşüncede olmadığımız insanlara da göstermeyi öğreniriz.

Aslında benim değinmek istediğim başka bir konu var, yazacaklarımı yönetimde görevli birinin yorumu gibi değilde, hemcinsinizin yorumu olarak değerlendirmenizi umuyorum.

Uzun zamandır sitede yaşanan tartışmalara şahit oluyorum, olur tabii, insanız, öfkeli olduğumuz, duygu ve düşüncelerimizi mimiklerimizle destekleyemediğimiz için yanlış anladığımız zamanlar oluyor muhakkak.

Bazı yanlış anlaşılmalar, tartışmalar daha sonra karşılıklı konuşmalarla tatlıya bağlansa da, bazısı malesef kan davasına dönüyor, tartıştığımız kişiyi takip eder oluyoruz, nerede ne yazmış, neler söylemiş, hakkımda yazmış mı yazmamış mı, yazdıysa beni mi ima etti, beni ima ettiyse ağzının payını vereyim, kavga çıkarırsa bildirim yapayım gibi bir sürü şeyler.

Oysa hepimiz kadınız, fikirlerimiz, kültürümüz, yaşam tarzımız, karakterimiz farklı farklı ama kadınız.
Bizi bizden başka anlayacak kimse var mı? Belki o kişi üzüldüğümüzde bizi en güzel şekilde teselli edecek, sıkıntımızda en mantıklı yolu gösterecek ama biz tüm yolları, tüm kapıları kapatıyoruz çünkü o bizim artık ezeli kanlımız.

Kadın duygusaldır, müşfik ve merhametlidir ama kan davalımıza her türlü darbe mübah, karşılıklı yaptıklarımızı onarmak yerine iğnelemek, sözlerimizle daha çok yaralamak, hassas noktalarına parmak basmak, kanayan yarasına tuz basmak, oh çekmek, beddua etmek, hatta kazara size sıkıntılarını anlatmışsa onları ortaya döküp canını yakabildiğimiz kadar yakmak, biz kadın mıyız gerçekten yoksa kurulmuş, duyguları alınmış birer makine mi?

Ben bir annenin şefkat ve merhametini, bir kadının duysallığını ve sonsuz anlayışını görmeyi çok isterdim burada.
Hala umutluyum, umudumu ayakta tutanlara teşekkür ediyorum, dilerim birgün bu kavgalar biter...

İlave etme gereği duydum, sakın bu yazımı bir ima, birilerine gönderme, uyarı vb. gibi değerlendirmeyin olur mu? Kimseyi hedef alarak yazmadım, çok içimden geldi, belki sürekli benzer şeyleri görmek üzmeye başladı, hemcinsiniz olarak düşüncelerimi yazmak istedim sadece.

Tartıştığımız kişilerle anlaşmazlığa düştüysek linç girişiminde bulunmaya gerek yok.
Beğenmiyorsan gördükçe sinirine hakim olamıyorsan engelli butonu orada boşu boşuna durmuyor.
Engellersin olur biter.Görmemiş olursun işte.Sen de rahat olursun onu da rahat bırakırsın.
Şu foruma gelip brkaç saatliğine kafa dağıtıyorum.
Elbette kimseyle sorunlu olmak istemem.
Tatlı tatlı vakit geçirmek varken neden kavga edelim ki..
Burada anlaşamadığım insanlar var ama görmüyorum ki ben onları.
Bence heerkes yapabilmeli bunu.
Bir konuda bir arkadaşla kapışmıştık.
Ama sonra özelde konuşup hallettik.Ve tatlıya bağladık.
İşi kan davasına kadar götürmeye de hiç lüzum yok.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Ama buradaki hrkes birbirine SAYGI DUYMAK ZORUNDA. :42:

Bir de şey var...
Eleştirmiş olmak için eleştirenler :ssz:
Konu neden bahsediyor yorumcu neden bahsediyor.
Sırf konuyu gölgelemek adına yazanlar bile var.
Konuyu sevmediysen gereksiz gördüysen neden girip yazarsın arkadaş .
Silah mı dayanıyor alnına napılıyor da yazıyorsun.
İsteyen istediği konuyu açar kimse de çıkıp kimseye hesap soramaz yönetim hariç
Yönetim zaten gereksiz konuları kapatıyor.
Gereksiz değilse kapatılmıyor.
Konu madem gereksiz saçma sapan uyduruktan bir konu ne işin var o vakit beğenmediğn konuda :ssz:
Eleştirmiş olmak içn eleştiren insanlara bir atıfta bulunayım dedim kendimce :45:

bana da karşılıklı atışmalar saçma geliyor aslında. tamam çok gereksiz konular-yorumlar var ama yazan kişi kaç yaşındadır ruh hali sağlam mıdır bilmiyoruz ki.. "çatır çatır bi cevabını veriyim de alsın ağzının payını" mantığında insanları görünce muhakkak ya 7-8.sınıf öğrencisidir ya lise öğrencisidir ergenlik bunalımı asabiyeti falan vardır diye düşünüp dikkata bile almıyorum.zaten isteseniz de pc başından yorum yazıp cevap vererek o insanın düşüncesini değiştiremezsiniz. pc başında karşılıklı yazışıp atışıp sonunda "aa sen haklısın evet" derler mi ?? mümkünü yok :) uğraşmaya değmez.

Sayın pek muhterem içerik boşaltan konu sahipleri :40:
Bir konu açıyorsunuz iyi güzel hoş.
Peki ya neden içeriğini boşaltıyorsunuz ?
Bunun kural ihlali olduğunu bilmiyorsunuz ya da biliyorsunuz da işinize gelmiyor.
Konuya onca yorum yapan arkadaşların yorumları havada kalıyor sizin bu yaptığınız yüzünden.
Bir de dip not düşmüyor musunuz " alıntı yapmayın " diye ayakta alkışlayasım geliyor sizi ....
Forum yöneticisi alıntı butonunu keyfinden koymamış heralde.
İlla ki alıntı yapılacak.
Orta sayfalarda insan ne yazacağını unutuyor bazen dalıyor da.
Alıntı devreye giriyor bu durumda.
Ama siz alıntı yapmayın sakın yazınca kmse alıntı yapmıyor.Hele içerik boşaltılınca hoop havada tüm yorumlar.
Alıntı yapmayın demek birkaç sayfa yorum alayım da sonra boşaltacağım sileceğim konuyu demek.
Bu yapılan forum yöneticilerine de saygısızlık.Yönetim açılan konular silinmez dedikçe inadına siliniyor içerikler.
Şunu yapmayın ya da hiç konu açmayın ve insanların vaktini almayın.

Yazdıgın konuda çok haklısın canım

bu arada Kadeşa yı tanımam ama çok mesajını okumuştum sanırım U olanlar sürekli gidiyordu forumdan
neden gitti ki acaba ;(

Back
X