- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Hanimlar yeri burası değil biliyorum ama bu konuyu kafaya çok takıyorum ve bir çözüm yolu bulamadığım için, mecburen buraya açıyorum.
On üç buçuk aylık bir oğlum var. Bir ay öncesine kadar, en azından taneli çorbaları içiyordu. Şimdi onunda ogure ogure içiyor. Katı gıdalara gecemedim bir türlü çünkü ekmek versem minnacık lokma ağzına gelse, ağzından atıyor. Hep bulamaç mi olacak, nereye kadar sürecek bu bilmiyorum. Aç bıraktım, minik minik ağzına koydum, olmuyor. Benimde bebeğim birgün bizim gibi yemek yiyecek mi ya
Diş dönemlerinde oluyor maalesef bunlar benim oğlum da 15 aylık aynı pilavı bile yerdi şimdi ufacık bi tane gelsin ağzına hemen çıkarıyor ağzından çekiyorum bende sevdiği gibi veriyorum ama mesela bazen ayrı olarak taneli şeyler verince seviyor yiyor , kızımda da sevmediği yemediği zamanlar çektim bazen alışkanlık oluyor uzun süre öyle devam ediyorlar ama sonra düzene biniyor zamanla elbet taneli yiyecekler hep püre yiyecek değiller ya ben çok kasmıyorum bu konuyu o besinden vitamini alsın da katı olsun püre olsun çokda önemli değil benim içinBulamaç beslendi. Pirinçli, boncuk makarnali çorbalar, ve çok ezilmiş yemekler yedi. Bulamacı da iri taneli yapıyordum. Ama artık herşeyi çok ediyorum çünkü asla yemiyor
Siz vermeye devam edin, alışma süresi çocuktan çocuğa değişir.Parmak besin çok verdim. Eline alıyor, ısırıp küçük bir parça koparıp atıyor. Çiğnemeyi bir türlü öğrenemedi.
Arkadaşlar cevaplarinizin hepsini okuyup, uzun bir yazı yazmıştım ama o esnada derdim var bölümüne konuyu açtığım için banlandim, yazımda çöpe gitti. Parmak besin vermeye, elinin ulaşabildiği yerlere birşeyler koymaya devam edeceğim. Yılmak yok ama umarım bebeğim en yakın zamanda çiğnemeyi öğrenir. Çok teşekkür ederim mesajlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?