Derdim bir tane deil ki..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım yapacak tek şeyin var ya eşini ikna edeceksin görevlerini yapacak ya da sen çalışacaksın.başka yolu var mı

teklif etim lavinya cokkez hemde.ama istemijor.düzeltecm diyor. az daha sabret diyo.

Cok tesekür ederim size.allah sizden razi olsun.inanin biraz konusmak bile iyi geldi.kendi ailemle konusmazken yüzünü görmedijim tanimadijim insanlarin benle dertlesmesi ne güzel

9 yıl boyunca cok ıyı anlaşıp sonrasında işsız kalıp cok kotu anlaşmak olmaz tabı..
ama eger bır caba gormuyorsanız...
fılanca yerde iş başvurusunda bulundum olmadı..
veya haber beklıyorum demesı gıbı bır caba..
var mı...

var samyeli.ama ben daha girici daha atik olmasini isterdim. tamam sorusturujor elbet ama sanki derlerya yarim azla.

mavi ege haklsin.bu böyle gitmez.ya o ya ben biris bulup calismak zorundajiz.mecbur

Peki arkadaşım,sizi yurt dışında tutan nedir hala,
iş yok,akraba yok,her yönden yanlızsınız,
neden eşinize söyleyip Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorsunuz,
meraktan soruyorum sadece...

ne yaparizki dönüp.ben burda büyüdüm.ailem burda.ama kopukuz bibirimize.
oraya dön´mekde parayla.

canim insan herzaman herseyi ailesine anlatamiyor onlarida uzmemek icin..o yuzden burada hic tanimadigimiz insanlarla dertlesiyoruz...insan derdini paylastikca rahatliyor ama gunumuzde dert anlatacak kimse kalmadi malesef.ailemize anlatsak uzulurler,arkadasimiza guvenip anlatsak o da gider baskasina anlatir.kimin dost kimin dusman oldugu bile kolay anlasilmiyor artik..derdimizi anlattigimizda sevinecek insanlar bile oluyor oyuzden burda paylasmak en iyisi..

Peki arkadaşım,sizi yurt dışında tutan nedir hala,
iş yok,akraba yok,her yönden yanlızsınız,
neden eşinize söyleyip Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorsunuz,
meraktan soruyorum sadece...

bu durumda turkiyeye donmek daha sacma olur zaten..turkiyede calismayan insan yasayamaz..en azindan orda devlet haytlarini surdurebilecek kadar yardim ediyor

bence eşin patronluktan işçiliğe dönmeyi emir almayı kaldıramıyor eşini sevmen çok güzel ama para bazen hiçbir şeydir bazende çok şeydir...ben senin yerinde olsam alırım eşimi karşıma sen yatmayı seviyorsun ..yatmaya devam et...ben iş bulmaya gidiyorum...evi çocukları idare edip dersleriyle ilgilen , eve geldiğimde yemek hazır olsun..evi temizleyi unutma derim..sizin aranızdaki sorunlar çocuklarıda etkiliyor ve onlarda potansiyel boşanma riski taşıyan sorunlu insanlar olarak büyüyebilir..
çocuk için özel ders aldırım diyecem al işte paraya geldik miii? geldik
diğer oğlun yaramazmış..önce şu sorunu çözelim erkek çocukları YARAMAZDIR... bunu kabul edelim...oğlunun matematik sorunu için direk öğretmeniyle yüzyüze görüşmen gerek...bence en büyük sorun kocan arkadaşım sen o iki çocuğu adam edersinde kocanla ne yaparsın bilmem..en iyisi benim dediğimi yap..

bu durumda turkiyeye donmek daha sacma olur zaten..turkiyede calismayan insan yasayamaz..en azindan orda devlet haytlarini surdurebilecek kadar yardim ediyor

Biliyorum yardım ettiğini ama genel sıkıntıları düşünürsek ve
akrabaları Türkiye de ise,eminim burada, heryönden çektiği
sıkıntının % 50 sini çekmez diye düşünüyorum...
bayanın,çocuklarının çektiği sıkıntıları da düşünmek lazım...
adapte olamamak,yalnız kalmak çok kötü çünkü...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

ayyyyyyyyyyy sakın Türkiye'ye dönmeyin orda bir dilim yiyecek ekmek bulursunda buraya dönersen o bir dilim ekmektende olursun

Piyano cok haklisin. bende kendmi cok saldim.hayata küstüm resmen.konusmak bile icimden gelmijor. aynaya bakijorum bu kadin benmijim dijorum.
hayelerim vardi umutlarim vardi.saclari upuzun gamzeleri yüzünden eksik olmajan birkizdim.ama gel görki simdi sacimi taramaja evimi toplmaja aciz kaldim.
esimle bu aksam konusacam aynen dedijin gibi.bazen depresjona girdijmi sanijorum.

tesekür ederim songül. evet yanlizlik cok kötü. ama en kötüsüde ailen akraban oldu halde yanliz olmak. onlar bana yardim etmezki hem zaten.benden beklerler:çok üzgünüm:

[COLO[/I]R="DarkRed"]leylacim her derdin muhakkak bir caresi vardir..eminim bu boyle gitmez..bir sekilde yoluna girer hersey...en kisa zamanda bize guzel haberlerini yazacaksin buraya.ozaman hersey yoluna giriyor belkide girmis olacak Allahin izniyle..[/COLOR]

tesekür ederim songül. evet yanlizlik cok kötü. ama en kötüsüde ailen akraban oldu halde yanliz olmak. onlar bana yardim etmezki hem zaten.benden beklerler:çok üzgünüm:

Siz kimseye muhtaç değilsiniz ki,
eşinizin kapris yapacak,iş beğenmeyecek lüksü yok bana göre,
2 tane evladı ve eşi için yapamayacağı iş olmamalı diye düşünüyorum...
siz çok karamsarsınız,hayata hep olumsuz bakarsanız,
olumsuzluıklarla karşılaşma oranınız yüksek olur bana göre...
sanırım durumunuz itibarıyle,polyannacılık oynamaya başlamalısınız..
yaşadığınız yere ayak uydurmak,ayakta kalmak sizlere düşüyor...
sevgiler...

isallah lavinya isallah.cok sagol.

allah yardımcın olsun çok zor durum....

ama eşinle oturp adam akıllı konuşman gerek....

saçma bi gurur yüzünden sizler e haldesiniz....

kararlı bi şekilde konuş ve hemen iş bulup çalışmasını söyle...

hayatınız o zaman bi düzene girer....

en azından maddi ve psikolojik açıdn....

oğlun içinde öğretmeniyle görüşsen faydalı olmazmı?

allah yardımcın olsun canım .geçen sene eşim işsiz kalmıştı kriz dolayısıyla.3 ay çok zorluk çekmiştik işsizlik paramız bile yoktu bebeğim daha 7-8 aylık falandı
umarım herşey düzelir bak yarın kandil bol bol dua et canım

evet sivri biber sacma bir guru yüzünden ne hale geldik. oglumun ögretmeni ben bu denli akili bir cogun matematikde bu kadar yetersiz olacagna inanmazdim dedi.cok kez görüstüm ögretmeniyle. özel ders aldirmak istijorum ama oda parayla. 3. sinifin kitblarini okujor ve yazijor.ama 1 sinifin matematik ödewlerini yapamijor.

edicem leyla 10. allahtan baska siginacam kimsem yok zaten. inanin suan okuyamijorum doru düzgün yazdiklairnizi göz yaslarimdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…