Derdim bir tane deil ki..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

Leyla02

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar.adim leyla yurtdisnda yasijorum.9 yildri evlijim.2 tane oglum var
yeni üje oldum am coktanberi kadinlarklubu takip edijorum birbirnize yardim etmeniz falan cok güzel. bende biraz derdlesmek istedim sizlerle.
suan cebimde 30 € para var bu parajla ajin sonunu getirmek zorundajim. borcharc icindejiz. esim cok iji bi insan ama sadece iji olmak yetmijorki. calismijor suanda ve calismak icinde ugrasmijor. gecen sene durumumuz cok ijidi sirf gururu jüzünden bur durumlardajiz. ortaginla anlasamadi ve tüm herseje küstü.
ailem zaten kopuk bir aile hcibirzamn destek olduklarini bilmem esimin ailesi uzakda zaten.onlardan bisiy beklemijorum. her baslari sikistijinda kapimizi calarlar ama bizim basimiz dardaa oldumu kimseje gidemejiz.
oglumun okulda sorunlari var.malesfe 1.sinifi tekrar edijor.hergün okula yolcu ederken allahim isallah bugün cantasindan yine ögretmenin yazdi bir not olamz dije dua edijorum.
dijer oglum okadar aksi okader yaramzki ne evimde ne halimda ne perdemde hajir kalmadi.hicbir arkadasim yok.
esimi sevijorum evet ama bazen öjlebir an gelijorki herseji birakib gitmek istijorum. uzun bir yolda yürümek ve kajbolmak istijorum. öjle bunaldim öjle yoruldumki anlataman.
inanin ne zaman söjle icimden gelerek bi kahkaha atigmi bile hatirlamijorum.
keske sadece tek derdim oglum olsa dijorum.keske tek derdim para olsa dijorum keske tek derdim ailemle olan problemlre olsa dijorum.
ujumak istijorum ve birdaha ujanmamak:çok üzgünüm:

sizde "y" yerine "j" mi var?:bbo:

okulda ne gibi sorunları var çocugunuzun? okula gidip öğretmeniyle brebir konuştunuz mu?

diğer oğlunuz kaç yaşında?

önce eşinizi kendine getirmeniz gerekiyor bunun için çaba harcadınız mı?

Leyla seni çok ama çok iyi anlıyorum. Maddi sıkıntı cok zor. evladının okulda başarılı olmamasıda zor. ınsanın düzenının olmaması, güne mutlu başlayamaması cok kötü. hep bırşeyler eksık hep bırşeyler yarım hep bı mutsuzluk... senı ıyı anlıyorum. Allaha sığın bolca dua et. Kocanda aklını başına alsın.. evın erkeyı mutlaka calısmak zorunda... üzme kendını harab etme Mevlam bı kapı acar elbet

selam arkadaşım hoş geldın aramıza...
eşiniz calışmadıgından butun problem bana gore..
eşiniz ne zamandır evde...

merhaba arkadaslar.adim leyla yurtdisnda yasijorum.9 yildri evlijim.2 tane oglum var
yeni üje oldum am coktanberi kadinlarklubu takip edijorum birbirnize yardim etmeniz falan cok güzel. bende biraz derdlesmek istedim sizlerle.
suan cebimde 30 € para var bu parajla ajin sonunu getirmek zorundajim. borcharc icindejiz. esim cok iji bi insan ama sadece iji olmak yetmijorki. calismijor suanda ve calismak icinde ugrasmijor. gecen sene durumumuz cok ijidi sirf gururu jüzünden bur durumlardajiz. ortaginla anlasamadi ve tüm herseje küstü.
ailem zaten kopuk bir aile hcibirzamn destek olduklarini bilmem esimin ailesi uzakda zaten.onlardan bisiy beklemijorum. her baslari sikistijinda kapimizi calarlar ama bizim basimiz dardaa oldumu kimseje gidemejiz.
oglumun okulda sorunlari var.malesfe 1.sinifi tekrar edijor.hergün okula yolcu ederken allahim isallah bugün cantasindan yine ögretmenin yazdi bir not olamz dije dua edijorum.
dijer oglum okadar aksi okader yaramzki ne evimde ne halimda ne perdemde hajir kalmadi.hicbir arkadasim yok.
esimi sevijorum evet ama bazen öjlebir an gelijorki herseji birakib gitmek istijorum. uzun bir yolda yürümek ve kajbolmak istijorum. öjle bunaldim öjle yoruldumki anlataman.
inanin ne zaman söjle icimden gelerek bi kahkaha atigmi bile hatirlamijorum.
keske sadece tek derdim oglum olsa dijorum.keske tek derdim para olsa dijorum keske tek derdim ailemle olan problemlre olsa dijorum.
ujumak istijorum ve birdaha ujanmamak:çok üzgünüm:
ALLAH yardimciniz olsunuz...esiniz neden calismiyor peki?ismi yok? o mu calismak istemiyor?

kusura bakmayin daha dikatli olurum.yazim ve türkcem pek iyi diyil.özür dilerm
oglumun sorunlari matematik dersi ile.okumayi yazmaji okula baslamadan cözen cocuk birtürlü matematiki kafasi almiyo.
esime cok kez konsutum.ama ben konusuyorum o dinliyor.haklisin diyo sadece

nrunberg cok tesekür ederim.evet cok zor.hep dua ve sükür edijorum zaten.elden ne gelir

samyeli esim 1,5 yildir calismijor

lavinya esim calismak istijor ama kendince ugrasmiyor

[ı]eŞının ÇalıŞmama sebebını anlamıŞ deĞılım....

ıŞ mı yok?

Pekı neyle geÇınıyosunu?

Ev kıramı ve ıkı Çocukla....
[/ı]

canım biraz daha açarsan iyi olur.neden çalışmıyor eşin.nasıl geçiniyorsunuz.hangi ülkedesin.sen çalışyor musun ?

sivribiber. dewletin verdi issizlik parasinla gecinijoruz. esim bundan 1,5 yil evel amcasin ogluyla ortak calisijordu.isleri kötü gidince bir müdet ayrildilar.esim tekrar durumu düzeltib ise devam etmye urasirken amca oglu baska bi ortak bulub devam etti.esim bunu gururuna yediremdi.

dewletin verdi para ancak kira ve diyer giderlere yetijor.inanin doru düzgün alisveris bile yapamijorum. cocuklarim gecenlerde mcdonalds dije tuturdu gidemedim:çok üzgünüm:

dewletin verdi para ancak kira ve diyer giderlere yetijor.inanin doru düzgün alisveris bile yapamijorum. cocuklarim gecenlerde mcdonalds dije tuturdu gidemedim:çok üzgünüm:

is kocanizda bitiyor...biran once onun bi is bulup calismasi lazim...ALLAH tan devlet para veriyorda kiranizi karsilasip iyi kotu bogazinizi doyuruyorsunuz..turkiyede olsa insan acindan olur...bakin yine de sanslisiniz...ama birseyler yapip kocanizin calismasini saglamalisiniz...madem is bulmaya useniyor siz bulun ona bir is olmaz mi?

sen çalışıyor musun ? eşinin bir an önce bir yerlerden devam etmesi lazım.bu şekilde olmazki

9 yil icinde birkez bile olsun esim beni kirmis üzmemistir. ama bazen bu durumlar beni öjle bunaltijorki bosanmaji bile düsündüm

lavinya bunu bende cokkez söjledim esime.sükür etki burda yasijoruz türkiyede olsak ne yapacan.

Mavi ege hajir canim ben calismijorum.oglum daha cok kücük.2,5 yasinda

lavinya bunu bende cokkez söjledim esime.sükür etki burda yasijoruz türkiyede olsak ne yapacan.

Mavi ege hajir canim ben calismijorum.oglum daha cok kücük.2,5 yasinda

leyalcim keske senin icin elimizden birsey gelsede yapabilsek...dusunuyorum suan...oglum daha kucuk demissin ama madem esin calismiyor o baksin cocuga sen calis.bunu teklif et kocana bakalim ne diyecek? belki utanirda calismak ister..bence senin biran once ise girmen lazim..orda senin yapabilecegin bir is varmi? is bulabilirmisin?

Back
X