Derdim bir tane deil ki..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isallah lavinya isallah.cok sagol.

suan seni anlayabiliyorum moralin cok bozuk ve bu yuzden bukadar olumsuz karamsar dusunuyorsun .bu hepimizin basina geliyor.zaman zaman her insan karamsar olur.hepimizin destege ihtiyaci var.biz sana aradigin destegi burda vermeye calisiyoruz.birazdan bilgisayari kapatinca elini yuzunu yika bir kendine gel.hersey yoluna girecek de icinden.Allaha dua et .bu mubarek ayda dualarimizi karsiliksiz birakmayacaktir.depresyona falan sakin gireyim deme .senin guclu olman lazim.2 tane evladin var .enazindan onlar icin bunu basar..HERSEY GUZEL OLACAKopuyorumnanaktan

hepinize sonsuz tesekür edijorum cok sagolun.özelikle sana lavinya.allah seni darda koymasin cok moral verdin sagol.

hepinize sonsuz tesekür edijorum cok sagolun.özelikle sana lavinya.allah seni darda koymasin cok moral verdin sagol.

AMIN LEYLACIM CUMLEMIZE INSALLAH..ben bunlari sadece sana moral vermek icin yazmiyorum.inaniyorum gercekten duzelecegine.Rabbim dermansiz dert vermesin.Allaha cok sukur senin 'cocuklarinin ve esinin sagliginiz yerinde.senin suanki temel sorunun maddiyat..saglik yerinde olsunda maddiyat nedir ki..hersey esinin veya senin bir ise girmenize bakiyor..bu da olur canim insallah merak etme.biraz maddi olarak durumunuzu toparlayinca ogluna da ozel ders aldirirsin.sonra hersey sirasiyla yoluna girer insallah..merak etme..

canım benim dert etme bukadar.herşeyin hayırlısını iste.eşinin çalışmamasını anlayamadım.

bir erkek nasıl çalışmadan durabilir hayret ediyorum

çocuklarınızıda sıkı takibe alın dersleri konusunda ilgilenin

öğretmenleriyle diyalog kurun

allah yardımcınız olsun..düzelir inşallah

az cok bılırım eşlerımız calışmadıgında neler oluyor yaşanıyor..
4-5 aydır benımde eşim evde..
sızden tek ve onemlı farkımız işsız kaldıktan sonra aılesının yanında olmamız...
cıkmadık candan umıt cıkmaz derler...
ve yaşanan her şeyde bır ders bır hayır olduguna ınananlardanım...
beklıyorum daha ıyı daha kotu hangısını yaşayacagız...
şıkayet etmedım etmeyecegım Allahın ıznıyle..
daha kotu olaylar yaşamaktan korkuyorum cunku...
en cokta olum korkusu..
sevdıklerımı oglumu aılemı eşimi kaybetmekten korkuyorum..
işte bu sebepten şukur ve hamd edıyorum halıme halımıze..
ınanın oyle şeyler yaşıyoruzkı hıc gelıyor işsızlıg bır yerde...
Allahım saglık versın gerısı gelır ınşaAllah...
ıcımden geldı benı sana yazmak..
umutsuz kalmaman dılegıyle...

Back
X