Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama kvnin evnde yaşıyolarmış. Yapılacak tek şey yakın bir yerde ayrı eve cıkmak bence. Gecen birisi 5 sene kvyle yaşadıktan sonra ayrı eve çıktığını anlatırkwn, "Ben 5 senedir evli değilmişim meğer" diyordu.Ne kadar doğru. Keşke en başta kabul etmeseler bu durumu.Kv sizde diye bu kadar misafir geliyorsa onu bahane ederek, istemediğinizi açıkça söylemeniz gerekiyordu.
Arada abisinde kalsın annesi? Bu konuyu açmadınız mı hiç eşinize?
Eşinizle konuşmanız gerek, evliliğin en güzel zamanları yalnız olmanız lazımdı. En kötü aynı apartmanda yaşayabilirdiniz. Bunu isteyin hçç olmazsa
Kv için yaşıyorlar ama o evde. Durumu sömürmelerine izin vermemesi gerek konu sahibinin. Kv evi diye bu şekilde misafir gelerek kadının hakkına giriyorlar.ama kvnin evnde yaşıyolarmış. Yapılacak tek şey yakın bir yerde ayrı eve cıkmak bence. Gecen birisi 5 sene kvyle yaşadıktan sonra ayrı eve çıktığını anlatırkwn, "Ben 5 senedir evli değilmişim meğer" diyordu.Ne kadar doğru. Keşke en başta kabul etmeseler bu durumu.
eşim istiyor diye kabul ettim evliliğin verdiği çoşkuyla. Eşim 2 kardeşler hayır tabiide onlar evleneli 10 seneyi geçmiştir belkide. Eltim baş başa olduğumuzda söyledi bana ben onunla aynı evde yaşayamam diye. Onlar evlendiği zaman eşim iş kazası getirmiş. Onlar tam ev baktığı sırada. Ev yerine bahçe almışlar. Bahçeyi değerlendirip satmak için. Benden öncede oturmuşlar o evde. 8 sene belkide. Ev fiyatları başını alıp gittiği için bahçeyi satıpda ev almaktan korkuyorlar öyle duydum eşimden. Ben 23 yaşına gireceğim onlara göre küçüğüm daha onlar 35 yaşlarında insanlar. Bana göre bizi oyalıyorlar. Bana göre kayınvalidemin biraz beni hafife alıyor. En çokta bu zoruma gidiyor. Eşimin tek abisi o da çok seviyor abisini abiside onu çok seviyor. Aile içi oldumu sıkıntı oluyor. Eşimde çok istiyor orayaNeden kv sadece sizinle kalıyor diğer çocuklarda kalmıyor. Siz abiden önce mi evlendiniz? Neden abi sizin eşinizin evinde oturuyor?
Kv sizde diye bu kadar misafir geliyorsa onu bahane ederek, istemediğinizi açıkça söylemeniz gerekiyordu.
Eşinizle konuşmanız gerek, evliliğin en güzel zamanları yalnız olmanız lazımdı. En kötü aynı apartmanda yaşayabilirdiniz. Bunu isteyin hçç olmazsa
Kv sizde diye bu kadar misafir geliyorsa onu bahane ederek, istemediğinizi açıkça söylemeniz gerekiyordu.
beKv sizde diye bu kadar misafir geliyorsa onu bahane ederek, istemediğinizi açıkça söylemeniz gerekiyordu.
Eşinizle konuşmanız gerek, evliliğin en güzel zamanları yalnız olmanız lazımdı. En kötü aynı apartmanda yaşayabilirdiniz. Bunu isteyin hçç olma
Eşinizle konuşmanız gerek, evliliğin en güzel zamanları yalnız olmanız lazımdı. En kötü aynı apartmanda yaşayabilirdiniz. Bunu isteyin hçç ol
Eşime hep belli ettim söyledimde yatılıya gelmesinler bari günlük oturmalar olabilir akşam çay Faslı falan. Eşimle tartıştık bir kaç kere. Benim misafir sevmediğimi söyledi hep. Sorun çıkıyor sonra aramızda.Çok haklısınız evliliğimin en güzel zamanları heba oldu. Düğünde bile iki bilezik taktılar araba aldı eşim ortak kullanılıyor. Çok zor bi durum. Benim içinKv sizde diye bu kadar misafir geliyorsa onu bahane ederek, istemediğinizi açıkça söylemeniz gerekiyordu.
ama kvnin evnde yaşıyolarmış. Yapılacak tek şey yakın bir yerde ayrı eve cıkmak bence. Gecen birisi 5 sene kvyle yaşadıktan sonra ayrı eve çıktığını anlatırkwn, "Ben 5 senedir evli değilmişim meğer" diyordu.Ne kadar doğru. Keşke en başta kabul
Ben de çok pişmanım kayın validem iyi birisi o yüzden birleyen diyemiyorum. Ama ben tek yaşamak istiyorum eşimle çocuğumla birlikte. Kendisinin hiç bir sağlık sorunu yoktur. Benden sağlamdır. Rahatsız olsa zaten istemem belki öyle birşey. Yemek yaparken bile hep karışır eşyanın yeri değişince iyi bir dille sorar ama o bile beni üzüyor. Kendi evimde de mi böyle olcak hep diye.ama kvnin evnde yaşıyolarmış. Yapılacak tek şey yakın bir yerde ayrı eve cıkmak bence. Gecen birisi 5 sene kvyle yaşadıktan sonra ayrı eve çıktığını anlatırkwn, "Ben 5 senedir evli değilmişim meğer" diyordu.Ne kadar doğru. Keşke en başta kabul etmeseler bu durumu.
kayınvalidemin kendi kardeşleri yiğenleri eşimin halası falan hep benim annem bir kere yatıya kalmamıştır belki. Hep çekiniyorum Burda. Temizliğe çok düşkünümdür. Yatıya gelen kişer gelmeden önce temizlik yaparım ona denk gelir ne hikmetse. Gidince de yapmak zorundayım malum. Yabncılar sonuçta ortak alanlar kullanılıyor.Kv için yaşıyorlar ama o evde. Durumu sömürmelerine izin vermemesi gerek konu sahibinin. Kv evi diye bu şekilde misafir gelerek kadının hakkına giriyorlar.
Çok haklıymış onu diyen kişi. Gerçekten çok zor durum. Cahillik etmiş hemen tamam demiş, dipe olasılıkları hiç konuşmadan. İnşallah kurtulur bu durumdan
Çok üzüldüm adınıza ya. Eşiniz de misafir için bile bu durumda sizinle tartışıyor ya pes.eşim istiyor diye kabul ettim evliliğin verdiği çoşkuyla. Eşim 2 kardeşler hayır tabiide onlar evleneli 10 seneyi geçmiştir belkide. Eltim baş başa olduğumuzda söyledi bana ben onunla aynı evde yaşayamam diye. Onlar evlendiği zaman eşim iş kazası getirmiş. Onlar tam ev baktığı sırada. Ev yerine bahçe almışlar. Bahçeyi değerlendirip satmak için. Benden öncede oturmuşlar o evde. 8 sene belkide. Ev fiyatları başını alıp gittiği için bahçeyi satıpda ev almaktan korkuyorlar öyle duydum eşimden. Ben 23 yaşına gireceğim onlara göre küçüğüm daha onlar 35 yaşlarında insanlar. Bana göre bizi oyalıyorlar. Bana göre kayınvalidemin biraz beni hafife alıyor. En çokta bu zoruma gidiyor. Eşimin tek abisi o da çok seviyor abisini abiside onu çok seviyor. Aile içi oldumu sıkıntı oluyor. Eşimde çok istiyor oraya
geçmemizi kendime ait düzen kurmamı. Böyle yani
Eşime hep belli ettim söyledimde yatılıya gelmesinler bari günlük oturmalar olabilir akşam çay Faslı falan. Eşimle tartıştık bir kaç kere. Benim misafir sevmediğimi söyledi hep. Sorun çıkıyor sonra aramızda.Çok haklısınız evliliğimin en güzel zamanları heba oldu. Düğünde bile iki bilezik taktılar araba aldı eşim ortak kullanılıyor. Çok zor bi durum. Benim için
Ben de çok pişmanım kayın validem iyi birisi o yüzden birleyen diyemiyorum. Ama ben tek yaşamak istiyorum eşimle çocuğumla birlikte. Kendisinin hiç bir sağlık sorunu yoktur. Benden sağlamdır. Rahatsız olsa zaten istemem belki öyle birşey. Yemek yaparken bile hep karışır eşyanın yeri değişince iyi bir dille sorar ama o bile beni üzüyor. Kendi evimde de mi böyle olcak hep diye.
kayınvalidemin kendi kardeşleri yiğenleri eşimin halası falan hep benim annem bir kere yatıya kalmamıştır belki. Hep çekiniyorum Burda. Temizliğe çok düşkünümdür. Yatıya gelen kişer gelmeden önce temizlik yaparım ona denk gelir ne hikmetse. Gidince de yapmak zorundayım malum. Yabncılar sonuçta ortak alanlar kullanılıyor.
Kayınvalidemin evi var eşimin de kendine ait evi var satıpda bi ev almak istemem mevki olarak okula çok yakın çocuk için çok iyi bir konumdayım yani kendisi kuruntulu biraz. Yapı itibariyle korkak birisi. Tek yaşayamam diyor. Benim onunla birlikte yaşamak zorunda olmamada üzülüyor ama lafta hep. O evden gidince nefes alıyor gibi hissediyorum. Eşim annesini ayrı yaşamasına izin vermez. Annesinin çok iyi birisi olduğunu söyler hepİnsanlardada hiç düşünce yok canım yahu kaç yaşında insansın az halden anlada diğer kardeşte kal biraz 5 gün en azından rahat etsin biraz bunlarda sizin yapacağınız şey evinizi satıp biraz daha büyük ev alıp onu bölmek hiç değilse kapınız ayrı olur misafir vs derdi ile ugrasmazsınız
eşim gerçekten kıymet bilmese bu şekilde olmazdım. Kendiside pek akrabaya düşkün değil. Annesi çok seviyor misafiri oda abarttığını söylüyor hep yüzüne karşıda. Annesi benim için misafir önemlidir. Kapımızı çalan insanlarımız var diyor ne güzel. Yanlış anlaşılmak hiç istemem bende çok severim misafiri ama hafta sonları evimde yanlız olayım eşimle vakit geçireyim istiyorum. Plan yapıyoruz kalıyor sonra. Haftaya gideriz aşkım diyor.Çok üzüldüm adınıza ya. Eşiniz de misafir için bile bu durumda sizinle tartışıyor ya pes.
Küçük evlenmişsiniz. Hala daha küçüksünüz.
Ezdikçe eziyorlar, siz kavga çıkmasın diye ağız açmazken açtığınız konuda bu mu oluyor eşinizin tepkisi? Hiç kadir kıymet bilen birine benzemiyor.
Biri beni annemle kabul etse böyle baş tacı yaparım onu.
siz öyle yazınca kendi sonumun öyle olacağı düşüncesi bile mahfetti beni. Bende çıkmazda olduğumda fikir üretmeye çalışıyorum. Eşimden boşanmak istemem tabikide. Ama kavga edib ailemin yanına giderim diyip diretmeyi düşündüm. Eşim benden yana darbe yeme düşüncesi çok üzdü beni. Kayınvalideme bi cesaretimi toplayıp ona söylemek daha mantıklı geliyor ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Başkası bana anlatsa , ay aman ne var sanki bunda söyle gitsin derim ama aile içi olunca zor oluyor. İşin içinden çıkamıyorum maalesefÇok üzüldüm düğme baştan yanlış iliklenmiş maalesef. Çocuk denecek yaştasınız. Keşke bu kadar acele etmeseydiniz. Hadi evlendiniz bari çocuk yapmasaydınız. Aslında yapabileceğiniz çok şey var ama cesaretli olmanız gerek. Evliliğinizin iplerini elinize alın. Bu yaşlarınız bir daha gelmeyecek. Eşiniz annesine çok düşkünse evlenmeseymiş. Hazır eviniz var ne yapın edin eşinizi ikna edip kendi yuvanıza geçin. Kim kırılırsa kırılsın zamanla hepsi düzelir ama sizin bu yaşlarınız geri gelmez. Eşiniz bu konuda destek olmazsa kesinlikle boşanın derim. Kayınvalideyle yaşadığınız sürece maalesef evli gibi olamayacaksınız. Eşiniz annesinin yanında asla kendi gibi olamaz. İster istemez etkisinde kalıyordur. Benim annem 30 sene babaannemle yaşadı. Aralarında gelin kaynana husumeti pek olmazdı ama ne olursa olsun kayınvalide işte. Babaannem vefat ettikten sonra babam o kadar değişti ki anlatamam. 2. Balayına çıktılar her sorana biz yeni evliyiz diyorlar. Düşünün nasıl bi haldelermiş. Babaannem yaşarken dışardan sıkıntılı gözükmüyorlardı ama demek ki içlerinde neler varmış. Annem arada geçmiş yıllarına üzüldüğünü söyler, ağlar. Neyse ki geçti gitti ama gidenlerin arasında annemin en güzel yılları da var. O yüzden siz de buna izin vermeyin.
Nolur ümitsizliğe kapılmayın. Kayınvalidenizle konuşmak çözüm olmaz aksine sorun olabilir. Eşinizle anlaşıp kendisine bildirmeniz daha mantıklı. Hatta mümkünse siz yüz göz olmayın. Eşinizi ikna edin. Ne yapın ne edin evliliğinizin de mal varlığınızın da iplerini elinize alın. Eviniz var abi oturuyor, arabanız var ortak kullanılıyor. Eşiniz var ama annesinden ayrılamıyor. Yerinizde olsam son noktaya kadar diretirim. Eşiniz tek çocuk değil bütün sorumluluk onda olmamalı. Sizin hatanız baştan kabul etmeniz. Bunu eşinize de itiraf edebilirsiniz. Hata yaptığım gibi düzeltirim diyebilirsiniz. Eşinizi üzmemek için kendinizi yıpratıyorsunuz. Keşke o da sizi üzmemek için fedakarlık yapsa. Muhtemelen eşinizin özel durumundan dolayı bu kadar hassassınız ama hayat bu hiç birimizin garantisi yok hepimiz engelli adayıyız. O yüzden kendi hayatınızı bu kadar yok saymayın.Siz öyle yazın
siz öyle yazınca kendi sonumun öyle olacağı düşüncesi bile mahfetti beni. Bende çıkmazda olduğumda fikir üretmeye çalışıyorum. Eşimden boşanmak istemem tabikide. Ama kavga edib ailemin yanına giderim diyip diretmeyi düşündüm. Eşim benden yana darbe yeme düşüncesi çok üzdü beni. Kayınvalideme bi cesaretimi toplayıp ona söylemek daha mantıklı geliyor ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Başkası bana anlatsa , ay aman ne var sanki bunda söyle gitsin derim ama aile içi olunca zor oluyor. İşin içinden çıkamıyorum maalesef
Yazmak istediğim o kadar çok şey varki. Hamileliğimde çarşı pazar ev temizliği herşeyi kendi başıma hallettim hep. Kayın validem hep bacaklarım ağrıyor uzancam annem ben derdi başka bişe demezdi. Allah’a şükür kimseden yardım bekleyen birisi değilimdir. Bir gün insanlık namına kızım gel birlikte yapalım hemen biter demedi. Pazardan gelip yemek yaparım hamile halimle. Sürekli namaz kılar diniyle meşgul olur. Banada dua eder. Sen olmasan ben bu kadar vakit ayıramam diye. Bazen beni ev işleri için tutulmuş hizmmetci gibi görüyorlar sanıyorum. Hastaneye doğuma girdim o gün bile misafir davet ettiler kahvaltıya. Suni sancı çekiyorum ayakta gelin doğuruyor sizide alamadık abi diyor. Çok zor tuttum odadan kovmamak için. Ne denirki. Allah akıl versin.Çok üzüldüm düğme baştan yanlış iliklenmiş maalesef. Çocuk denecek yaştasınız. Keşke bu kadar acele etmeseydiniz. Hadi evlendiniz bari çocuk yapmasaydınız. Aslında yapabileceğiniz çok şey var ama cesaretli olmanız gerek. Evliliğinizin iplerini elinize alın. Bu yaşlarınız bir daha gelmeyecek. Eşiniz annesine çok düşkünse evlenmeseymiş. Hazır eviniz var ne yapın edin eşinizi ikna edip kendi yuvanıza geçin. Kim kırılırsa kırılsın zamanla hepsi düzelir ama sizin bu yaşlarınız geri gelmez. Eşiniz bu konuda destek olmazsa kesinlikle boşanın derim. Kayınvalideyle yaşadığınız sürece maalesef evli gibi olamayacaksınız. Eşiniz annesinin yanında asla kendi gibi olamaz. İster istemez etkisinde kalıyordur. Benim annem 30 sene babaannemle yaşadı. Aralarında gelin kaynana husumeti pek olmazdı ama ne olursa olsun kayınvalide işte. Babaannem vefat ettikten sonra babam o kadar değişti ki anlatamam. 2. Balayına çıktılar her sorana biz yeni evliyiz diyorlar. Düşünün nasıl bi haldelermiş. Babaannem yaşarken dışardan sıkıntılı gözükmüyorlardı ama demek ki içlerinde neler varmış. Annem arada geçmiş yıllarına üzüldüğünü söyler, ağlar. Neyse ki geçti gitti ama gidenlerin arasında annemin en güzel yılları da var. O yüzden siz de buna izin vermeyin.
Ay gerçekten okudukça daha da üzüldüm. Nolur kusura bakmayın ama eşinize kıyamayıp kendinize kıymışsınız. Maalesef ki bu dünyada fedakarlık yapan suistimal buluyor. Kimse kimsenin duasıyla yaşamıyor inanın. Genceciksiniz çalışana Allah yardım ediyor zaten boşuna kayınvalide hizmetçiliği yapmayın. Burda çözüme ulaşabileceğiniz tek kişi eşiniz. Gerekirse rest çekin hayatınızı kurtarınkendim kurmak istemiyorum ama hamile
Yazmak istediğim o kadar çok şey varki. Hamileliğimde çarşı pazar ev temizliği herşeyi kendi başıma hallettim hep. Kayın validem hep bacaklarım ağrıyor uzancam annem ben derdi başka bişe demezdi. Allah’a şükür kimseden yardım bekleyen birisi değilimdir. Bir gün insanlık namına kızım gel birlikte yapalım hemen biter demedi. Pazardan gelip yemek yaparım hamile halimle. Sürekli namaz kılar diniyle meşgul olur. Banada dua eder. Sen olmasan ben bu kadar vakit ayıramam diye. Bazen beni ev işleri için tutulmuş hizmmetci gibi görüyorlar sanıyorum. Hastaneye doğuma girdim o gün bile misafir davet ettiler kahvaltıya. Suni sancı çekiyorum ayakta gelin doğuruyor sizide alamadık abi diyor. Çok zor tuttum odadan kovmamak için. Ne denirki. Allah akıl versin.
Misafir sevmemek ayıp değil ki... ben önceden çok severdim çocuklar büyüdükçe sevmemeye başladım. Hayat felsefem; hayatıma az insan evime çok çok az insan... ve bundan hiç gocunmuyorum bu beni kötü yapmaz sizi de kötü yapmaz. Rahatsız olursunuz,sevmezsiniz, istemezsiniz bunlar çok insani tepkilereşim gerçekten kıymet bilmese bu şekilde olmazdım. Kendiside pek akrabaya düşkün değil. Annesi çok seviyor misafiri oda abarttığını söylüyor hep yüzüne karşıda. Annesi benim için misafir önemlidir. Kapımızı çalan insanlarımız var diyor ne güzel. Yanlış anlaşılmak hiç istemem bende çok severim misafiri ama hafta sonları evimde yanlız olayım eşimle vakit geçireyim istiyorum. Plan yapıyoruz kalıyor sonra. Haftaya gideriz aşkım diyor.