- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi bayankapriss
-
Allah tamamini erdirsin ins ama arkadaşlar hakli sobali bir evde buyuyen biri olarak soyluyorum cok zor kisin yataktan bile Cikmak istemiyorsun mutfak ayri sorun zaten sicaksu problemi ve esyalariniz yeni olucak birde koltuklar halılar perdeler hep is oluyor ustumuz basimiz bile kokuyorduEylulde dugunum var kayseriden trabzona gidecegim bir turlu kendimize uygun ev bulamiyoruz denk geldigimiz cogu ev sobali ilk tercihim dogalgazdan yana nisanlmn evi sobali annesi sobali olsa olmuyomu falan dedi bikac defa ben yok dedim begendigim evlerde haliyle pahali nisanlim 2 ev onerdi 2 side giris kat yok dedim rutubet bocek vs olur diye simdide nisanlim annem bi taraftan sen bi taraftan tukettiniz diyor bunaldim diyor kafam cok karisik orada elektrikli soba ile idare edebilirmiyim acaba napmam gerekiyor bende cok bunaldim
Mali durumunuzu bilemem imkanlariniz kisitliysa makul olunabilir oturulabilir.Ama ev bulunamadigi icin mecburiyetten ise cok zor yeni evlenen biri icin dahada esyalar mahvoluyor bikere soba tuter Ayri sorun surekli komur tasimak Ayri sobayi Cirp tekrar kur hepsi ayri sikintiHepinize cevap verdiginiz icin yol gosterdiginiz icin ayri ayri tesekkur ediyorum. Kaynanayi 6 7 yildir taniyorum sikinti cikarir illaki beklentim var hepsi bisekilde cikariyor oyle degil mi ne kadar zor bi surec bu ya hersey şikinti oluyor icie zaten karamsar bi insanim ailemden ayrilcam uzaga gidecem vs bunlarda ustelik
Simdi bu biraz butce meselesi eger konu maddiyat ise mecburen makul olmalisinz ama sebep ev bulamamaniz ise birazdaha arastirin. En sevdigim memlekete gelin gidiyorsunuz buarada ben Trabzonlu olmayı cok isterdim yada evlenicegim insanin ama oda olmadiNetten bakiyoruz ama ya sobali yada 800 900 gibi cok ucuk fiyatlar
Eylulde dugunum var kayseriden trabzona gidecegim bir turlu kendimize uygun ev bulamiyoruz denk geldigimiz cogu ev sobali ilk tercihim dogalgazdan yana nisanlmn evi sobali annesi sobali olsa olmuyomu falan dedi bikac defa ben yok dedim begendigim evlerde haliyle pahali nisanlim 2 ev onerdi 2 side giris kat yok dedim rutubet bocek vs olur diye simdide nisanlim annem bi taraftan sen bi taraftan tukettiniz diyor bunaldim diyor kafam cok karisik orada elektrikli soba ile idare edebilirmiyim acaba napmam gerekiyor bende cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?