- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Nerden başlasam bilemiyorum aslında kendini tanıtayım .kamu da çalışıyorum 2 çocuğum var eşim de kamu da çalışıyor.Hep inişli çıkışlı ilk günden hatta nişanlılık döneminde bitirmem gereken ama bi türlü cesaret edemediğim ve bi şekilde bugünlere gelen bi evliliğim var.Tabi evlilik denirse bana göre şirket yürütme hissi veren bi anlaşma. Benim hiç bir zaman evlilikten büyük beklentilerim olmadı her zaman beni arasın ,dizimin dibimden ayrılmasın ,bana hep hediyeler alsın gibi şeyleri hiç beklemedim.Minumum düzeyde bi ev alalım çalışalım çabalayalım mutlu olalım,tabi ki de çocuklarımız olsun onları büyütelim .Vatana millete hayırlı evlat olsunlar biz de vatanımız milletimize faydalı olalım çok çalışalım şükür edelim .Hepsi bu sadece yapması gereken saygılı olmak ve iyi bi eş olması .Gel gelelim evlendiğimiz günden beri eşimin ağzından şikayet hiç eksik olmadı yok o yemeği şöyle yap yok bu temizliği şöyle yap.yok çocuklar ses yapmasın yok benden bişey bekleme .Tamam dedim hepsine tamam .Sonuçta annemlerin bana empoze ettiği tek düşünce herkesin evliliği böyle .Hatırlıyorum kimseye beddua etmedim ben ama bazen onun ölmesini dilerdim içimden .ama o sesli bi şekilde gözlerimin içina baka baka beddua etmekten çekinmezdi. Geçen haftalarda doktorlar bizi korkuttu ve inanın orucumu 10 da açtım kaç gün ki o benimle asla hastaneye gelmez çocuklar hastalandığında bile.Neyse korktuğumuz gibi değilmiş hastalığı eve geldik dediğim sadece bunaldım çok şükür korktuğumuz gibi değilmiş ben biraz bi yerlere gideceğim dememle hakaretler havada uçuşmaya başladı ki annesin babasının herkesin yanında o an bitti benim için çocuklarımı aldım annemlere geldim asla ve asla aramadı.Ben kesinlikle aramam .annemler hala boşanmamı istemiyorlar. Ama ben bi 10 yılımı daha mahvetmek istemiyorum.tek korkum baskılara dayanamyıp barışalım derse dayanamamak .Lütfen dua edin sorunsuz bitsin şu süreç.