- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
Aç çekişmeli aç. Başka türlü laftan anlamaz böyleleri. Sessiz kalma.Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
boşanmaya niyetiniz olsa kanıt toplar yine dava açarsınız, isterse 10 yıl sürsünEşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
Aynen!İngilizce öğreniyorum. Bahene iyiymiş.
Eeeee bu şekilde çocuklar zaten etkilenmiyor mu?Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
Siz yabancı erkeklerle dil öğrenme amaçlı konuşursanız da hoş karşılayacak mı?Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
Anlaşmalı protokolü imzaladı şükür yarın vereceğim. Beni seviyor muş hala düzeltebilirim dedi artik inanmadım direttim anlaştık yolum açık olsun bundan sonra cocuklarimla yaşarım mutlu mesut inşallahKart zampara işte klasik. Uyanık tilki. Kanıtı aldıysan aç çekişmeliyi, sun kanıtları. Çekim çekim çekişsin sonra. Bu ne be aaaa yetti gari.Yapmaya niyetin yoksa da lütfen burayı ağlama duvarı olarak kullanma. Aynı şeyleri yaşayıp farklı tepki alanların sinirini bozma bari.
İnşallah iyi bari kurtulmuşsun sevindim senin adına. Geçmiş olsun.Anlaşmalı protokolü imzaladı şükür yarın vereceğim. Beni seviyor muş hala düzeltebilirim dedi artik inanmadım direttim anlaştık yolum açık olsun bundan sonra cocuklarimla yaşarım mutlu mesut inşallah
"Sen gel imzayı at biz bi boşanalım, sonra denemek için sonsuz vaktimiz var, bi yere kaçmıyorum '' deyin, o zaman anlaşılır, elinizdeki delilleri boşa çıkarmak için mi barışmak istiyor, yoksa gerçekten pişman olduğu için mi? Sanmıyorum pişman olduğunu, bakın siz de sinirlendiriyormuşsunuz onu, hemen de bahane hazır yediği haltlara. Kendini her şeyde haklı görüyor, elinden kayıp gittiğiniz için pişman, o pişmanlık da boşanmaktan vazgeçirene kadar zaten. Barıştıktan 3 ay sonra da yatakta basarsınız artık.Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
Allah affetsin güldüm ya...konuşmaya çalışıyor onu da beceremiyor yanimesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım
Çekişmeli aç boşver maksat kurtul..Eşime boşanma aşamasına gedik 2 evladım var mesanger dan yabancı uyruklu kadınlarla konuşmaya calistigini yakaladım daha oncede yakalamıştım mazereti ingilizce ogreniyorum oldu. ayrıca arada sinirlenince koluma vuruyordu. simdi özür diliyor benim içim soğudu bunlar asilirmis bende onu sinirlendiriyormusum. Simdi herşeyi duzeltecekmis. Anlaşmalı protokol hazırladım ama imzalamiyor. Cekismeli açsam yıllarımı alacak cocuklar etkilenmesin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?