Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba, uzun uzadıya yazacak psikolojim kalmadı, size sadece evin fotoğraflarını atacağım, ve bana bildiğiniz memnun olduğunuz bir pedagog varsa önerebilir misiniz..
Hiç iyi durumda degiliz, üstelik en kötüsü de sebepsiz.
Evet çok korkunç görünmüyor olabilir, ama sadece oğlum dikkat et elini sikistirirsin kapıya dediğin için saatlerce süren bütün apartmanı inleten çığlıklar eşliğinde evi yere indirmesi dayanılmaz oluyor inanın...Evde korkunç bir durum yok. Sinir krizi geçirilmiş muhtemelen. Yalnız bırakın tepki vermeyin, sakinleşince ne kadar üzüldüğünüzü anlatıp sarılın.
Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan'ı tavsiye ederim .
Amin. İnşallah, bir yolunu bulsak da geçse..2-3 yaş geçişlerinde bazı bebekler çok ağır yaşıyor bu durumu ve dışa vurum olarak kendine , eve ve çevresine zarar veriyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlarım oldu bu süreçte çocuğa asla bağırma azarlama yaptırmadı pedagog sakinleşene kadar yalnız bırakıp sonrasında uzun süre kucağına alıp sevip sarılma terapisi yaptırıyordu annesine. Allah yardımcın olsun. İnan bunlarda geçecek .
Yok tabi ben ayrıntı vermeyince anlamazsınız haklısınız, bunu özellikle kızdığı için yapıyor..10 dk da bir toplamazsaniz durum bu olur. Evde abartılacak bir durum yok çocuğa uygun olmayan bir ev var sadece. Benim çocuğumun önüne de masayı sandalyeyi koysam ters çevirir ama koymuyorum. Gösterdiğiniz evde bir sorun göremiyorum.
Evet çok korkunç görünmüyor olabilir, ama sadece oğlum dikkat et elini sikistirirsin kapıya dediğin için saatlerce süren bütün apartmanı inleten çığlıklar eşliğinde evi yere indirmesi dayanılmaz oluyor inanın...
Üstelik bunu yaparken de yardım edin diye bağırıyor.
Ben bu şekilde ses duysam eve polis gönderirim, kapı pencere açamıyorum, utanıyorum komşulardan, bagirmasindan.
Evet çok korkunç görünmüyor olabilir, ama sadece oğlum dikkat et elini sikistirirsin kapıya dediğin için saatlerce süren bütün apartmanı inleten çığlıklar eşliğinde evi yere indirmesi dayanılmaz oluyor inanın...
Ben bu şekilde ses duysam eve polis gönderirim, kapı pencere açamıyorum, utanıyorum komşulardan, bagirmasindan.
Ne yaptım bilmeyi herşeyden çok istiyorum, o kadar el bebek gül bebek balim canım büyüttüm ki..Kaç yaşında?
Çocuklar yok yere bu hale gelmez. Muhakkak büyütürken istemeden yaptığınız bir hata vardır. Pedagog iyi bir yol şu an sizin için. Hatalarınızı tespit edip çözüm yolları önerecektir.
Eyüp Sabri bey iyi bir çocuk psikoloğu. Bir çok öğrencimi yönlendirdim kendisine. Muayene ücretleri biraz yüksektir ama. Maddi durumunuz el vermiyorsa ege üniversitesini tavsiye ederim bu konuda. Biraz zor randevu alırsınız ilk etapta ama aldıktan sonra randevularınız düzenli olur, zorluk yaşamazsınız.
Çocuğunuz kaç yaşında. Benim kızım 1.5 yaşında bu dediklerinizi o da yapıyor burda yaş önemli. 4 5 yaşlarındaysa evet belki dile getiremediği bir sorunu olabilirYok tabi ben ayrıntı vermeyince anlamazsınız haklısınız, bunu özellikle kızdığı için yapıyor..
Evlilik fotografimizi yerlere atıyor, albümlere biblolara kıymetli ne varsa bilerek atıyor.
Yoksa oynarken dagitsin sorun değil..
Ben zaten her oyunu oynuyorum evde..
Yerlere resim de yaparız, duvarlari da boyariz..
Parça bazında değerlendirirsek ortalık çok dağınık sayılmaz bileBu kısmı konuda olmalıydı. Fotoğraf evinde çocuk olan hiç kimseye korkunç gelmez. :)
Ne yaptım bilmeyi herşeyden çok istiyorum, o kadar el bebek gül bebek balim canım büyüttüm ki..
Nerede yanlış yaptım bilmiyorum.
Mutlaka gideceğim dediğiniz Dr a.
Hastanelerden randevu aramakla uğraşmak istemiyorum..
Babasiyla iliskisi nasil, sizin esinizle tartismaniz kavga oluyor mu evde? Ev halidir herkesin olur tartismasi ama cocuklar cok etkileniyor. Babasini yeterli gormuyor ise de ofkesini yoneltiyor olabilir. Uzman destegi ile ne oldugu ortaya cikacaktir.Yok tabi ben ayrıntı vermeyince anlamazsınız haklısınız, bunu özellikle kızdığı için yapıyor..
Evlilik fotografimizi yerlere atıyor, albümlere biblolara kıymetli ne varsa bilerek atıyor.
Yoksa oynarken dagitsin sorun değil..
Ben zaten her oyunu oynuyorum evde..
Yerlere resim de yaparız, duvarlari da boyariz..
Kıyamam ya neden bu çocuklar böyleEvet çok korkunç görünmüyor olabilir, ama sadece oğlum dikkat et elini sikistirirsin kapıya dediğin için saatlerce süren bütün apartmanı inleten çığlıklar eşliğinde evi yere indirmesi dayanılmaz oluyor inanın...
Bende ayi şeyi düşünüyorum.. Dr u arıyorum şimdi, bir de fotoğrafı nasıl kaldirabilirim, biliyor musunuz :)Muhtemelen el bebek gül bebek büyütmeniz yaratmıştır bu problemi. Kuralsız büyümüş, her istediği yapılmış bir çocuk gördüm ben. Tabi ki bu konuda yetkin değilim, işin uzmanı daha net görecek ve uygun bir çözüm yolu bulacaktır.
Herşeyi konuşuyor, 3 yasina girecek, ama yaşının çocuğu değil...Çocuğunuz kaç yaşında. Benim kızım 1.5 yaşında bu dediklerinizi o da yapıyor burda yaş önemli. 4 5 yaşlarındaysa evet belki dile getiremediği bir sorunu olabilir
Mükemmel ilişkileri var..Babasiyla iliskisi nasil, sizin esinizle tartismaniz kavga oluyor mu evde? Ev halidir herkesin olur tartismasi ama cocuklar cok etkileniyor. Babasini yeterli gormuyor ise de ofkesini yoneltiyor olabilir. Uzman destegi ile ne oldugu ortaya cikacaktir.