Derdim Büyük

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Merhaba hanımlar. Benim derdim büyük göğüslerim maalesef. Gömlek aldığımda mesela beli çok güzel oluyor göbek kısmı yok ama göğüslerim o kadar büyük duruyor ki beni çok rahatsız ediyor. Sırf göğüslerim yüzünden büyük bedenini almak zorunda kalıyorum. Şu an için ameliyat düşünmüyorum. İnternette araştırma yaptım minimiser südyenler 2 beden küçültüyor diyorlar. Böyle bir önerisi olan var mı?

Minimizer i bilmiyorum ama sporcu sütyenleri fazlasıyla küçültüyor, bi deneyin isterseniz

Denemediğim kalmadı. Hele şu çocuk bir büyüsün ameliyat olucam. Darlandim artık bunlardan. Yok yok çaresi yok.

Minimiser sutyen kucultmez topladığı için küçülmüş gibi görünür bilindik bir mağazaya gidin mesela kom deneyin kendiniz seçin telli dantelli modelleri var bir bakın süngeri seviyorsanız kom dada var yumuşak sünger yeni incide de var

Al benden de o kadar..
Dar bişey giymiyorum önüm azıcık açılsa oha'lık oluyo arada hiç boşluk yok çok dikkat çekici o_O
Amelyat içinde çok acı verici olduğunu okumuştum korkuyorum.. :KK35:

Benimde oyle cok memnun kaldigim bir marka var; Magic Form
Toparlayip kucultmeye yardimci oluyor yillardir kullaniyorum. Cokta memnunum. Hepinize tavsiye ederim

Ameliyat oldum 10 sene oldu ...
Sizi çok iyi anlıyorum üst bedenler hep büyük almak zorunda kalıyor insan abiye kıyafetleri bel kısmını daraltmak... Hiç bir kıyafeti cuk diye alamazdım :( kilo alsam onlar da büyür verince küçülmezlerdi çok üzülürdüm :(
Ameliyat oldum kurtuldum :)
Ameliyattan sonra çok kilo aldım ama Memiş'ler büyümedi :)) hep aynı kaldı.

Ben çözüm olarak gömlek giymemeyi tercih ediyorum. :spor:

Gömlekleri daraltsana şekerim, hem mis gibi tam bedenine uygun olur.

Benim eşim illa terziye oynattırır, sonra bir kilo alsa giyemez :KK53: böylece fit kalmak için bir sebebi daha oluyor:KK70:

Ameliyat oldum 10 sene oldu ...
Sizi çok iyi anlıyorum üst bedenler hep büyük almak zorunda kalıyor insan abiye kıyafetleri bel kısmını daraltmak... Hiç bir kıyafeti cuk diye alamazdım :KK43: kilo alsam onlar da büyür verince küçülmezlerdi çok üzülürdüm :KK43:
Ameliyat oldum kurtuldum :)
Ameliyattan sonra çok kilo aldım ama Memiş'ler büyümedi :)) hep aynı kaldı.
Tavsiye etmiyorlar. Zararlı olduğunu söylüyorlar. Memnun musunuz? Ameliyat sonrası süreç nasıldı. Ne kadar zamanda toparlandınız. Devlet hastanesi karşılıyor mu bunları? Bilgilendir misiniz. Kız kardeşimde sorun var ve düşünüyor da. Teşekkür ederim.

Merhaba hanımlar. Benim derdim büyük göğüslerim maalesef. Gömlek aldığımda mesela beli çok güzel oluyor göbek kısmı yok ama göğüslerim o kadar büyük duruyor ki beni çok rahatsız ediyor. Sırf göğüslerim yüzünden büyük bedenini almak zorunda kalıyorum. Şu an için ameliyat düşünmüyorum. İnternette araştırma yaptım minimiser südyenler 2 beden küçültüyor diyorlar. Böyle bir önerisi olan var mı?

ben birazını alabilirim seve seve :D

Kom Martina , vücudumun bir uzvu gibi oldu
20 yıldır başka marka kullanmadım hiç minimizer olarak

Tavsiye etmiyorlar. Zararlı olduğunu söylüyorlar. Memnun musunuz? Ameliyat sonrası süreç nasıldı. Ne kadar zamanda toparlandınız. Devlet hastanesi karşılıyor mu bunları? Bilgilendir misiniz. Kız kardeşimde sorun var ve düşünüyor da. Teşekkür ederim.
Evet çok memnunum,ben de devletten yaptırmıştım o Zaman'lar bel ağrısı yaptığı için devlet karşılamıştı şimdi basıl bilmiyorum .
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama ameliyat sonrası gerçekten ağrılı bir dönem geçiriyorsunuz bıçakla kesiliyor sonuçta Bi de şuan Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama her yerinden kesmişlerdi baya ağrılı geçti . Ama değer ya , çok mutsuzdum çünkü. Benim koşabilen hızlı hareket etmem ip atlama gibi eylemleri yapabilmem 1 seneyi buldu. Ama doktorum bana meme küçültme yaptıranlar genelde bebek emziremiyor ama sen %70 emzirirsin demişti .22 yaşındaydım daha ve Bebek falan aklımda bile değildi :)
Sorun bu sanırım . Ameliyat anında süt bezlerine zarar verilebiliyormuş galiba .
Ben sezeryan şeklinde açık ameliyat oldum o daha ağır geldi bana .

Back
X