Derdim Büyük

Kom minimizer kullnıyorum pek küçültüyor gibi gelmiyor bana ama yürürken sallanmasını önlüyor
70 lira veriyorum sütyene 4-5 ay sonra çöp
Esniyor gevşiyor çözüm operasyon bence ben bu çocugu da doğurayım emzireyim sonra küçülteceğim gidip pazardan on liraya renkli sütyenler alacagım hayalim bu :D

Son düzenleme:
Kom minimizer kullnıyorum pek küçültüyor gibi gelmiyor bana ama yürürken sallanmasını önlüyor
70 lira veriyorum sütyene 4-5 ay sonra çöp
Esniyor gevşiyor çözüm operasyon bence ben bu çocugu da doğurayım emzireyim sonra küçülteceğim gidip pazardan on liraya renkli sütyenler alacagım hayalim bu :KK70:

Ondan almayı düşünüyordum ben de. Görünüşte fark etmiyor mu?

Benimkiler küçücüktü ya bi evlendim bi haller oldu , bi cocuk doğurdum resmen özerkliklerini ilan ettiler , bende doğurayım emzireyim sıradakini çok bir büyüklükleri yok ama toparlatıcam ,

Fark ediyor mu? Ne kadar fark ediyor? Eğer öyleyse hemen alıcam

Yani 110 85 gibi duruyor
Komun askıları kumaş, o yüzden esneme, sallanma falan olmuyor
Ayrıca deformede olmuyor, uzun zaman kullanıyorsun (elde yıkanması gerekiyor, illa makinada yıkarım dersen ömrü bir yılı bulmuyor)
Komdan Nelly, Ruflet gibi modelleri de kullandım minimizer da hepsi çok iyi
Ayrıca cildim çok hassas benim, kom un çamaşırları asla cildime dokunmuyor, başka markalarda göğüs altlarımda isilik sorunu yaşadım o yüzden artık hiç bakmıyorum başka marka
Bir de göğsün formunu koruması olayı var, büyük göğüs için kalıbı ve markası iyi iç çamaşır çok önemli. 40 yaşıma geldim göğüslerimde hiç defromasyon yok, sarkma yok, bunun çamaşırla ilgili olduğunu düşünüyorum

Artık o kadar bıktım ki cidden korkmama rağmen göğüslerimi küçülttürmeyi düşünüyorum

Back
X