- Konu Sahibi sezgile_345
-
Anca bize çemkirirler işte
sevgilisine çemkirip de paçayı kurtarsa aslında
Konu açmışsınız, yapılan her öneriye olumsuz cevap veriyorsunuz ve çemkiriyorsunuz. O kadar güzel çemkiriyorsunuz ki, aynı şekilde gidip sevgilinize konuşursanız istediğiniz sonucu alırsınız. Kim nereye ne yazacağını sizden öğrenmeyecek. Haksızlığa uğraığınızı yada saygısızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız şikayet edersiniz, çocuk azarlar gibi tavır hiç hoş değil. Yazmayacaktım konunuza ama yorumunuz çok ters. Ne yaşadın da ailene anlatılmasından bu kadar korkuyorsun bir düşün, elbette istediğini yaşayabilirsin, seni yargılamak için söylemiyorum. Utanacağın bişey olsa yaşamazdın, 23 yaşına gelmiş üniversite öğrencisisin, ailen arkanda duracaktır ve bu yaşına kadar seni onlar getirdiği için güven sarsılması olacağını sanmam. Bu adamı gözünde bu kadar büyütürsen hayatındaki yeri de büyür. Korkma lütfen ama önce seninle aynı düşüncelerde olmayan insanlara saygılı davranmayı öğren. Sevgilin fiziksel ve psikolojik şiddete eğilimli anladığım kadarıyla, ve gene anladığım kadarıyla sen az önceki gibi ters ve saygısız tavırlarınla sadece onu gaza getiriyorsun.
Ayrılmayı nasıl başardın canım ??
ondan korkmadığını, ne olursa olsun onunla devam edersen kendine olan saygını yitireceğini, senin canını yakarsa sen onun canını yakacağını, ailenin seni her türlü kabul edeceğini ama onun bir ömür sicilinin kirli kalacağını söyle. asla ve asla geri adım atma. böyle bir tedirginlik insanın içini kemirir yer. en kötü ihtimali düşün. dünyanın sonu değil.
artık başkasını seviyorum dedim uzun bir konuşma yaptım gerçek olmayan bir cok sey söyledim bıraktı aramaz İNŞALLAH.en büyük dileğim bu şuan
Senin gibi yaptıklarının arkasında duramayanlar yüzünden bu erkekler böyle. Yaşarken güzel ama ailem duymasın bilmem ne sen kendin dik durmalısın arkasında olmalısın ki kimse sana laf edemezsin burada insanlar yardımcı olmaya çalışıyor sen onları kalaylıyorsun neredeyse.
O anlattıklarıda başkalarına anlatacaktır ve hani banalar başlayacaktır emin ol ve bu erkek arkadaşın işi inada bindirirse kendi söylememiş gibi hareket eder üstünden de atar olayı yani ummadığın taşı baş yarar.
Ailenden korkma bu tip erkeklerin oyuncağı olmaktan kork sen onun ile eğlenirken ailen umrunda değildi şimdi niye umurunda bir karar verdin yaşamak istedin yaşadın bırak ailen seni öldürmez ama eskisi gibi de rahat bırakmaz maalesef bundan sonra seçici olursun artık.
Peki daha çok sinirlenmedi mi ? Yada kim olduğunu sorup görüşcem demedi mi??
sinirlendi ikimizide öldureceğini söyluyor ama artık umrumda değil böyle yaşamaktansa elimden birşey gelmiyordu bunu çare olarak buldum
sinirlendi ikimizide öldureceğini söyluyor ama artık umrumda değil böyle yaşamaktansa elimden birşey gelmiyordu bunu çare olarak buldum
Anladım canım merak ettim gelişmeleri mutlaka yaz. İnşallah bir şey yapmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?