- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
silmek zorundayım.....................................................................i
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük şehirde yaşayan bir ailem var zamanında fırsatları varken İzmir e taşınmadıkları için çok çoook pişmanlar.
Ama tabi bunun kararını bize sormayın
Ailenizin eşinizin tutumunu siz biliyorsunuz çevrenize siz hakimsiniz
biz ne desek okadar boş ki...
Hazır evınızın oldugu yere taşınmaya neden korkuyorsunuz onu anlamadım ben. Liseye giden çocuklar bıle farklı şehirde ailesinden uzak yaşayabiliyor siz 45 dakıka mesafeye gidemiyorsunuz.
Canım sorman hata artık o aileden değilsiniz çünkü siz zaten 1 ailesiniz onlardan önce kendinizi düşünün sırf özlem olmasın diye bu kadar sıkıntı çekilir mi? Mesafede çok değilmiş biz 1 gün bile kaybetmez giderdik oraya
Canım sorman hata artık o aileden değilsiniz çünkü siz zaten 1 ailesiniz onlardan önce kendinizi düşünün sırf özlem olmasın diye bu kadar sıkıntı çekilir mi? Mesafede çok değilmiş biz 1 gün bile kaybetmez giderdik oraya
Ben yanlış anladım o zaman canım yani hem şikayet edip hem kalmanız mantıksız eşini mutlaka ikna et gidin bence. Birde eşinin tarafından yada sizin taraftan maddi destek var miAilelerde gidin diyorlar ille kalı diyende yok sıkıntı bizde
Ankara'da yaşıyorum.
Çoğu yere zaten trafik dolayısıyla 40-45 dk da gidiyorum, bu sürenin uzadığı da oluyor.
Deseniz 5 saat anlayacağım da, 50 km öteden bahsediyorsunuz.
Haydi, toplayın eşyalarınızı düşün yola.
Ben yanlış anladım o zaman canım yani hem şikayet edip hem kalmanız mantıksız eşini mutlaka ikna et gidin bence. Birde eşinin tarafından yada sizin taraftan maddi destek var mi
Biz iş nerde biz orada diyerek ülke ülke geziyoruz valla, siz 45 dk mesafedeki üstelik kendi evinizin de olduğu yere gitmeye mi cesaret edemiyorsunuz?
Artık doğduğu yer değil doyduğu yer memleketi oluyor insanın.
18 yıldır kendi başıma yaşayan biri olarak,aile özlemi vs ile de pek alakam olmadığından derdiniz bana kabus gibi çöktü
17 yaşımda çıktım evden,o çıkış.Telefon candır,aileler aranır görüşülür.
Bir erkeğin cesaret edemeyişine resmen uzaylı gibi bakıyorum.
Eşinizin tam olarak ne düşündüğünü bilmeniz olayı çözecektir,Sebep ailesi mi,işten mi ümidi yok,hayat karşısında korkak mı?Ona göre cesaretlendirmelisiniz.