Niyetimin yanlış anlaşılması üzdü beni..
Niyetinizin yanlis anlasildigi yok. Sadece, herkes sizinle ayni fikirde degil. =]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı olduğun yerler de var ancak böyle tepkiyi hakedenler de oluyor malesef.
Örneğin, daha dün sabah doğum yaptım,bu gün akşam gebelik testi yaptım sizce hamilemiyimdir diye konu açıp 2 gün evvel hamile kalmak için adet sonrası hangi günleri değerlendirmeliyim gibi yakın zamanlar içinde açtığı konularda tutarsızlık olanlara gelen tepkilerin bu şekilde olması anormal gelmiyor bana...
bu 3 farklı durumun 3 gün içinde gerçekeşmesi imkansız..Dalga geçmek için açıldığını düşünüyor okuyanlar doğal olarak..
dogru bir tespit kaydirigubbakcemile5
ama bikaç üye var bildigim devamlı banlanıp yeni nıck alıp gelip saçma konular açan saçma yorumlar konuyla alakası olmayan yorumlar yapan
bende bikaç konuya doğru olmadıgını düşündüğüm için yazdıgım oldu benimle bikaç kişide yazdı ama konu sahipleri banlandı konular silindi demekki bazen doğru tespitlerde yapabiliomusuz
ama ben bakirelik ilişki konularında alakasız yorum yapanlara cok kızıyorum kişi girmiş erkek arkadasımla ilişkiye girdim adetim gecikti hamilemiyim soru hamilemiyim cevaplar genclik nereye gidiyor yazıklar olsun ailenin yüzüne nasıl bakıyorsun farkında olmadan o insanı karamsarlıga sürüklüyor bu yorumlar
biraz önce bir bayanın açtığı topiği okudum dünkü yazdığım söz çıktı.kadın evlenmiş boşanmış evli bir adamla çıkıyo.ve bize diyokı neyapmam gerek ben çok mutluyum adam ikinci eşi olmamı istiyo.sizce biz ona ne yazalım yuva üstüne yuva olur canım hadi sizde ikinci eşi olun aman yalan dünya keyfini sürünmü diyelim.arkadaşın sırtını sıvazlıyalım.yarında başkasının kocası elinden alınsın bu sizin sevgiliniz kocanızda olabilir güzel empati oldu bence
Bir de şöyle bir şey var.
Konuyu açan kişi empati yapmamış -o bahsettiğiniz konuda ki durumlarda mesela- ama buraya gelip insanlardan kendisi için empati yapmalarını istiyor çok saçma değil mi?
Balık baştan kokar canımm benim..
Ciddi başlamayan bir ilişkiden ne beklersin ki haa bende hevesimi alıyım takmıyorum dersen o başka tabii..
Ama bence o çok meşgul beyin ismini çok geçmeden lügatından silsen iyi olur..
Valla çok zor bir durum ailen ayrı nişanlın ayrı... bence artık kendi hayatını kendin idame ettirmelisin.. nişanlın olan kişi şu an böyleyse evlenince kim bilir ne olur.. zor bir durum kabul ediyorum ayrılmak ama öncelikle bir iş bularak başlayabilirsin gerekirse şehrini değiştir.. yeni bir sayfa aç kendine sen sağlam durdukça karşındakinin seni üzmesine izin vermezsin.. bence şu an için en mantıklı olan yol bu..