Derdim Cevaplarla, Lütfen Okuyun

Evet ya...Hamilemiyim diye bize soranlara ne dersin :delphin:

Sanki biz hamilelik testiyiz de pozitif mi negatif mi göstericez ona :delphin:

ya sorma, "hele sevgilimle öpüştük acaba hamilemiyim" :bbo: şelkindeki sosyal içerikli mesajlara "inşallah hamilesindir" diyerek cevap veriyorum... hem empatik hem de sempatiğim sempatiksalakcinni

ya sorma, "hele sevgilimle öpüştük acaba hamilemiyim" :bbo: şelkindeki sosyal içerikli mesajlara "inşallah hamilesindir" diyerek cevap veriyorum... hem empatik hem de sempatiğim sempatiksalakcinni

Bide şey vardı ,sürtünme yoluyla beraberlik yaşadık kızlığım bozulmuşmudur ,hamile kalmışmıyımdır sempatiksalakcinni

Bide şey vardı ,sürtünme yoluyla beraberlik yaşadık kızlığım bozulmuşmudur ,hamile kalmışmıyımdır sempatiksalakcinni

ee dediğin gibi hamilelik testi olmadığımıza göre, bu mesajlar dalga kategorisine giriyor.. empati yapılamaz.. bir de en komiği profilindeki meslek kısmında "mühendis, doktor, avukat" yazar.. her şekilde bir alay sözkonusu yani... -tatlicadiarzu-

ee dediğin gibi hamilelik testi olmadığımıza göre, bu mesajlar dalga kategorisine giriyor.. empati yapılamaz.. bir de en komiği profilindeki meslek kısmında "mühendis, doktor, avukat" yazar.. her şekilde bir alay sözkonusu yani... -tatlicadiarzu-

sempatiksalakcinni delüsün sen delü

bir konu açılmıştı geçen ay, konu sahibi erkek arkadaşım silikon yaptırmamı istiyor bende yaptırmayı istiyorum aslında demişti ne dersiniz diyede sormuştu. bende kısaca yaptır o zaman demiştim. konu sahibinin bana yazdığı şu oldu.
okypete dövseydin bari.akannehir..

bir konu açılmıştı geçen ay, konu sahibi erkek arkadaşım silikon yaptırmamı istiyor bende yaptırmayı istiyorum aslında demişti ne dersiniz diyede sormuştu. bende kısaca yaptır o zaman demiştim. konu sahibinin bana yazdığı şu oldu.
okypete dövseydin bari.akannehir..

Dün gibi hatırlıyorum evet evet sempatiksalakcinni

Bunlarla dalga geçmeyeceksin de napacaksın ki sempatiksalakcinni

bir konuda ''bence'' kelimesi çok önemlidir benim için.sık sıkta kullanırım,insan bence diyince,hem empati yapmış kadar oluyor,hemde karşısındakini kırmamış oluyor,içinde bence geçen cümlelerde genelde hakaret içerikli olmuyor zaten,olsada bu konu sahibinin alınacağı biçimde olmuyor

Ben boşan demenin kötü olmadığını belirttim ama biz bu durumda olsa acı yaşıyor olsak ve karşımızdaki sebebini söylemeden ya da şu şu olur gelecek diye öngörü yapamadan direk boşanın gitsin dese ne oluyor yahu demezmiyiz.. bana yanlış geliyor.. umarım anlatabilmişimdir

Sayin Dilal2a,
Bence sizin istekleriniz ile forum amaci celisiyor... Forumlardaki yorumlarda cesitlilik olmalidir, herkes ayni seyi mi soylemeli yani? yapici olmak adina herkesten ayni yorum bekleyemezsiniz. Empati yapin, mesela hemen "ayril, bosan" demeyin diyorsunuz. Bir arkadasin dedigi gibi, belki o kisinin inanisina, kulturune, saygi anlayisina gore oyle bir evlilik sadece sonlandirilmali. O kisinin fikri, anlayisi bu. Ve bunu saygi cercevesinde soyledigi surece hicbir sorun olmamali. Ha katilirsin katilmazsin, begenirsin begenmezsin, ama kimseye bu sekilde yorumlar yapmamasini soyleyemezsin, isteyemezsin. Buna hakkiniz yoktur. Siz yapici olmak amaciyla o yorumcuya katilmaz, baska birsey soylersiniz, tamam. Forum budur yani. Herkes bir degil. Onemli olan her ne kadar birbirimize katilmasak, hatta belki kizsak da saygiyi korumak, ve kimseyi yargilamamak. Ben gormuyor muyum mesela en ufak birseyde "arama, sorma, ayril, bosan" turu yorumlari? ben de sinirleniyorum, katilmiyorum, ama kimseye de gidip "yapici olun, boyle yorum yapmayin" vb demiyorum, cunku buna hakkim yok.

Velhasil, sanirim siz burdaki insanlarin yorumlarini farkinda olmadan kisitlamaya calisiyorsunuz. Hatta herkese kendi fikrinizi kabul ettirmeye calisiyorsunuz sanki. Yapicilik diyorsunuz, ama oyle demeyin, boyle yazmayin dediginizin de farkindasinizdir umarim. Tekrar vurgulamak istiyorum, yorum saygi cercevesinde oldugu surece kimsenin ne yazacagina karisamaz, fikrini sansurleyemezsiniz. Kisilerin yorumunu begenmeseniz de katilmasaniz da herkes birbirinin fikrine saygi duymak mecburiyetinde.

Ayrica kiminin uslubu sert, kiminin yumusak, herkes farklidir. Insanlari yontamaz, fabrika cikisi gibi herkesin uslubunu esitleyemezsiniz. Bu farkliligi kabul etmelisiniz.

bi de eşiyle sorununu anlatır konu sahibi
ben yazıyorm fijkrimi,suçlu eş diye
ordan yazmaya başlıyo
yok gözlerinde görmedim de,hissetmedim de cartta curtta
ee bACIM görmedin de ortada her şey:hulya:
kocalarının avukatlığını yapıyolar:olmaz:
şişirsinler bu adamları şakkıdı
incitmemeye çalışarak düşüncelerimi yazıyorum
ama bazı konular var ki gırgıra alınmıycak gibi değilsempatiksalakcinni
hamile miyim sorularını haydar dümene iletesim geliyokaydirigubbakcemile3

bir de su var; eşim ve esimin ailesi bolumdeki konulara bekarların yorum yapmasını kendince yasaklayan nadide üyelerimiz..bekarlar anlamazmış,bilmezmiş..
bekarlar hiç aile yaşantısı görmedi çünkü,leylekler getirdi bekarları anneleri babaları olmadı..
sen bekarsin anlamazsın gibi garip cevaplar verildiği çok olmuştur..

aynen cekhucumolumunekankayizsmile
yok sen bekarsın ne anlarsn
bekarlar ne yorum yapıyo hamilelik,kızlık,korunma konularına yazıyolar,bekarlar yazmasn
aman çok biliyosun diyesim var
walla kimse kusura bakmasn ben yorumumu yaparım:delphin:

ama ben anlamadım konu sahibi illa yapacaksınız dememiş sadece öyle olsa demiş neden üzerine gittiniz ki oda bazı konuların sahte oldugunu bazı üyelerin hakettigini söylüyor zaten

Sayin Dilal2a,
Bence sizin istekleriniz ile forum amaci celisiyor... Forumlardaki yorumlarda cesitlilik olmalidir, herkes ayni seyi mi soylemeli yani? yapici olmak adina herkesten ayni yorum bekleyemezsiniz. Empati yapin, mesela hemen "ayril, bosan" demeyin diyorsunuz. Bir arkadasin dedigi gibi, belki o kisinin inanisina, kulturune, saygi anlayisina gore oyle bir evlilik sadece sonlandirilmali. O kisinin fikri, anlayisi bu. Ve bunu saygi cercevesinde soyledigi surece hicbir sorun olmamali. Ha katilirsin katilmazsin, begenirsin begenmezsin, ama kimseye bu sekilde yorumlar yapmamasini soyleyemezsin, isteyemezsin. Buna hakkiniz yoktur. Siz yapici olmak amaciyla o yorumcuya katilmaz, baska birsey soylersiniz, tamam. Forum budur yani. Herkes bir degil. Onemli olan her ne kadar birbirimize katilmasak, hatta belki kizsak da saygiyi korumak, ve kimseyi yargilamamak. Ben gormuyor muyum mesela en ufak birseyde "arama, sorma, ayril, bosan" turu yorumlari? ben de sinirleniyorum, katilmiyorum, ama kimseye de gidip "yapici olun, boyle yorum yapmayin" vb demiyorum, cunku buna hakkim yok.

Velhasil, sanirim siz burdaki insanlarin yorumlarini farkinda olmadan kisitlamaya calisiyorsunuz. Hatta herkese kendi fikrinizi kabul ettirmeye calisiyorsunuz sanki. Yapicilik diyorsunuz, ama oyle demeyin, boyle yazmayin dediginizin de farkindasinizdir umarim. Tekrar vurgulamak istiyorum, yorum saygi cercevesinde oldugu surece kimsenin ne yazacagina karisamaz, fikrini sansurleyemezsiniz. Kisilerin yorumunu begenmeseniz de katilmasaniz da herkes birbirinin fikrine saygi duymak mecburiyetinde.

Ayrica kiminin uslubu sert, kiminin yumusak, herkes farklidir. Insanlari yontamaz, fabrika cikisi gibi herkesin uslubunu esitleyemezsiniz. Bu farkliligi kabul etmelisiniz.

koyu olan yerler zaten benim tüm yazımın özünü anlatıyor..
kırmızı olan yer ise ben gidip zaten o insanlara değil genel olarak söylüyorum isteyen alınsın isteyen alınmasın
Ama bu topicte bile tartışma çıkmasına anlam veremiyorum ben amacımı anlayan anladı anlamayana da zorla anlatmaya çalışmaktan çok yoruldum gerçekten...

sırf yorum yapmak için yazmak bana saçma geliyor...özellikle bu dert bölümünde kayıtsız
kalamadığım bişeyler demek istediğim konulara yorum yapıyorum..artık bir yıldır o kadar iyi
analiz ettimki konuları kimin konuyu hangi amaçla açtığı gerçekden yardım istediği veya paylaşım yaptığını anlıyorum artık...adı üstünde "yorum" o yüzden kendi düşüncelerini yansıtması insanın önemli olan..
tabi belirli sınırlar içinde..
o kadar kapsamlı bir sitede tabiki görüş ayrılıkları fikir uyuşmazlıkları olacak..
her kültürden,her şehirden,farklı eğitim seviyesinden birçok insanın paylaşım yaptığı
bir yerde her türlü uyuşmazlığın olması normal ...
anormal olan bizim gibi düşünmüyor diye birini yargılamak...

Konu ismi vererek burada dalga geçmeye devam ettiğinizde o konu sahibi üyeler haklı olarak rencide olmaya devam ederler.
Kişiyi rencide edecek laflara da site kuralları izin vermez.
Aldığım şikayetler doğrultusunda uyarıyorum,
Konular, konu sahipleri, yorumlar hakkında birebir yorumlarınıza son verin,
Genel rahatsızlıklarınızı ifade etmeye devam edebilirsiniz.

şunu da eklemek istiyorum,

Ben olumsuz mesaj yazmayın ya da fikrinizi paylaşmayın demedim

Diyemezsiniz ki zaten :delphin:
Birilerinin başöğretmen gibi çıkıp nutuk atmasından hoşlanmıyorum.
26 yaşındayım ,kendime göre eğitimim,kültürüm,yeterliliklerim ve yetersizliklerim var. Dilediğim yorumu yaparım,haddimi aşarsam modlar var uyarır cezalandırır.
Sistem oturmuş durumda burada..
Niye birisi çıkıp böyle böyle yorum yapmayın arkadaşlar diyebilsin ki..?
Kim hangi yetkiyle cürretle yeterlilikle karışabilir ki..?
O kadar zamandır üyeyim bir derdim var bölümüne "gerçekçi yorumlar yazın konu açana sahte pohpohlamalar yapmayın" türünde bir başlık açmak aklıma gelmedi.
Herkesin aklı kendine,bana ne..

Diyemezsiniz ki zaten :delphin:
Birilerinin başöğretmen gibi çıkıp nutuk atmasından hoşlanmıyorum.
26 yaşındayım ,kendime göre eğitimim,kültürüm,yeterliliklerim ve yetersizliklerim var. Dilediğim yorumu yaparım,haddimi aşarsam modlar var uyarır cezalandırır.
Sistem oturmuş durumda burada..
Niye birisi çıkıp böyle böyle yorum yapmayın arkadaşlar diyebilsin ki..?
Kim hangi yetkiyle cürretle yeterlilikle karışabilir ki..?
O kadar zamandır üyeyim bir derdim var bölümüne "gerçekçi yorumlar yazın konu açana sahte pohpohlamalar yapmayın" türünde bir başlık açmak aklıma gelmedi.
Herkesin aklı kendine,bana ne..

ya allah aşkına ne karışması siz neden bahsediyorsunuz kesmişsiniz bir de yazdığım mesajı ona göre yorum yapıyorsunuz..diyemezsiniz falan zaten niye diyim böyle bir şeyi ya da başkası neden desin.. Yorumların içeriği beni hiiç alakadar etmez zaten ama uslup konusu herkesi alakadar eder.. sert de olsa yumuşak da olsa birinin uslubu saygıyı korumak zorunda diyorum ben anlatamıyorum sanırım hala ya da anlamak istemiyorsunuz
Ne sorun var anlamıyorum ya..
ne yeterliliğinden bahsediyorunuz siz? ne cürretinden? ben siteye yönelik bir hakarette mi bulunmuşum da bunu diyorsunuz. kendimi mod ilan etmedim ben.. modluk yaptığım forumlarda var ve bunların nasıl işlediğini çok iyi biliyorum merak etmeyin.
Nerde nutuk atmışım allah aşkına...
Lütfen el insaf arkadaşlar..
TATLI DıL YILANI DELıĞıNDEN ÇIKARIR der başka da bi şey demem

Son düzenleme:
Back
X