1,70 boya 70-75 kg arasindayimAcaba fiziksel olarak minyon musunuz?
Alışveriş yaparken o kızların canım demesine ben de ifrit oluyorum, sinirim tepeme çıkıyor hayır büyütecek birşey de yok ama engel olamıyorum sinir olmama. ben de misliyle karşılık veriyorum sinir olduğumdan "öyle mi canım kırmızısını çıkar bana o Zaman canım " diye
bir arkadaş yazmış senı ciddiye almayan insanları sende ciddiye alma, argo bir tabir var d ile başlayan aynı öyle bişey geç o tür insanlarla :) , mesela sana kilo almışsın diyen komşuna senin gözlerin bozulmuş bence doktora görün hahah diye gül
Etrafınızdaki insanlar sizin üzerinizden ego savaşı veriyor gibi
Çokta takmayın,siz taktıkça bu baskı bitmez
Mağazada dışarda tanımadığınız insanların konuşmaları ya giyiminizle ilgile ya yüz ifadenizle
Yumuşak güleryüzlüyseniz senli benli konuşmaya çalışabilirler
Komşu kısmını anlamadım ama hep yardım edip ogün mü etmediniz yada yıllardır tanıyoda hala çocuk olarak mı görüyo ?
Yumusak gorunumlu degilim, sesim de yumusak degil. Guler yuzlu sayilmam, ancak ese dosta gulerim
Komsu da cocuklugumu bilmez, samimi degildik ve daha once hic yardim etmemistim kendisine
öncelikle seni önemsiyorum ve cevap veriyorum
bunlar tamamen çevrendeki insanların gelişmemişliğiyle ve mesafeden bihaber oluşlarıyla ilgili. kendinde kusur arama. ha bak, şu olabilir, yaşından baya ufak gösteriyosundur, o yüzden seni çocuksu görüp ona göre davranıyo olabilirler ama bu bir gerekçe olamaz tabii. istersen 10 yaşında ol, karşındaki insan sana saygı göstermek zorunda. bu arada o satış elemanlarına diyecek sözüm yok tabii!! bazen bana da gittiğim bir mağazada tezgahtar kız sen sen diye hitap ediyor sinir oluyorum. bakacağım varsa da bırakıyorum. tamamen cahillik ve kendini bilmezlikle alakalı.
Ozaman giyiminizle ilgili bu durum
Onceden doldurmadigim yasi soylemiyordum, simdi soyluyorum :)4 ayda 2 yaş büyüyen birisin
artık bende ciddiye almıyorum seni
Tesekkur ederim
Yasimdan buyuk gosterdigimi soyleyenler oldu, hatta 30'larinda olup ciddi iliski/evlilik teklifi bile eden olduCok ilginc bir durumdayim, saka gibi.
Ben de yas ayrimi yapmadan herkese saygi gosteriyorum, karsilik olarak kucumsenmek hic hosuma gitmiyor.
22 yasindayim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?