Derdim çok büyük ,aldatılmısım içinden çıkamıyorum..

orbiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
264
3
96
İstanbul
insan başına gelmeden anlamıyormuşş.16 gün oldu tam 16 gündüz ve 16 gece geçti eşimin beni aldattığını öğreneli.neyapacağımı bilmiyorum.gitmelimiyim kalmalıyımıyım bilmiyorum.zar zor elde ettiğim tüp bebek yöntemiyle kazandığım yavrum kızım var çünkü daha 17 aylık.tesadüfen öğrendim aldatıldığımı hemde en kötü sekliyle..ıphonuna yeni müzikler yüklemişti işyerinden.apple store dan indirği için iş bilgisayarındaki kamera kayıtlarıda yüklenmiş telefonuna benim yazlık evimde kadını biriyle sevişme görüntüleri.kameraya kaydetmiş.ve muhtemelen kadın bana söylemekle tehdit ettiyse yada edecek olursa santaj yapacaktı.sene 2006 diyor.bir kere oldu diyor.ama inanmıyorum.en çok canımı yakan yazlığımda olması.görüntüyü açar açmaz izlemeden 3 saniye sora bağırmaya ağlamaya vurmaya basladım.canım kızımda bir yandan sasırmıs ağlıyor...hemen annesiyle babasını aradım.5 dakika içinde geldiler.anlattım hemde herseyi babası yüzüme bakamadı.ogece direttim bosanacağım istemiyorum alın oğlunuzu gidin diye.barıstırmaya calıstılar sabaha kada ruyumadım uyuyamadım düşündüm kızımı düsündüm neolacaktı.ertesi gün beni kandırmayı basardı.4 yıl önce olduğunu birkere olduğunu birdaha böyle birsy olmayacağına dair yeminler verdi.ben seni aldatmadım o baska bir sey di.hata yaptım diyor.9 yıllık evliyim.hiç büyük bir kavgamız olmadı.örnek çiftiz güya.çevredeki herkez arkadasları imreniyor ilişkimize ayrıca her aksam iş çıkısı direk eve gelir ve haftasonu dahil birdakika bile ayrı zaman geçirmeyiz.ama isteyince fırsat buluyorlar demekki.verdiği tarih 28 12 2006 persembe muhtemelen kendisi işte sanıyordum.doktor olduğu için ve kendi muayhanesi olduğu için istediği ayarlamaları yapması çok kalay.16 gündür.o seyrettiğim 3 saniye gözümden silinmiyor.neyapmalıyım bilmiyorum.Allahım bana yardım et.

insan başına gelmeden anlamıyormuşş.16 gün oldu tam 16 gündüz ve 16 gece geçti eşimin beni aldattığını öğreneli.neyapacağımı bilmiyorum.gitmelimiyim kalmalıyımıyım bilmiyorum.zar zor elde ettiğim tüp bebek yöntemiyle kazandığım yavrum kızım var çünkü daha 17 aylık.tesadüfen öğrendim aldatıldığımı hemde en kötü sekliyle..ıphonuna yeni müzikler yüklemişti işyerinden.apple store dan indirği için iş bilgisayarındaki kamera kayıtlarıda yüklenmiş telefonuna benim yazlık evimde kadını biriyle sevişme görüntüleri.kameraya kaydetmiş.ve muhtemelen kadın bana söylemekle tehdit ettiyse yada edecek olursa santaj yapacaktı.sene 2006 diyor.bir kere oldu diyor.ama inanmıyorum.en çok canımı yakan yazlığımda olması.görüntüyü açar açmaz izlemeden 3 saniye sora bağırmaya ağlamaya vurmaya basladım.canım kızımda bir yandan sasırmıs ağlıyor...hemen annesiyle babasını aradım.5 dakika içinde geldiler.anlattım hemde herseyi babası yüzüme bakamadı.ogece direttim bosanacağım istemiyorum alın oğlunuzu gidin diye.barıstırmaya calıstılar sabaha kada ruyumadım uyuyamadım düşündüm kızımı düsündüm neolacaktı.ertesi gün beni kandırmayı basardı.4 yıl önce olduğunu birkere olduğunu birdaha böyle birsy olmayacağına dair yeminler verdi.ben seni aldatmadım o baska bir sey di.hata yaptım diyor.9 yıllık evliyim.hiç büyük bir kavgamız olmadı.örnek çiftiz güya.çevredeki herkez arkadasları imreniyor ilişkimize ayrıca her aksam iş çıkısı direk eve gelir ve haftasonu dahil birdakika bile ayrı zaman geçirmeyiz.ama isteyince fırsat buluyorlar demekki.verdiği tarih 28 12 2006 persembe muhtemelen kendisi işte sanıyordum.doktor olduğu için ve kendi muayhanesi olduğu için istediği ayarlamaları yapması çok kalay.16 gündür.o seyrettiğim 3 saniye gözümden silinmiyor.neyapmalıyım bilmiyorum.Allahım bana yardım et.

yaaaaaa cok üzüldüm inanın nedenir bilemiyorum belki dogrudur birkereliktir hos bunun bile affı nasıl olur bilemiyorum ama kafama takılan su oldu neden görüntüler duruyo hala insan pişman olur utanır hatırlamak bile istemez eger gercekten birkerelik bi hataysa yamnılıyomuyum acaba

Allahım korkunç bişiy!!!
Adamın ruhsal sağlığı bile iyi değil!
İhaneti bile unutturur bu kayıt olayı!!!

Anlamadıgım nokta o göruntulerın ıcınde bayanla eşinizde yeralıyormu berabermı goruntulenıyor yoksa tek bayan goruntulerımı?Allah yardımcınız olsun.zor bır durum.umarım duzelıcek bırseydır.

Çok iğrenç bir durumm :((( içim sızladı resmen canım boşanmak istersen hiç düşünme bu durumu..
Bu kadar basit mi sanıyorlar tavrını koy güçlü ol !!!

Bu kadar çabuk affetmeniz beni şaşırttı.
Ne yalan söyleyeyim..
16 gün değil 16 yıl çıkamazsınız bu psikolojiden çünkü hesaplaşmamışsınız
bir günde sizi kandırdığını iddia ediyorsunuz siz çocuk değilsiniz ki? Şekerle kandırsın sizi..
Kayıt altına almasını bile kadının üstüne atmışsınız ki bence bu da hata.
Doktor olabilir kariyerli olabilir paralı olabilir 17 aylık çocuğunuz olabilir ama eşiniz adam değil..
Siz de bir gece bir erkekle yatsanız o affedecek miydi sizi?
Olayı yaşayan sizsiniz ciğeriniz yanıyor eminim Allah yardımcınız olsun ama ben sizin kadar pozitif bakamıyorum konuya..

yaaaaaa cok üzüldüm inanın nedenir bilemiyorum belki dogrudur birkereliktir hos bunun bile affı nasıl olur bilemiyorum ama kafama takılan su oldu neden görüntüler duruyo hala insan pişman olur utanır hatırlamak bile istemez eger gercekten birkerelik bi hataysa yamnılıyomuyum acaba

anlamıyorum içinden çıkamıyorum.tek aklıma gelen muhmemel kadın ilşkiyi bana söyleyecek olur ise kamera kayıtları ile tehtid edecek. formatını değiştirip saklamıs çünkü

kamera olayı gercekten cok cirkin yaptım evet ben bunu yaptım der gibi yineliyorum gercekten pişman olan görüntüyü niye saklasın anlık bişey olsa zaten kamera ne alaka bilerek istenerek yapılmış gibi
güçlü ve kararlı davranın siz degerlisiniz unutmayın

Allah yardımcın olsun böyle görüntülü şekilde öğrenmen eminim çok ağır gelmiştir.Bir evlilikte tam güven gerekir sen bundan sonra tam olarak kocana güvenebilecekmisin, o görüntüleri beyninden silebilecekmisin, en ufak bir münakaşanız bile büyük bir tartışmaya dönüşerek bu aldatılma konusuna gelmeyecekmi eğer bunları göze alarak evet tamamen affedebilirim diyorsan kızında var devam et bence ama iyi düşün.

Anlamadıgım nokta o göruntulerın ıcınde bayanla eşinizde yeralıyormu berabermı goruntulenıyor yoksa tek bayan goruntulerımı?Allah yardımcınız olsun.zor bır durum.umarım duzelıcek bırseydır.

eşimin sesi var ve kadının kameraya poz verişleri.devamını izleyemedim çünkü.direk telefonu fırlattım sonrasında silmişti

Bu kadar çabuk affetmeniz beni şaşırttı.
Ne yalan söyleyeyim..
16 gün değil 16 yıl çıkamazsınız bu psikolojiden çünkü hesaplaşmamışsınız
bir günde sizi kandırdığını iddia ediyorsunuz siz çocuk değilsiniz ki? Şekerle kandırsın sizi..
Kayıt altına almasını bile kadının üstüne atmışsınız ki bence bu da hata.
Doktor olabilir kariyerli olabilir paralı olabilir 17 aylık çocuğunuz olabilir ama eşiniz adam değil..
Siz de bir gece bir erkekle yatsanız o affedecek miydi sizi?
Olayı yaşayan sizsiniz ciğeriniz yanıyor eminim Allah yardımcınız olsun ama ben sizin kadar pozitif bakamıyorum konuya..

kandırılmadımki kanmak istedim belki.kayıt altına almak ya sapıklıktır.yada esim santaj amaçlı tutacaktır.çok akıllı çünki planını yapmıstır. onun .parası kariyeri umrumda değil iyi kazandığım bir işim var sadece kızımı düşünüyorum.neyapacağımı bilmiyorum.

öncelikle sizi çok iyi anlıyorum.. bu erkekler hep mi aynı... :50: başka kadınlarla telefonla görüşür, sadece arkadaşım der.. yanlış anladın der.. gözünle görürsün bi defalıktı der olur biter.. onlar için herşey normal... biz yapsak kıyamet kopar..%99 u aynı... bencil, anlayışsız,zavallı küçük yaratıklar..
yıllarınızı verdiğiniz sevginize mi yanarsınız, hayallerinize mi, kurudğunuz düzeninize mi... en önemlisi eşim,canım dediğiniz insanın kabul edilemyecek ve hiç beklemediğiniz yanlışına mı.. bide en önemlisi bebeğiniz tabi..ama önce kendinizi düşünün bence. çünkü eğer bi ömür mutsuz olacağınız bi karar verirseniz bundan yavrunuz daha çok etkilenir unutmayın.. :59:

çok kötü bir şeklide mutlu mesut yaşarken bunu öğrenmişsiniz.ama hadi aldattı neden kaydetti.elinde tutuyor.bir kere de olsa on kere de olsa çok çirkin bişey yaşanmış.evlilik birliğini sarsan çok çirkin bişey.ben aldatılmanızdan çok,bunun belgelendirilmesine takıldım.bu resmen sapıklık

Valla diyecek söz bulamıyorum nutkum tutuldu. Böyle bir durumun açıklaması olamaz sanırım kızımı alır o evden çıkar giderdim. Bir daha da asla yüzümü göremezdi...

şantaj değil sapıklık diye yazacakdım ki yazmışsınız.
üzgünüm ama bence eşiniz sapık.
bazı erkekler eşleriyle cinsel anlamda yaşayamadığı fantazileri dışarda ararıyorlar üstününe video çekimleri yapıyor.
santaj olarak düşünüldüğü vakit karşı taraf bayan şantaj yapması lazım bence.eşiniz böyle bir şantaj yapamaz .

Şuanda şoktasın o yüzden çekip gitmiyorsun. Daha doğrusu aldatıldığını kabul edemiyorsun.

Ama şunu unutma olur mu? Bu duygu seni yiyip bitirecek, her gece yüreğin dağlanacak, hicbir söz yarana derman olamayacak.... Bir daha hickimseye güvenmeyeceksin. Hicbir söz doğru gelmeyecek sana..

Kalacaksan bunların hesabını yap ama bana sorarsan arkana bile bakmadan git.

kandırılmadımki kanmak istedim belki.kayıt altına almak ya sapıklıktır.yada esim santaj amaçlı tutacaktır.çok akıllı çünki planını yapmıstır. onun .parası kariyeri umrumda değil iyi kazandığım bir işim var sadece kızımı düşünüyorum.neyapacağımı bilmiyorum.

Yıl 2006 üstünden geçmiş 5 yıl.
5 yılda ne hayatlar değişiyor ne yuvalar kurulup ne yuvalar yıkılıyor.
Ben sapıklık amaçlı kaydettiğini zaman zaman da izlediğini düşünüyorum.
İnşallah tek gecelik değildir ne bileyim aşık vs olmuştur o dönem kadına çünkü tek gecelik ise niceleri olmuştur geçen 5 yıl içinde.başka başka kadınlarla..
bundan sonrası çok zor sizin için ihanetten daha zor.
Şimdi aranız nasıl bilmiyorum ama öyle bir adamın parmak ucu değse bana kusarım o adamın üstüne.
Değil ki karı koca olabilmek..
Anladığım kadarıyla şartlarınız uygun.. Önemli olan konu komşuya mutlu aile tablosu çizmek mi yoksa sizin gerçekten mutlu olmanız mı?
Kararınızı verin adımınızı atın.
Dualarınız eksik etmeyin..
Eşinizini bir saniye bile suçsuz görmedim çünkü sevişmeyi kaydetmesi sizi kaybetmekten zerre korkmadığını gösteriyor.
bir fotoğraf bir kayıt ihanet eden erkekler nefret eder bunlardan ama sizin eşiniz oldukça rahat.
ki aptal ağzı açık bir karısı da yok buna rağmen her an ihanet verilerine ulaşabilir halde tutabiliyor kayıtları
bu adamla bir dakika daha evli kalmaya bile değmez.
yorumlarım elbette sadece kişisel kanaatimi yansıtıyor.
bir kaç sivri çıkıp "ama yuva kolay kurulmuyor affediversin kocişini hepimiz aldatıldık ayolll ne meraklısın boşanmalarına" demesin.. Herkesin midesi onlar kadar geniş olmayabilir..
Tekrar ALlah yardımcınız olsun ..

İlk defa bir yorum yazıyorum.

Bence öncelikle evden kızını al git. Sizsizliği bir görsün. Biraz yalnız kal kafanı dinle. Dönebilmeyi istersen de evlilik terapistine gidin, ben hemen boşan arkana dönüp bakma diyemiyeceğim. Çok kötü bir olay yaşamışsın kabul, ama kızın var yıllar var. O kadar kolay değil diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı...

Back
X